Torlak, Mokelini, Vasiljic, najbolji igraci i mislim da zasluzuju u najmanju ruku da igraju u Francuskoj, kad moze igrati Pjanic mogu i oniKevin je napisao/la:Wagner je veznjak ali eto...nema veze...malo ga nekad gurne trener u napad...fk sarajevo je napisao/la:ima dobrih golmana:mujkic,tripic,hamzic,sehic,nurkovic
odbrambenih:torlak,mikelini,vasilic,markovic,memisevic,cocalic,nikolic,dzidic,colic
veznih:beslija,zizovic,djuric,ihtijarevic,muminovic,puric,jancevski,jugo,sabic,simic
napadaca:hiros,wagner,rovcanin,hadzic,spalevic,joldic,mujic
Transferi, igrači Premijer Lige BiH
Re: Najbolji igraci nase lige
Mikelini se dovoljno dokazao protiv Slovenije 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Najrealnije Zizovic ovo ostalo je napuhano samo preko novina ne bi li se prodalo gdje vani a ustvari prosjecni igraci i za nasu ligu.A ako ce mo se lagati onda Torlak igracina 

Zadnja izmjena: lenovo, dana/u 04 feb 2009, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
Darko Ljubojevic stari rutiner od svih igraca koje sam gledo u ovoj nasoj cirkus ligi najvise odskace
Mi imamo koliko toliko dobrih igraca koji sigurno mogu pruziti dobre partije,ali kao sto svi znamo dosta njih ode za male pare u jace lige.Znamo kakva je situacija u nasoj ligi,dosta njih ode pa se za sezonu-dvije vrati u isti klub kako bi trazio novi aganzman u Europu i tako ponovo,samo da ne gledaju ovu sramotu,pocevsi od svlacionica,terena,sudija i svega ostalog.Dosta igraca je otislo u ovom prelaznom roku,a jos ce ih otici i krajem ove sezone.Samo se klubovi trebaju malo potruditi i naravno da ce ostati.U ovom trenutku su najbolji Silic,Hadzic,Torlak,Pandza.Moje misljenje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
sa kojega ovaj kontinenta pise pa ne zna da je pandza u hajduku, jedan od najboljih stopera hnl-aHigh je napisao/la:Mi imamo koliko toliko dobrih igraca koji sigurno mogu pruziti dobre partije,ali kao sto svi znamo dosta njih ode za male pare u jace lige.Znamo kakva je situacija u nasoj ligi,dosta njih ode pa se za sezonu-dvije vrati u isti klub kako bi trazio novi aganzman u Europu i tako ponovo,samo da ne gledaju ovu sramotu,pocevsi od svlacionica,terena,sudija i svega ostalog.Dosta igraca je otislo u ovom prelaznom roku,a jos ce ih otici i krajem ove sezone.Samo se klubovi trebaju malo potruditi i naravno da ce ostati.U ovom trenutku su najbolji Silic,Hadzic,Torlak,Pandza.Moje misljenje.
Mozda da ti pogledas malo bolje.Necu ti reci gdje momak igra,pronadji sam i onda se izvinibh hrvat je napisao/la:sa kojega ovaj kontinenta pise pa ne zna da je pandza u hajduku, jedan od najboljih stopera hnl-aHigh je napisao/la:Mi imamo koliko toliko dobrih igraca koji sigurno mogu pruziti dobre partije,ali kao sto svi znamo dosta njih ode za male pare u jace lige.Znamo kakva je situacija u nasoj ligi,dosta njih ode pa se za sezonu-dvije vrati u isti klub kako bi trazio novi aganzman u Europu i tako ponovo,samo da ne gledaju ovu sramotu,pocevsi od svlacionica,terena,sudija i svega ostalog.Dosta igraca je otislo u ovom prelaznom roku,a jos ce ih otici i krajem ove sezone.Samo se klubovi trebaju malo potruditi i naravno da ce ostati.U ovom trenutku su najbolji Silic,Hadzic,Torlak,Pandza.Moje misljenje.

