“On the fire”? To neki pravo (ne)pismeni britanci.belosevic23 je napisao/la:Adukor on the fire, your defense is terified.
Najjaca pjesma britanskih navijaca
Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Sumnjam da će Husref dozvoliti neko opuštanje igračima. Euforija je samo kod nas navijača malo, jer konačno ličimo na nešto nakon dugo vremena i lutanja sa polutrenerima. Meni ni bod nije loš, jedino bi me razočarao opet neki nafakaški poraz u gurbetskom stilu.Historicar je napisao/la:Ja se najviše bojim naše euforije.Znamo kako smo u prošlosti prolazili, kada smo stvarali euforiju.joker90 je napisao/la:Ja se bojim samo njihovog hinjaluka, ničeg više! Igre i ostalog nemaju..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Samo se nadam da nece biti kolektivnog yebavanja u slucaju kiksa, jbga uvijek se moze potrefit neki los dan.
ZZ
-
Historicar
- Kontakt:
Nama je ključno da u naredna tri kola, do zimske pauze, osvojimo minimalno 7 bodova, i da na proljeće svim silama krenemo ka tituli.Dobro je što će se do zimske pauze Široki i Željo međusobno sastati.Veoma je bitno kakav će prelazni rok klub odraditi u januaru, lično imam traume od zadnja dva zimska prelazna roka, koji su bili najgori u historiji kluba, nadam se i vjerujem da će sa Husrefom to biti mnogo ozbiljnije i profesionalnije i da ga ova stoka iz uprave neće moći praviti budalom.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mislio sam na "Adukor's our midfield genius, with 24 inches penis"belosevic23 je napisao/la:Adukor on the fire, your defense is terified.
Zabranili je Đavolima da pjevaju Lukakuu, rasistička im.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Otprilike ono sto sam ja juce razmisljo isto. Mi ne smijemo izgubit ovu utakmicu i to ce ja mislim Husrefu vodilja bit.joker90 je napisao/la:Sumnjam da će Husref dozvoliti neko opuštanje igračima. Euforija je samo kod nas navijača malo, jer konačno ličimo na nešto nakon dugo vremena i lutanja sa polutrenerima. Meni ni bod nije loš, jedino bi me razočarao opet neki nafakaški poraz u gurbetskom stilu.Historicar je napisao/la:Ja se najviše bojim naše euforije.Znamo kako smo u prošlosti prolazili, kada smo stvarali euforiju.joker90 je napisao/la:Ja se bojim samo njihovog hinjaluka, ničeg više! Igre i ostalog nemaju..
Adnan Kovacevic jos malo i do Bundes lige ,zainteresovani HSV i Werder.Ode li dole eto ga i u repku 100%.Pravi igrac.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- belosevic23
- Kontakt:
Adukor's on the fire. Moze li tako po knjizevnom engleskom ?pasica je napisao/la:“On the fire”? To neki pravo (ne)pismeni britanci.belosevic23 je napisao/la:Adukor on the fire, your defense is terified.
- TobeYarabi
- Kontakt:
adukore, ti kurati stvore, iz bratske nam gane..skoroalen je napisao/la:Mislio sam na "Adukor's our midfield genius, with 24 inches penis"belosevic23 je napisao/la:Adukor on the fire, your defense is terified.
plodi pice sa sergijice, i yebi im nane
na engleskom:
adukor, big dick creature, from broterly gana..
impregnate pussys from charity field, and fuck theirs grandmothers
Zadnja izmjena: TobeYarabi, dana/u 20 nov 2017, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Tako vec moze, nismo (ne)pismena ciganija sa sergijia arene.belosevic23 je napisao/la:Adukor's on the fire. Moze li tako po knjizevnom engleskom ?pasica je napisao/la:“On the fire”? To neki pravo (ne)pismeni britanci.belosevic23 je napisao/la:Adukor on the fire, your defense is terified.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
TobeYarabi je napisao/la:adukore, ti kurati stvore, iz bratske nam gane..skoroalen je napisao/la:Mislio sam na "Adukor's our midfield genius, with 24 inches penis"belosevic23 je napisao/la:Adukor on the fire, your defense is terified.
plodi pice sa sergijice, i yebi im nane
na engleskom:
adukor, big dick creature, from broterly gana..
impregnate pussys from charity field, and fuck theirs grandmothers
[emoji38] [emoji38] [emoji38]
Napisat na parolu definitivno!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne može "on THE fire", nepismenjaci. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ispravljen je vec, nadam se da je naucio lekciju.uNbx je napisao/la:Ne može "on THE fire", nepismenjaci.
