Jako mi se svidja ovakva politika od strane kluba da igraju prijateljske sirom BiH i posjecuju svaki kutak nase zemlje, veoma pozitivan i pametan potez naprijed Zeljo ljubavi moja
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jako mi se svidja ovakva politika od strane kluba da igraju prijateljske sirom BiH i posjecuju svaki kutak nase zemlje, veoma pozitivan i pametan potez naprijed Zeljo ljubavi moja
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Više za upražnjavanje vremena. 
OTNYS_YNWA je napisao/la:Više za upražnjavanje vremena.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Urban, slažem se, a u Brezi ionako dominiraju Manijaci, slabo ko tamo navija za neki drugi klub...
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
hepek04 je napisao/la:Urban, slažem se, a u Brezi ionako dominiraju Manijaci, slabo ko tamo navija za neki drugi klub...
Samo mi reci gdje sam pogrijesio?
HA?
HA?
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
imam 2 pitanja.
1.kakav smo to ugovor potpisali sa BHT1
a neki klubovi nisu..da li to znači da neće prenositi mečeve između Želje i nekog tima koji nije potpisao ugovor
2.(nije prikladno za ovu temu..ali ako mi neko može pomoći..onda ste to vi..
) molim vas znate li za BiH-FRA kada će biti puštene karte u prodaju i na kojim mjestima..kažu da je već rasprodat Hadison
molim vas pomozite

1.kakav smo to ugovor potpisali sa BHT1
2.(nije prikladno za ovu temu..ali ako mi neko može pomoći..onda ste to vi..
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
Nigdje, u Brezi ima puno manijaka!hepek04 je napisao/la:Samo mi reci gdje sam pogrijesio?
HA?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
2.sutra u centrotransu od 9h,a ima vec 10 dana u ferhadiji prodajueLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:imam 2 pitanja.![]()
1.kakav smo to ugovor potpisali sa BHT1a neki klubovi nisu..da li to znači da neće prenositi mečeve između Želje i nekog tima koji nije potpisao ugovor
![]()
2.(nije prikladno za ovu temu..ali ako mi neko može pomoći..onda ste to vi..) molim vas znate li za BiH-FRA kada će biti puštene karte u prodaju i na kojim mjestima..kažu da je već rasprodat Hadison
molim vas pomozite
![]()
ja mislim da si zakasnio jer su ove rezervisane vecinom
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- nikad_izvini
- Kontakt:
20-40 KM za tekmu mogu platiti SAMO da gledam ŽELJU. Gledati reprezentaciju, uživo u BiH, me podsjeća na teferič i opštenarodno veselje
Malo meze, malo pića uz nezaobilazne "navijačke" pjesme "Bosna je šampion" i "Bosnom behar probeharao" je malo previše za moj ukus
ps što ne znači da se ne bi moglo razguliti do i u Albaniji
To bi moglo biti zanimljivo
Odgovor na pitanje 1 je: da
ps što ne znači da se ne bi moglo razguliti do i u Albaniji
Odgovor na pitanje 1 je: da
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- nikad_izvini
- Kontakt:
Iako je izbrisano, pročitao sam
Gdje sam ja to napisao da u mom srcu nema mjesta za BiH ? Na teferiče ne idem jer mi idu na jetru
Gdje sam ja to napisao da u mom srcu nema mjesta za BiH ? Na teferiče ne idem jer mi idu na jetru
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Svaka čast!nikad_izvini je napisao/la:Iako je izbrisano, pročitao sam![]()
Ovakvom yebenom savezu nedam ni marke a da ne govorim o cvajama ili još gore o istim X 2?
P.S Da hoće Bog dati prolom oblaka
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Gledam ovu sliku koja ide uz vijest o gostovanju u Brezi na stranici.