Ma ja bitno da je iz FK Sarajeva, odmah najboljiHigh je napisao/la:Mozda da ti pogledas malo bolje.Necu ti reci gdje momak igra,pronadji sam i onda se izvinibh hrvat je napisao/la:sa kojega ovaj kontinenta pise pa ne zna da je pandza u hajduku, jedan od najboljih stopera hnl-aHigh je napisao/la:Mi imamo koliko toliko dobrih igraca koji sigurno mogu pruziti dobre partije,ali kao sto svi znamo dosta njih ode za male pare u jace lige.Znamo kakva je situacija u nasoj ligi,dosta njih ode pa se za sezonu-dvije vrati u isti klub kako bi trazio novi aganzman u Europu i tako ponovo,samo da ne gledaju ovu sramotu,pocevsi od svlacionica,terena,sudija i svega ostalog.Dosta igraca je otislo u ovom prelaznom roku,a jos ce ih otici i krajem ove sezone.Samo se klubovi trebaju malo potruditi i naravno da ce ostati.U ovom trenutku su najbolji Silic,Hadzic,Torlak,Pandza.Moje misljenje.

U Zvijezdi ima Velibor Vasilić

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Dobro,nisam rekao da je najbolji,ali momak je mlad,pruza dobre partije,bice nesto od njega.
Mi,svi klubovi imamo dobar omladinski pogon u svim sportovima,pogotovo u fudbalu,samo se to treba iskoristiti na najbolji moguci nacin.
Mi,svi klubovi imamo dobar omladinski pogon u svim sportovima,pogotovo u fudbalu,samo se to treba iskoristiti na najbolji moguci nacin.
Mali dalibor pandza ce biti igracina,gledao sam ga kada je igrao za juniore Sarajeva protiv zelje 3-o,sva tri gola je on zabio,a momak nema ni 18 godina...
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jucer je napuniokenan je napisao/la:Mali dalibor pandza ce biti igracina,gledao sam ga kada je igrao za juniore Sarajeva protiv zelje 3-o,sva tri gola je on zabio,a momak nema ni 18 godina...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sretan mu rodjendan,zelim mu da jos puno puno golova zabije u dresu fkSarajevamiky_hz je napisao/la:Ima jucer je napuniokenan je napisao/la:Mali dalibor pandza ce biti igracina,gledao sam ga kada je igrao za juniore Sarajeva protiv zelje 3-o,sva tri gola je on zabio,a momak nema ni 18 godina...![]()

Re: Najbolji igrači nase lige
SVI U NAPAD,JEDAN JE HASEpape je napisao/la:Bio NAJ bolji ostao NAJ bolji jedini ASIM FERHATOVIĆ-HASE

