Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ima video kad Bebek pjeva toj Selmi
Isplakala sam se k'o dijete kad sam vidjela prvi put.Ramsey16 je napisao/la:Ima video kad Bebek pjeva toj Selmi
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Došo sam do epizode kad Kosta lema puncaRamsey16 je napisao/la:Ima video kad Bebek pjeva toj Selmi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Aha hahahaPenaltiky je napisao/la:Došo sam do epizode kad Kosta lema puncaRamsey16 je napisao/la:Ima video kad Bebek pjeva toj Selmi
Vrh je serija znao sam po 5 epizoda u cugu odgledati jest da su kratke ali eto
- legenda reala
- Kontakt:
Zar nisi uzivo gledala emisiju kad je to biloAerials je napisao/la:Isplakala sam se k'o dijete kad sam vidjela prvi put.Ramsey16 je napisao/la:Ima video kad Bebek pjeva toj Selmi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam, otkud ti to?legenda reala je napisao/la: Zar nisi uzivo gledala emisiju kad je to bilo
Koji lik
Ma ja. Doduse, vidio sam oba gola. Imao sam srece. Dolazio po jabuke da jedem sta u toku ucenja pa sjeo tih par minuta. Ne znam koliko se to pika.anell je napisao/la:Vidim propustio si derbi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
Emisija 8.Kat na.Hrt-uAerials je napisao/la:Nisam, otkud ti to?legenda reala je napisao/la: Zar nisi uzivo gledala emisiju kad je to bilo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ona kontala ti je pitaš jel bila u studiju kad joj je pjev'o. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma nisam ti ja to nikad gledala.legenda reala je napisao/la: Emisija 8.Kat na.Hrt-u
Pa ti još gori.uNbx je napisao/la:Ona kontala ti je pitaš jel bila u studiju kad joj je pjev'o.
Ja kont'o trola te da si baba.Aerials je napisao/la:Ma nisam ti ja to nikad gledala.legenda reala je napisao/la: Emisija 8.Kat na.Hrt-u![]()
Pa ti još gori.uNbx je napisao/la:Ona kontala ti je pitaš jel bila u studiju kad joj je pjev'o.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: RE: Re: Chat
Zbunise tePenaltiky je napisao/la:Ovdje **** lud zbunjenog
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Hvala. Ako Bog da da zajedno budemo sa Salahudinom u Džennetu.Federer17 je napisao/la:Gled'o sam ja bas, ne tako davno. Moram te pohvaliti, najiskrenije.Hendo je napisao/la:Kawhi
Uostalom, pogledaj ono moje predavanje o Salahudinu.
Kocka je bačena
Ma ne zna legenda to radit'.uNbx je napisao/la: Ja kont'o trola te da si baba.
- legenda reala
- Kontakt:
Aerials je napisao/la:Ma ne zna legenda to radit'.uNbx je napisao/la: Ja kont'o trola te da si baba.
Najludji siDerdiyok je napisao/la:Zbunise tePenaltiky je napisao/la:Ovdje **** lud zbunjenog
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Možeš poslati u PP? Hvala.Hendo je napisao/la:Hvala. Ako Bog da da zajedno budemo sa Salahudinom u Džennetu.Federer17 je napisao/la:Gled'o sam ja bas, ne tako davno. Moram te pohvaliti, najiskrenije.Hendo je napisao/la:Kawhi
Uostalom, pogledaj ono moje predavanje o Salahudinu.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko mi se svidjala ova stvar
vrtila se non stop na kablovskom kanalu VIVA uoci SP 2006
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.