Ako si igrao neku lijevu ligu možda zato toliko čekaš. Jednom sam imao Crnogorce i načekao sam se.RollingPaper je napisao/la:koliko vi čekate da vam odobre isplatu sa wwina? meni kroz 2 sata još nisu odobrili
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- RollingPaper
- Kontakt:
Engleska druga..Willy je napisao/la:Ako si igrao neku lijevu ligu možda zato toliko čekaš. Jednom sam imao Crnogorce i načekao sam se.RollingPaper je napisao/la:koliko vi čekate da vam odobre isplatu sa wwina? meni kroz 2 sata još nisu odobrili
odavno mi nije prosao tiket postavljen ovdje u prijedlozima, nadam se da veceras razbijamo taj maler...

volio bih zaista da i vi ostali postavljate svoje prijedloge, jer sam ubijedjen da ovdje ima jako dobrih tipsera....
neki dan kad je bilo postavljeno 7-8 tiketa, kad sam isto ovako animirao ljude i molio da ova tema zazivi, mislim da je 80% prijedloga proslo.
sretno ako me neko isprati.

volio bih zaista da i vi ostali postavljate svoje prijedloge, jer sam ubijedjen da ovdje ima jako dobrih tipsera....
neki dan kad je bilo postavljeno 7-8 tiketa, kad sam isto ovako animirao ljude i molio da ova tema zazivi, mislim da je 80% prijedloga proslo.
sretno ako me neko isprati.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
stulicu, ispratio sam tvoj tiket. Danas je slaba ponuda, najprije sam mislio da danas ništa ne igram. 
Ovi stariji forumaši znaju da skoro svaki dan kačim tikete. U zadnje vrijeme nikako da prođem. Juče na dva tiketa jedan kiks. Uglavnom i ubuduće ću postavljati tikete. Nadam se da će se još forumaša priključiti.

Ovi stariji forumaši znaju da skoro svaki dan kačim tikete. U zadnje vrijeme nikako da prođem. Juče na dva tiketa jedan kiks. Uglavnom i ubuduće ću postavljati tikete. Nadam se da će se još forumaša priključiti.
- LittleCule
- Kontakt:
Eto nešto i od mene...

Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
						- 
				subcoccinela
- Kontakt:

ja ovo iskombinovah pa kako bude

Ja sam ovo odigrao

Kaiserslautern x2 @1,80

- Evolution87
- Kontakt:

Eto jedan narodni od mene
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
						i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- 
				subcoccinela
- Kontakt:
e jbg posra mi se u usta psv a 2:0 prvo poluvrijemesubcoccinela je napisao/la:
ja ovo iskombinovah pa kako bude

Vrijedi palmeiras večeras odigrati 2,0@Dioxid je napisao/la:Kaiserslautern x2 @1,80
- 
				admir12345
- Kontakt:
Probati ova 4 igraca    

Ja Nurkica ne bi dirao,imat ce tezak posao i u obrani i u napadu,ali sretno.admir12345 je napisao/la:Probati ova 4 igraca
Opet ima neki value na 12,5 koševa nego na 14 ili 15 gdje se moze nac..  mozda iznenadi kao protiv goberta hahaa
 mozda iznenadi kao protiv goberta hahaa  samo da ne napravi dva faula prvih 6 minuta i doci ce
 samo da ne napravi dva faula prvih 6 minuta i doci ce 

mozda iznenadi kao protiv goberta hahaa
 mozda iznenadi kao protiv goberta hahaa  samo da ne napravi dva faula prvih 6 minuta i doci ce
 samo da ne napravi dva faula prvih 6 minuta i doci ce 
- zlatnakoka
- Kontakt:

Evo i od mene jedan. Ulog do stoje jel.
Spartak bi trebao jbg, pogotovo što je u Rusiji gostima jako teško igrati. Pobjeda ih ostavlja u borbi za prve dvije pozicije.
Napoli je svugdje 4,5 u bet-live 3,5. Ne svidja mi se što sudi Skomina ali i njegov prosjek je 4 kartona. Napoli mora napasti, a Shaktar nije naivna ekipa.
Monaco 4,5. Zadnji voz za Monaco, sudi Španac Undiano, u prvoj je bilo pet kartona a sudio Englez Oliver, njegov prosjek 3,7 ovom danas 4,7. Trebala bi biti nešto čvršća igra jer i Leipzig ako izgubi dovodi se u nezavidnu poziciju.
Igrate naravno na svoju odgovornost. Sretno nam.
evo jedan i od mene za pocetak 

KVOTA 7.2

KVOTA 7.2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.