Nisi ga dobro ispravio.pasica je napisao/la:Ispravljen je vec, nadam se da je naucio lekciju.uNbx je napisao/la:Ne može "on THE fire", nepismenjaci.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- TobeYarabi
- Kontakt:
peljto sudi na sergijici?
Deklarisani navijac smradova.TobeYarabi je napisao/la:peljto sudi na sergijici?
Haj ti to provjeri. Napisah da je “on the fire” pogresno.uNbx je napisao/la:Nisi ga dobro ispravio.pasica je napisao/la:Ispravljen je vec, nadam se da je naucio lekciju.uNbx je napisao/la:Ne može "on THE fire", nepismenjaci.
Za onoliko koliko poznajem dotičnog, ubijeđen sam da ne bi sebi dozvolio da šilji Željkanu, iako je ludi zaljubljenik. Opet mi ne bi bio prvi izbor kad su sarajevske sudije u pitanju, prije bih Kaljanca stavio da sudi.Lakoste je napisao/la:Deklarisani navijac smradova.TobeYarabi je napisao/la:peljto sudi na sergijici?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Peljtu znam licno, fin je momak, mahalsko dijete. Nije papak. Proslu put kad je bio odredjen za derbi, dobro je odradio posao.
Videoskaut FK Sarajevo pomogao Hrvatima da eliminišu Grke u baražu
Poznato je od ranije da je Mehmed Baždarević, bivši selektor Bosne i Hercegovine, pomogao izborniku Hrvatske, Zlatku Daliću, za utakmice baraža protiv Grčke, međutim to je učinio i videoskaut FK Sarajeva, Ermin Avdić
Podsjetimo, Hrvatska je “razbila” Grčku na domaćem terenu sa 4:1, a zatim i revanšu nije bilo golova, te su Vatreni obezbijedili plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.
“Puno nam je pomogao Mehmed Baždarević, koji je prvo razgovarao sa mojim pomoćnikom Ivicom Olićem. Nakon toga i ja sam razgovarao s Mešom oko pola sata. Dakako, njegove sugestije i ono što nam je rekao bilo je od velike koristi”, rekao je Dalić, te je dodao:
“Osim njega, i video skaut FK Sarajevo Ermin Avdić dao mi je mnogo korisnih informacija. Posebno mi je skrenuo pažnju na duge lopte koje su igrci igrali u kvalifikacijama. Sve smo to s velikom pozornoću analizirali”.

Poznato je od ranije da je Mehmed Baždarević, bivši selektor Bosne i Hercegovine, pomogao izborniku Hrvatske, Zlatku Daliću, za utakmice baraža protiv Grčke, međutim to je učinio i videoskaut FK Sarajeva, Ermin Avdić
Podsjetimo, Hrvatska je “razbila” Grčku na domaćem terenu sa 4:1, a zatim i revanšu nije bilo golova, te su Vatreni obezbijedili plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.
“Puno nam je pomogao Mehmed Baždarević, koji je prvo razgovarao sa mojim pomoćnikom Ivicom Olićem. Nakon toga i ja sam razgovarao s Mešom oko pola sata. Dakako, njegove sugestije i ono što nam je rekao bilo je od velike koristi”, rekao je Dalić, te je dodao:
“Osim njega, i video skaut FK Sarajevo Ermin Avdić dao mi je mnogo korisnih informacija. Posebno mi je skrenuo pažnju na duge lopte koje su igrci igrali u kvalifikacijama. Sve smo to s velikom pozornoću analizirali”.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], napoleon72 i 6 gostiju.