bratexDzoni je napisao/la:
Koji lik
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dzoni je napisao/la:
Koji lik
Nisam nikad znao koliko sam želio ovaj video dok nisam pogledao
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A momak je jedan od rijetkih likova (ako ne i jedini...) koji pravi kvalitetne klipove na ovom yt.Donnie Darko je napisao/la:Dzoni je napisao/la:
Koji lik
Nisam nikad znao koliko sam želio ovaj video dok nisam pogledao
Svaki video pun humora ali i iz mnogih možeš svašta naučiti
Allah razi olsun
Sretan 20. novembar
https://www.youtube.com/watch?v=jpdBhmxN4t8

Hendo je napisao/la:Sretan dan Sandžaka svoj našoj braći na forumu.
Sretan 20. novembar
https://www.youtube.com/watch?v=jpdBhmxN4t8

Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 20 nov 2017, 16:18, ukupno mijenjano 2 puta.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jedini Jucuber kojeg pratim i jedva cekam da izbaci novi klip.
Lik je totalno realan,klipovi su mu vecinom edukacijski a covjek je presmjesan.
"poso zlato iz kuce prodavat" radi yugi o slicica..
Lik je totalno realan,klipovi su mu vecinom edukacijski a covjek je presmjesan.
"poso zlato iz kuce prodavat" radi yugi o slicica..
To nešto ko 9 januarHendo je napisao/la:Sretan dan Sandžaka svoj našoj braći na forumu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
20. novembra 1943. godine u Pljevljima je prije 74 godine osnovano Zemaljsko antifašističko vijeće narodnog oslobođenja Sandžaka (ZAVNOS) čime je Sandžak dobio svoju autonomiju u okviru koje je imao zagarantirano pravo na unutarnje samoorganiziranje i upravljanje vlastitim granicama.Penaltiky je napisao/la:To nešto ko 9 januarHendo je napisao/la:Sretan dan Sandžaka svoj našoj braći na forumu.
Kocka je bačena
Re: RE: Re: Chat
Nisi ti fkt dobar.Penaltiky je napisao/la:To nešto ko 9 januarHendo je napisao/la:Sretan dan Sandžaka svoj našoj braći na forumu.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ja komplexasha pratim vec dugo. Momak je stvarno na mjesto, kreativan i zanimljiv. Ponekad previse samouvjeren, ali definitivno najkvalitetniji jutjuber u BiH.
Walk on, with hope in your hearts.
- Marsal
- Kontakt:
Od svih kanalu na youtubeu samo dva aktivno pratim, a to su komplexash i Ozzy Man Reviews
Amer je baš dobar, momak na mjestu, svaka mu čast. Skoro svaka mu je zlatna. 90% njegovih klipova je gledljivo, zanimljivo i sadržajno.
Pokušao sam pratit još neke bh. jutubere, kad rak nisam dobio koliki je to debilizam, a tolika pregleda, lajkova i pohvalnih komentara. Ne kontam' majkemi.
Amer je baš dobar, momak na mjestu, svaka mu čast. Skoro svaka mu je zlatna. 90% njegovih klipova je gledljivo, zanimljivo i sadržajno.
Pokušao sam pratit još neke bh. jutubere, kad rak nisam dobio koliki je to debilizam, a tolika pregleda, lajkova i pohvalnih komentara. Ne kontam' majkemi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kakve veze imaju Sandze i ljiljan Kotromanica?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa djeca gledaju i na to se furaju. A ovi jutuberi uzimaju dobar novac na svemu tome, prave neke drame, furaju da vode zanimljive zivote, forsiraju to zbog pregleda. A onda kada postanu gledani dobiju i neke sponzore. Tako da svaki dan samo rade na tome jer im je to izvor zarade, toliko da neki od njih ne rade nista drugo, niti studij niti nesto trece.Marsal je napisao/la:Od svih kanalu na youtubeu samo dva aktivno pratim, a to su komplexash i Ozzy Man Reviews![]()
Taj Amer je pametan, jedan od rijetkih koji ima tu kapacitet i mozak. Pokusao je u svom gradu da udje u opstinsko vijece i nije prosao.
Fuj si nisi dobar u glavuSage je napisao/la:Kakve veze imaju Sandze i ljiljan Kotromanica?
Ti jutuberi su većinom debili koji se krevelje u kameru i preuveličavaju
- Marsal
- Kontakt:
Ma shvatam ja da je to nekima i ekonomski isplativo i da se može zaraditi, ali to je toliki debilizam da glava zaboli. Pa ja kad sam bio dijete bio sam sasvim prosječan kao što sam i sad, ali opet npr nikad ne bih mogao gledat neke kretene poput Vanimya ili sličnih
pa za njih je Ramiz Zmaj kad osuje Boga pojam inteligencije čovječe Božiji.
Pa šta je ono, da bog sačuva.
Ako budem kad imao dijete i ako se na ono bude furao ili ću ga dat na usvajanje ili ću ga toliko tuć' da će doć' socijalni radnici i oduzet mi ga.
Pa šta je ono, da bog sačuva.
Ako budem kad imao dijete i ako se na ono bude furao ili ću ga dat na usvajanje ili ću ga toliko tuć' da će doć' socijalni radnici i oduzet mi ga.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I ja se pitam.Sage je napisao/la:Kakve veze imaju Sandze i ljiljan Kotromanica?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma najgora je na yt trenutno ta vasa ekipa iz Zenice i ona ekipa iz KrajineMarsal je napisao/la:Ma shvatam ja da je to nekima i ekonomski isplativo i da se može zaraditi, ali to je toliki debilizam da glava zaboli. Pa ja kad sam bio dijete bio sam sasvim prosječan kao što sam i sad, ali opet npr nikad ne bih mogao gledat neke kretene poput Vanimya ili sličnihpa za njih je Ramiz Zmaj kad osuje Boga pojam inteligencije čovječe Božiji.
Pa šta je ono, da bog sačuva.![]()
A djeca se vise uopste i ne igraju. Nema vise te aktivnosti, nije dobro nikako to jednostavno nije zdravo u tim godinama. Bili smo i mi po PS i racunarima ali ne u toj mjeri.
Meni je vrh kad na seljackoj svadbi vifim ljiljane i Tursku zastavuuNbx je napisao/la:I ja se pitam.Sage je napisao/la:Kakve veze imaju Sandze i ljiljan Kotromanica?
@tuzlak1987
Nisam nasilan, potuko se dvqput u zivotu, jos jednom dobio po picci, al tog Mecu bi gazio ko Nikola Kojo Sofijnog **** u mi nismo andjelu