Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovdje ko da gol pobjedit ce.Ova utakmica u najavi je mirisala na malo golova mozda cak i na 0 0.
Npr Borac igra prelos i pretvrd fudbal u 14 kola su dali 10 golova(jedino Vitez je dao manje od njih) s druge strane Zeljo ima najbolju odbranu lige. Sve upucuje na ovo sto rekoh ako neko i da prvi taj ce i pobjedit
Npr Borac igra prelos i pretvrd fudbal u 14 kola su dali 10 golova(jedino Vitez je dao manje od njih) s druge strane Zeljo ima najbolju odbranu lige. Sve upucuje na ovo sto rekoh ako neko i da prvi taj ce i pobjedit
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vitez je haman vec u cvajti, nece Borac opet ispasti. Ima slabijih poput GOŠK-a ili Čelika..TobeYarabi je napisao/la:ovaj borac ima ekipu ko celik. ako se dobro ne pojacaju slijedi im borba za opstanak. oni ili gosk putuju u cvajtumiky_hz je napisao/la:Ovaj iz Borca il je lud il je namjenski ove starkelje maknuo iz prvog tima,Avdukic,Puzigaca,Veselinovic bit ce da je proslo bgm njihovo cim ni u ovom Borcu nemogu igrat.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakva je ovo utakmica u pm, ubedljivo smo najgora liga u Evropi.
Borac za nijansu gori od nas u prvom poluvremenu. Ovo je bijedna igra i jednih i drugih.
Jos kad se uzme u obzir da vi imate igrača višearelinho je napisao/la:Borac za nijansu gori od nas u prvom poluvremenu. Ovo je bijedna igra i jednih i drugih.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sloboda-Vitez za ovaj antifudbal dodje ko El Klasiko
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Prava prvenstvena 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakva prevara je ovaj Milinkovic,on uzeo titulu sa Partizanom?
Primise gol i odma vadi jedinog normalnog ofanzivca Karica.Nevjerovatno.Kakav kiks su uradili sto su doveli ovog covjeka,a vjerujem da je sigurno najskuplji trener u PL bez dileme
Primise gol i odma vadi jedinog normalnog ofanzivca Karica.Nevjerovatno.Kakav kiks su uradili sto su doveli ovog covjeka,a vjerujem da je sigurno najskuplji trener u PL bez dileme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Osttribine
- Kontakt:
Nisu se usrecili sa njim kao ni mi sa takodje partizanovcem Jesicemmiky_hz je napisao/la:Kakva prevara je ovaj Milinkovic,on uzeo titulu sa Partizanom?![]()
Inace Borac po ovome sto prikazuje i u ovoj tekmi ali i u dosadasnjem dijelu prvenstva ne zasluzuje ni LzP.
Sa 20 posto snage 
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Dobar derbi u najavi,dobar u smislu da i jedni i drugi ,i klub i navijaci ulaze u dobrom raspolozenju,i da kazem euforicno.
Da, budalo.Penaltiky je napisao/la:Prave skretničarske fore debil provali pa se imbecil smije, da je na prepucavanjima možda bi neko i reagovo, ovako samo udarni tandem plavog podforuma, Glup i Gluplji
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Tristan
- Kontakt:
Rijetko ruzna utakmica. Zeljo los, mi ocajni. Cestitke na pobjedi!
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Kad je on titulu sa Partizanom osvojio?miky_hz je napisao/la:Kakva prevara je ovaj Milinkovic,on uzeo titulu sa Partizanom?![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
2015 cini mi se. Imao dole platu 12.500 eura.Sad ce ove Banjalucane ogulit kad mu otkaz daju.Raonffa je napisao/la:Kad je on titulu sa Partizanom osvojio?miky_hz je napisao/la:Kakva prevara je ovaj Milinkovic,on uzeo titulu sa Partizanom?![]()
Nije toliko ni do njega, loš igrački kadar ima Borac.miky_hz je napisao/la:
2015 cini mi se. Imao dole platu 12.500 eura.Sad ce ove Banjalucane ogulit kad mu otkaz daju.
- Tristan
- Kontakt:
Jest tesko osvojiti titulu u drzavi u kojoj samo dva klubu mogu biti prvaci, a on trenira jedan od ta dva.Raonffa je napisao/la:Kad je on titulu sa Partizanom osvojio?miky_hz je napisao/la:Kakva prevara je ovaj Milinkovic,on uzeo titulu sa Partizanom?![]()
Tebe da stave za trenera Czv ili Pfc uzeo bi titulu za 2-3 godine najkasnije.
Kod nas navodno ima 10 milja maraka, plus stan, auto, vozaca... Platu koji je imao bivsi trener Kizo dobija iz budzeta kluba, a ostatak mu placaju 3 clana uprave iz svog dzepa. Navodno.miky_hz je napisao/la:2015 cini mi se. Imao dole platu 12.500 eura.Sad ce ove Banjalucane ogulit kad mu otkaz daju.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Kolko se ja sjecam prosli trener je imao i vise nego ok rezultate. Cemu mijenjanje onda?
Jos mu moras i vise para isplatit...a losiji trener
Nema grama logike
Jos mu moras i vise para isplatit...a losiji trener
Nema grama logike
EKONNP
Pa pametni ljudi u upravi, kao i svugdje. Ccc.
Evo Bore, evo ludila. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.