Stadion Loro Boriçi u Skadru i Elbasan Arena u istoimenom gradu.
SKADAR
ELBASANMislim ovo ništa specijalno nije realno, ne znam kako 4 ZVJEZDICE?
SKADAR
ELBASANPa kategoriju ne odredjuje izgled stadiona. ..nego ono sto taj kompleks u sklopu stadiona nudi. I komfor koji obezbjedjuje.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Malo pratim ove stadione po Albaniiji. Nevjerovatno, ali kod njih dva stadiona su kategorija sa 4 zvijezde!
Stadion Loro Boriçi u Skadru i Elbasan Arena u istoimenom gradu.
SKADAR
ELBASAN
Mislim ovo ništa specijalno nije realno, ne znam kako 4 ZVJEZDICE?
Ma jasta nego odlicni. Pa pogledaj naseMortemHz je napisao/la:Odlicni stadioni.
FUJ! vještačka trava!! daleko joj bilo!!!FrancescoTotti je napisao/la:ne treba izmisljat toplu vodu, samo kopirat sta ljudi rade... umjesto onih 'rupa' u tuzli moglo se dva puta za te pare napravit ovo...
Moze u francuskoj, rusiji, svici... Al jok ne moze kod nas. Ipak se ovdje igra vrhunski fudbal pa.je jako bitno da je prava trava.jestamaji je napisao/la:livada iza kuće mog starog u doglodima je bolja od naših terena, ali vještačka trava nema šta da traži u srednjoevropskom profesionalnom fudbalu. možda na islandu ili sjeveru norveške, ali ne ovdje!
Danas su započeli radovi na glavnom terenu stadiona Luke. Na samom travnjaku se radi čepovanje terena, busjenovanje, nasipanje kvarcnog pijeska i bacanje sjemena nove trave. Pored navedenih aktivnosti na samom travnjaku radi se i na sistemu navodnjavanja odnosno iskakajućih prskalica. Navedeni radovi će se obavljati narednih dana.
facebook NK Bosna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.