Nisam mogao da ne primjetim detalj da su igracu Leotara koji je onako ko pravi Hercegovac povisok dali Viscin dres hehehe dosao mu ko curici nekoj majicica kratka do pupka sa onim malim rukavicima

Nisam mogao da ne primjetim detalj da su igracu Leotara koji je onako ko pravi Hercegovac povisok dali Viscin dres hehehe dosao mu ko curici nekoj majicica kratka do pupka sa onim malim rukavicima
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Zato kisa pada , Osim zadovoljan 
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
auu... ne ide ovo na dobro. Amar zadovoljan 
Cijena ulaznice za siroki je 10 KM pa ko bude isao da bude spreman, Mesa napustio grenobl, Alen Mesanovic i zvanicno u Hrvatskom dragovoljcu, Eldar Hasanovic u Velezu....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Izvini, ali ko je Eldar Hasanovic ?!pile87 je napisao/la:Cijena ulaznice za siroki je 10 KM pa ko bude isao da bude spreman, Mesa napustio grenobl, Alen Mesanovic i zvanicno u Hrvatskom dragovoljcu, Eldar Hasanovic u Velezu....
Nikako mi ne idu neke stvari u glavu,da igraci poput Eldara Hasanovica ili recimo malog Duraka odlaze u druge klubove u nasoj ligi...pogotovo sto smo skloni u zadnje vrijeme dovoditi mladje igrace kod nas,a ovi su jos nasa skola...nikako mi nije vjerovatno da nismo imali interesa ili npr. da su ti klubovi mogli dati bolje uslove nego mi...mali Eldar je dugo trenirao sa nama,pa je otisao negdje da se oproba,a evo ga sada u Velezu,nije mi nimalo drago zbog toga.pile87 je napisao/la:Cijena ulaznice za siroki je 10 KM pa ko bude isao da bude spreman, Mesa napustio grenobl, Alen Mesanovic i zvanicno u Hrvatskom dragovoljcu, Eldar Hasanovic u Velezu....
S druge strane drago mi je da je Osim zadovoljan ovim mini pripremama,a pogotovo mi se svidja rezultat protiv Karlovca...ozbiljno se radi i to je sjajno,valjda ce proraditi golovi u gostima ili ako ista cvrstina u odbrani...Isto tako nadam se da ce utakmica u Brezi promovisati jednog mladog napadaca,vec u par utakmica i Nikolic i Pehilj su strijelci i bilo bi dobro da nastave tim putem na ovakvim prijateljskim susretima...to je za njih prava promocija i svaka takva predstava ih priblizava klupi za rezerve,odakle bi mogli dobiti pravu sansu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
boccaccio je napisao/la:Nikako mi ne idu neke stvari u glavu,da igraci poput Eldara Hasanovica ili recimo malog Duraka odlaze u druge klubove u nasoj ligi...pogotovo sto smo skloni u zadnje vrijeme dovoditi mladje igrace kod nas,a ovi su jos nasa skola...nikako mi nije vjerovatno da nismo imali interesa ili npr. da su ti klubovi mogli dati bolje uslove nego mi...mali Eldar je dugo trenirao sa nama,pa je otisao negdje da se oproba,a evo ga sada u Velezu,nije mi nimalo drago zbog toga.pile87 je napisao/la:Cijena ulaznice za siroki je 10 KM pa ko bude isao da bude spreman, Mesa napustio grenobl, Alen Mesanovic i zvanicno u Hrvatskom dragovoljcu, Eldar Hasanovic u Velezu....
S druge strane drago mi je da je Osim zadovoljan ovim mini pripremama,a pogotovo mi se svidja rezultat protiv Karlovca...ozbiljno se radi i to je sjajno,valjda ce proraditi golovi u gostima ili ako ista cvrstina u odbrani...Isto tako nadam se da ce utakmica u Brezi promovisati jednog mladog napadaca,vec u par utakmica i Nikolic i Pehilj su strijelci i bilo bi dobro da nastave tim putem na ovakvim prijateljskim susretima...to je za njih prava promocija i svaka takva predstava ih priblizava klupi za rezerve,odakle bi mogli dobiti pravu sansu.
Mislim da je jedini razlog sto je ovaj momak (Eldar Hasanovic) otis`o u drugi klub ta da ce on dobiti sansu da igra u tom klubu na visem nivou nego sto bi to bilo u Zelji. Dakle, da je ostao sigurno ne bi zadugo dobio priliku da igra u Premier ligi u Zeljinom dresu, a ovako, u Velezu ce to biti ostvarivo. Mislim da je to dobar potez Zelje, ali pod uslovom da je samo posudjen... Ostalo bi bilo apsurdno...