Vidi ove sponzeAerials je napisao/la: Nego, gdje ti se brat kreće?![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidi ove sponzeAerials je napisao/la: Nego, gdje ti se brat kreće?![]()
zbog malog otvora blende wide angle nije za slikanje nocu, a prednja je prosjek oduvijek bila.cadillac je napisao/la:G6 teško razočarenje..kamera dobra u idealnim uslovima, čim malo fali svjetla totalni prosjek, posebno ona "širokougaona". Prednja na nivou telefon od 250 KM. Nije čudo što mu cijena onako pada. Najviše ga izgled vadi.
Ok je to sve, al gledam porede ga po youtube-u sa s8, a osmica ga jede na svakom polju.QUARESMA 18<<< je napisao/la:zbog malog otvora blende wide angle nije za slikanje nocu, a prednja je prosjek oduvijek bila.cadillac je napisao/la:G6 teško razočarenje..kamera dobra u idealnim uslovima, čim malo fali svjetla totalni prosjek, posebno ona "širokougaona". Prednja na nivou telefon od 250 KM. Nije čudo što mu cijena onako pada. Najviše ga izgled vadi.
a razlog niske cijene je i snapdragon 821.
Ne vadi ga ni izgled, lici na S8 Frankensteina.cadillac je napisao/la:G6 teško razočarenje..kamera dobra u idealnim uslovima, čim malo fali svjetla totalni prosjek, posebno ona "širokougaona". Prednja na nivou telefon od 250 KM. Nije čudo što mu cijena onako pada. Najviše ga izgled vadi.
duplo jeftiniji od iPhone X i Note 8theboss_RD07 je napisao/la:
s tim da je s8 zapravo G6 s flat displayemexampLe. je napisao/la:Ne vadi ga ni izgled, lici na S8 Frankensteina.cadillac je napisao/la:G6 teško razočarenje..kamera dobra u idealnim uslovima, čim malo fali svjetla totalni prosjek, posebno ona "širokougaona". Prednja na nivou telefon od 250 KM. Nije čudo što mu cijena onako pada. Najviše ga izgled vadi.
Ja sam uzeo Rugged Armor. Prije nje sam koristio neku slim fit ali mi nije ulijevala povjerenje jer je pretanka.soxx je napisao/la:Koju zastitnu masku za samsung s8 uzet
Razumijem ali opet ako kupis high end telefon i platis masno radi izrade etc. To gubi smisao cim ga smjestis u gumeni oklop. Koja vajda od stakla ako ces stavit gumu preko. Ja kupio zeni i sebi s8 i samo stavio foliju preko displaya a ona ga umotala u cefine ko mrtvaca. Bolje reko da sam ti kupio onda onaj zidarski makar se ne bi sikiralamadridist je napisao/la:Rizik je prevelik jer se radi o uredjajima koji ispadaju samo jednom.
Ja s7 edge nosim u koznom flip coveru.
Dok ne dodjem do zadnjih par rata a onda se ne brinem toliko
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.