Los teren.ni igra nije bila bog zna bolja hehe.dobro je tjt tremutni maksimum
P.s sjeli bi nam sad efendic i onaj mali zuti jel sedmica?ako nista brz je
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
pricaj MramoreNKMramor je napisao/la:Džaba milioni kad obraza i časti nemaš! Fuj!!! :kafa:
Reko neki problem hadzija?tuzla87 je napisao/la:Narkomani psuju Azmira, sta uradise od grupe to je strasno..
Ovi drugi smradovi psuju Tuzlu, ne znam ko vodi tu grupicu al treba ga pljunuti u po face..
Eh da se nadovezem
Niko nije otisao od svojih kuca sto je htio nego sto je morao, tako da bih vas zamolio da tu rijec zaobidjete ako je moguce..Prognanik je prava rijec za to sto je se desilo.
Moji roditelji su takodje iz Zvornika, ja sam rodjen u Tuzli i citav svoj zivot sam proveo u mom gradu ... i kao sto momak iznad rece ne moze mi niko reci da je veci Tuzlak od mene, niko..
A sto se tice utakmice, pohvalio bih par igraca (Skahic,Mehmedagic,Todorovic i Grahovac), nadam se da na Tusnju sa Ordagom u sastavu prolazimo dalje, a u polufinalu dobijemo Zvijezdu za protivnika
Sariel1987 je napisao/la:Reko neki problem hadzija?tuzla87 je napisao/la:Narkomani psuju Azmira, sta uradise od grupe to je strasno..
Ovi drugi smradovi psuju Tuzlu, ne znam ko vodi tu grupicu al treba ga pljunuti u po face..
Eh da se nadovezem
Niko nije otisao od svojih kuca sto je htio nego sto je morao, tako da bih vas zamolio da tu rijec zaobidjete ako je moguce..Prognanik je prava rijec za to sto je se desilo.
Moji roditelji su takodje iz Zvornika, ja sam rodjen u Tuzli i citav svoj zivot sam proveo u mom gradu ... i kao sto momak iznad rece ne moze mi niko reci da je veci Tuzlak od mene, niko..
A sto se tice utakmice, pohvalio bih par igraca (Skahic,Mehmedagic,Todorovic i Grahovac), nadam se da na Tusnju sa Ordagom u sastavu prolazimo dalje, a u polufinalu dobijemo Zvijezdu za protivnika
Je bes azmira i sta sad? Da pojasnim i meni je krivo sto je otiso.al psovat drugivima sa tribime majke zarad bivsih predsjednika.alo ba.
I za tvoju info ako je kokain zajedno sa lidokainom ksilokainom i ostalim derivatima droga onda sam i ja narkoman neki problem ?
Znaci ovo je uhvatilo maha je bavat na nasoj temi nase drugove i boje.sta vam je??
Đe zapelo, iznesi sve javnoNKMramor je napisao/la:Džaba milioni kad obraza i časti nemaš! Fuj!!!
solinas je napisao/la:Aktivan rezultat ali stvara se dojam da su obje ekipe u neku ruku igrale na nulu.
A primimo li gol kuci sve se okrece za 360 stepeni. ....
Opet ako nemozemo Slogu pobjediti na Tusnju kunem se gasi mjesalicu motaj kablove. ..
Neki igraci su me razocarali danas totalno pa Salihovic bi tesko izborio mjesta i u prosjecnom federalcu.
Culum. ..sta je ono ljudi covjek jedva hoda. .....
Penaltiky je napisao/la:solinas je napisao/la:Aktivan rezultat ali stvara se dojam da su obje ekipe u neku ruku igrale na nulu.
A primimo li gol kuci sve se okrece za 360 stepeni. ....
Opet ako nemozemo Slogu pobjediti na Tusnju kunem se gasi mjesalicu motaj kablove. ..
Neki igraci su me razocarali danas totalno pa Salihovic bi tesko izborio mjesta i u prosjecnom federalcu.
Culum. ..sta je ono ljudi covjek jedva hoda. .....
Ako primimo prvi gol ima da se okrecemo oko svoje ose ko janje na raznju. 360 je malo. ...Ovo je najgori rezultat.Penaltiky je napisao/la:Valjda za 180 baja
solinas je napisao/la:Ako primimo prvi gol ima da se okrecemo oko svoje ose ko janje na raznju. 360 je malo. ...Ovo je najgori rezultat.Penaltiky je napisao/la:Valjda za 180 baja
I boli me k.kako je ispravno znas dobro sta sam htio reci.
Tih fazona samom se okani. Nismo u skoli
Dobro dajdza Rile izvini, nemoj me imam i ja majku.solinas je napisao/la:Ako primimo prvi gol ima da se okrecemo oko svoje ose ko janje na raznju. 360 je malo. ...Ovo je najgori rezultat.Penaltiky je napisao/la:Valjda za 180 baja
I boli me k.kako je ispravno znas dobro sta sam htio reci.
Tih fazona samom se okani. Nismo u skoli
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.