ajmo sada malo igrača koji stvarno imaju potencija,neka svatko odabere nekoliko igrača iz kluba za koji navija koji bi imali šta pokazati u europskom nogometu.
Evo ja ću iz Zrinjskoga pošto dosta pratim taj klub.
Ubjedljivo Žižović koji je po meni trebao biti proglašen igračem lige umjesto Đurića,tu je i Stana Nikolić koji je jedan od boljih,ako ne i najbolji defanzivac lige.
Od omladine treba spomenuti malog Šarca,Tolu koji je prošao školu u Hajduku,mada nije nesto pokazao,ali ruku na srce i nije dobio priliku da pokaže.Tu još treba dodati Zlatića i Pehara.
Evo ja ću iz Zrinjskoga pošto dosta pratim taj klub.
Ubjedljivo Žižović koji je po meni trebao biti proglašen igračem lige umjesto Đurića,tu je i Stana Nikolić koji je jedan od boljih,ako ne i najbolji defanzivac lige.
Od omladine treba spomenuti malog Šarca,Tolu koji je prošao školu u Hajduku,mada nije nesto pokazao,ali ruku na srce i nije dobio priliku da pokaže.Tu još treba dodati Zlatića i Pehara.
Evo ja ću od Zvijezde Gradačac. Napadač Damir Smajlović, jedan od najbržih u ligi, sve je bolji, prvi strijelac kluba. Velibor Vasilić, povremeni bh. reprezentativac, štoper i stub gradačačke odbrane.
Mustafa Kodro, veznjak koji je u Zvijezdu stigao iz FK Veleža, odličan igrač.
Treba napomenut i golmana koji je stigao iz FK Sarajeva, Elvisa Karića.
Mustafa Kodro, veznjak koji je u Zvijezdu stigao iz FK Veleža, odličan igrač.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Vjerujem da Wagner ima sta raditi u nekom europskom klubu, dokazao je svoju klasu nebrojeno mnogo puta, meni osobno posebno upecatljiv protiv Heartsa, on kad igra, igra i Široki, klasa za sebe, da ne govorim za brata mu.
Šilić je standardno odlican takodjer, tu nema prevelike filozofije, vjerojatno i najbolji izvodjac prekida u BiH, svaki slobodnjak mu je opca opasnost po golmana, ali najvise mi se svidja pristup igri, beskompromisan borac i razumije igru. Zajedno cine ubojit tandem, steta sto nemaju jos nekoga na istoj razini da se toliko trositi u igri sami ne moraju...
Od mladih tu je Brekalo, jaako dobar stoper, nadam se da ce dobiti pravu priliku jer je sigurno zasluzuje, vjerujem da su ga neki mogli upratiti na reprezentativnim okupljanjima mlade selekcije, sigurno jedan od najboljih, te jos nekoliko mladica koji su vec godinama medju najboljim juniorima drzave, prvaci, osvajaci kupa, ali nazalost ne dobivaju dovoljno prostora za napredak u NK ŠB uglavnom, iako je i to popravljeno ove godine srecom, tako da je npr. protiv Leotara mislim petero igraca iz Širokog bilo u prvoj postavi, hvalevrijedan potez.
Šilić je standardno odlican takodjer, tu nema prevelike filozofije, vjerojatno i najbolji izvodjac prekida u BiH, svaki slobodnjak mu je opca opasnost po golmana, ali najvise mi se svidja pristup igri, beskompromisan borac i razumije igru. Zajedno cine ubojit tandem, steta sto nemaju jos nekoga na istoj razini da se toliko trositi u igri sami ne moraju...
Od mladih tu je Brekalo, jaako dobar stoper, nadam se da ce dobiti pravu priliku jer je sigurno zasluzuje, vjerujem da su ga neki mogli upratiti na reprezentativnim okupljanjima mlade selekcije, sigurno jedan od najboljih, te jos nekoliko mladica koji su vec godinama medju najboljim juniorima drzave, prvaci, osvajaci kupa, ali nazalost ne dobivaju dovoljno prostora za napredak u NK ŠB uglavnom, iako je i to popravljeno ove godine srecom, tako da je npr. protiv Leotara mislim petero igraca iz Širokog bilo u prvoj postavi, hvalevrijedan potez.
...Život za Široki...
gdje sad igra BAIANO i znas li hoce li se vratiti?ŠB_Fidelis je napisao/la:Vjerujem da Wagner ima sta raditi u nekom europskom klubu, dokazao je svoju klasu nebrojeno mnogo puta, meni osobno posebno upecatljiv protiv Heartsa, on kad igra, igra i Široki, klasa za sebe, da ne govorim za brata mu.
Svi su već zaboravili na našeg Šunjića iz Zrinjskog. Čovjeku je ovo prva prava sezona i već je postao najvažniji igrač naše obrane. Samo ga je ozljeda zahebala pa nije prošao ni pripreme na polusezoni i još uvjek nije spreman, nažalost.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 14 gostiju.