ja mislim da nam u zadnjih 10 prvenstvenih u banjaluci nisu ni boda uzeli
osim ako možda računaju onu koja je trajala 30 minuta
Moderator/ica: vlakanje
Schlager je napisao/la:znači,zaista def milinković...
tačno ja više nemam živaca za ovo![]()
pogledat utakmicu ko gospodin,na tv ili na stadionu....malo bacit pogled na tabelu i to je to...zakon...
nervirat se više zbog raznoraznih uprava koje se u fudbal razumiju ko mara u kriv q...nema potrebe za to...
osmi trener za godinu i po mandata ove uprave!!!
nimalo ne sumnjam da će danas na pressu biti neka patetika i srceparajuće priče kako je igrao za borac u srbiji u ratu (neće reći za koliko)...itd...itd....
ono što se neće reći,neće reći ni da se zaštitio ugovorom kao bjeli međed...niti za koliko radi....nije to čupo...vule...teša...vlado...zox...da mu kažeš "idi,nisi više trener"...
ne....ovaj ti prvo neće doći bez mjesečne plate od 10 000 maraka minimum!
jer ruši sebi rejting....nigdje više neće naći posao za platu na koju je naučio,kad bi se pročulo da u borcu radi za "tričavih" 4000 maraka i sl...
a drugo,kad ga budu otpuštali prije kraja jeseni,ima da im se uši zacrvene...koštaće nas platama i tim budućim "korektnim,sporazumnim raskidom" kao jedno 4 odlična igrača!!
uostalom,boli me q....meni je doktor preporučio laganu konverzaciju u prijatnom društvu,a ne ovo...
rekao sam i prije utakmice da ne ocekujem nista,a najgore mi je kad u tu fazu dodjem....sve sto sam imao rec o smjeni Cupe i angazovanju skupog trenera,rekao sam prosle sedmice....nadam se da ce i u upravi neko skontat koliko bi bolje bilo da su nam doveli 3-4 provjerena igraca umjesto te budalastine,a za iste pare....vise nemam nikakvog razumjevanja za njih...branio sam tog Zeljkovica,jer je momak posteno rekao da je zbog neiskustva pogrijesio sa onim janjicem,raznim prljevicima,djilasima,milosavljevima,ristovskima,rajovicima,djokicima.....al sad je uradio potpuno isto....zato nema vise nikakvo moje razumjevanje....jer branio sam ga po onoj narodnoj "sto se desi jednom,ne mora znacit da ce se desit drugi put,ali ono sto se desi drugi put,sugurno ce se desit,treci,cetvrti,peti,stoti"....znaci,stamota je ovo sto Cupi uradise....a i zbog ovog Danilovica,stidite se svi....taman da se ispostavi da ce ne znam kakva igracina postat nekad,al nemojte nas ovako bahato silovat sve kolektivno,daj ga malo da odmori....mada je vise upitno sve,s obzirom kakvu ste nam "sirinu" u timu napravili..a veceras...veceras sam jedino ponosan sto smo se vratili na teren,a ne da kao onaj amar mlatimo rucicama i nakon prekida od 30 sec da nam ne pada na pamet da se vratimo na teren...a pogotovo sam ponosan na nase navijace....svaka cast momci!!!!
Guraju se Danilović, Guberac, Zekanović lijevo pored živog puzigaće, Mahir Karić igra krilo, a prespor, Veselinović na klupi, a Neymar je za pola ekipe....Uprava ne zna kud je šuplja, a preko ljeta bacali neke dugoročne planove, ko fol titulu za par sezona.LoveSB96 je napisao/la:Sori na upadu, al sta je s vama, trebat cete definitivno u Ligi za prvaka, bolje vi nego Mladost iz razno raznih razloga, nadam se da cete pocet pobjeđivat (osim u medusobnom susretu s nama), sretno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.