GOŠK
Nipošto podcjeniti i upisati bodove prije. Dobili su nas dole svi znamo kako, stim na umu ući maximalno u utakmicu i mislim da tri boda nebi trebala izostati. Musa je u stanju svakom zagorčat situaciju što smo mogli vidjeti u gostima protiv Sarajeva, tako da uci 100% u utakmicu i naša kvaliteta će doći do izražaja.
Mladost DK
Jako, jako teška utakmica. Mladost je uz nas mislim jedini neporažen domaćin dosada u prvenstvu sa 5 pobjeda i 2 remija uz gol raziku 14:4, sam taj podatak je znak da će biti jako teško doći do onog što mi svi želimo a to su tri boda. Oni sada imaju jednu tešku utakmicu u gsotima protiv Sarajeva, i koliko vidim čak 7 igrača im je u opasnosti od trećeg žutog među kojima su gotovo čitav zadnji red sa Isakovićem i Regojom, te Šišić i još par... Igraju jako čvrsto, muški i tako se i mi moramo postaviti, jer očekujem težak teren i teško da se može razviti neka igra od noge do noge. Ovdje realizacija treba biti na najvišem nivou, neznam koliko će biti prilika al se svaka treba iskoristiti.
Željezničar
Tromeč sa Željom, eh, teško je procjeniti ove derbije, pogotovo u ovom slučaju gdje igramo 3 utakmice zaredom. Očekujem dosta taktiziranja sa obje strane. Mi smo u puno boljoj formi, i još boljem "dojmu" same igre. Ako nastavimo u ovom ritmu mislim da što se tiče kupa da možemo rješiti situaciju već u prvoj utakmici. Najbitnije je neprimiti gol i očekujem, nadam se sličnom raspletu od prošle godine. Željezničar u prvenstvu skuplja bodove ali daleko je to od oku ugodne igre i više mi to na silu više ide. Zakarić je najveća prijetnja po gol i trenutno njihov najbolji igrač. Po meni, najdeficitarniji su na trenerskoj poziciji, gdje ovaj Adžem luta i samo ga sreća drži na klupi još a i možda nedostatak konkurencije za samu klupu Želje. Oni imaju derbi kući protiv Sarajeva za dva kola prije našeg troboja, možda tu i odleti ako bude nepovoljan rezultat po njih, ja se nadam da ćemo ga mi smjeniti
Borac
Već sam pisao na drugoj temi i Borcu, igraju gore/dole, svakom su u stanju uzet bodove a isto i prosut protiv svakog.Imaju par dobrih pojedinaca, Galešić po meni kao najbolji igrač i na njega treba posebnu pozornost obratiti. Zadnjih godina smo dobro prolazili gore, zanadat se da ćemo u toj utakmici proslaviti jesenskog prvaka.