FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta je sa Iveticem igra li u Sarajevu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
FK Sloboda Tuzla
Menalo ni puškom oteti ne mozes od Širokog. Nije to Sloboda i Husara
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
SmajilKaric
- Kontakt:
vrlo malo, zadnju utakmicu je igro 10 minutasolinas je napisao/la:Sta je sa Iveticem igra li u Sarajevu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ivetic se povezuje sa prelaskom u .....solinas je napisao/la:Sta je sa Iveticem igra li u Sarajevu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dovedi nam Senco nekog jakog i dobrog i daj mu platu 10 milja. Tuzla će sve platit. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sta ce dovoditi koga jaki smo mi Beton.......NATOwobly92 je napisao/la:Dovedi nam Senco nekog jakog i dobrog i daj mu platu 10 milja. Tuzla će sve platit.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije mi jasno sto dovedose onu prevaru od igraca Husica? Koliko se govorilo Senadu da je igrac tuta jbg. Neki stvarno djaba dobivaju platu, a mogli+o bi se dovesti za te padobrance dobra dva igraca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hitman22 je napisao/la:Sta ce dovoditi koga jaki smo mi Beton.......NATOwobly92 je napisao/la:Dovedi nam Senco nekog jakog i dobrog i daj mu platu 10 milja. Tuzla će sve platit.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije sipovano, zato je popucao i pukao.wobly92 je napisao/la:Hitman22 je napisao/la:Sta ce dovoditi koga jaki smo mi Beton.......NATOwobly92 je napisao/la:Dovedi nam Senco nekog jakog i dobrog i daj mu platu 10 milja. Tuzla će sve platit.
FK Sloboda Tuzla
Panika zavladala ja prvi bio za to. Daj barem Husica jer tad nije ni blizu bila kombinacija za Krpica. Tamdir glavni igrač. Kad ono dodje bofl ko i TamdirProbisvjet je napisao/la:Nije mi jasno sto dovedose onu prevaru od igraca Husica? Koliko se govorilo Senadu da je igrac tuta jbg. Neki stvarno djaba dobivaju platu, a mogli+o bi se dovesti za te padobrance dobra dva igraca.
Nije mi samo jasno kome je u Mladosti davao golove. Decko ne zna da prima loptu u trku a da ne slomi rame
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ne zna Senad raditi. Pravi mlakonja. Treba malo i rizika preuzeti, malo muda imati. Sa takvim ne mozes nista, osim u najboljem slucaju biti u prosjeku, donjoj sredini. Nama treba neko ko ce "kom obojci, kom opanci". Nama treba predsjednik fajter, a ne mlito.Hitman22 je napisao/la:Panika zavladala ja prvi bio za to. Daj barem Husica jer tad nije ni blizu bila kombinacija za Krpica. Tamdir glavni igrač. Kad ono dodje bofl ko i TamdirProbisvjet je napisao/la:Nije mi jasno sto dovedose onu prevaru od igraca Husica? Koliko se govorilo Senadu da je igrac tuta jbg. Neki stvarno djaba dobivaju platu, a mogli+o bi se dovesti za te padobrance dobra dva igraca.
Nije mi samo jasno kome je u Mladosti davao golove. Decko ne zna da prima loptu u trku a da ne slomi rame
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ja bi volio bit malo precjednik.
Nece bit pozajmica kunem se zivotom!
Nece bit pozajmica kunem se zivotom!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ne bi se svadjo pred kamerama.
Obecavam gril i fan shop.
I finansijske izvjestaje.
Obecavam gril i fan shop.
I finansijske izvjestaje.
Ma on bi malo bio fajter do podne a od podne jaran sa "nekima"pa navece nesto treće. Helem to je moje vidjenje. Medjutim mlad je decko ima vremena da nauciProbisvjet je napisao/la:Ma ne zna Senad raditi. Pravi mlakonja. Treba malo i rizika preuzeti, malo muda imati. Sa takvim ne mozes nista, osim u najboljem slucaju biti u prosjeku, donjoj sredini. Nama treba neko ko ce "kom obojci, kom opanci". Nama treba predsjednik fajter, a ne mlito.Hitman22 je napisao/la:Panika zavladala ja prvi bio za to. Daj barem Husica jer tad nije ni blizu bila kombinacija za Krpica. Tamdir glavni igrač. Kad ono dodje bofl ko i TamdirProbisvjet je napisao/la:Nije mi jasno sto dovedose onu prevaru od igraca Husica? Koliko se govorilo Senadu da je igrac tuta jbg. Neki stvarno djaba dobivaju platu, a mogli+o bi se dovesti za te padobrance dobra dva igraca.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Hadzic,Husic, Tandir,Jahica, Ziljkic, Salihovic,...Hairilahovic.
Ako mislimo izboriti opstanak ovih igraca se moramo rijesiti.
Za novac koji primaju (malo jace od 14 000 km mjesecno)mozemo dovesti 3-4 dobraaa igraca za nase uslove.
Za novac koji primaju (malo jace od 14 000 km mjesecno)mozemo dovesti 3-4 dobraaa igraca za nase uslove.
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Još malo Probisvjet eto te ko njonjovam (njojo pise citiram:Probisvjet je napisao/la:Ivetic se povezuje sa prelaskom u .....solinas je napisao/la:Sta je sa Iveticem igra li u Sarajevu.![]()
Daj malo ozbiljno i sa zavrsetkom recenica. Sve nesto nedorečeno ima jedno 3 mjeseca od tebe.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
Culum.ignjatobic.onaj crnogorac.skahic.ordagic.mehmedagicsolinas je napisao/la:Hadzic,Husic, Tandir,Jahica, Ziljkic, Salihovic,...Hairilahovic.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Volio bih da Slavko ostavi isto sve kao protiv Viteza i da igramo za gol više, samo sto mislim da ce igrati zatvorenije i klasicno sa nekim na zadnjem veznom. Samo da Jahu ne stavi opet.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Hairulahovic dobar igrač. Reprezentativac U21 neka njega. Ostale se slažem. Golaman isto moze ostati. Nije vjerovatno skup popuni konkurenciju a iskusan. Jaha Sale Tamdir Husic Zilkic Ignjatovic Culum Lazevski Djordjilovic Crnogorac onaj, sve to papire i otpremnina sat sa posvetom i CAO.solinas je napisao/la:Hadzic,Husic, Tandir,Jahica, Ziljkic, Salihovic,...Hairilahovic.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Sad cemo vidjeti njegovo umijeće i to sto kotira kao specijalista posebno u kupu. Ako zatvori igru i pickassto se postavi onda nista od njega neka se pridruži nizu od prethodnog postasviunapad1010 je napisao/la:Volio bih da Slavko ostavi isto sve kao protiv Viteza i da igramo za gol više, samo sto mislim da ce igrati zatvorenije i klasicno sa nekim na zadnjem veznom. Samo da Jahu ne stavi opet.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.