Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
-------------------------------------Hasagic-----------------------------------------
Mujdza--------------Mravac------------------------Spahic-------------------Jahic
---------------------------Pjanic--------------------Rahimic-----------------------
Zec---------------------------------Misimovic--------------------------------Lulic
----------------------------------Dzeko---------------------------------------------
Ovo je jedna inovativna varijanta sa brzim krilima.
Ja bi igra ovako:
---------------------------------Hasagic------------------------------------------
Mujdza--------------Mravac------------------------Spahic-------------------Jahic
---------------------------Rahimic------------Medunjanin-------------------------
Pjanic-----------------------------Misimovic--------------------------------Ibricic
---------------------------------Dzeko----------------------------------------------
---------------------------Pjanic--------------------Rahimic-----------------------
Zec---------------------------------Misimovic--------------------------------Lulic
----------------------------------Dzeko---------------------------------------------
Ovo je jedna inovativna varijanta sa brzim krilima.
Ja bi igra ovako:
---------------------------------Hasagic------------------------------------------
---------------------------Rahimic------------Medunjanin-------------------------
Pjanic-----------------------------Misimovic--------------------------------Ibricic
---------------------------------Dzeko----------------------------------------------
- Principatus
- Kontakt:
Pitanje postave za sutrasnju utakmicu je izgleda vec rijeseno, ista postava kao u Luxemburgu, samo rokada u pozicijama: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=860
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
zaista se ovaj covjek nemoze vise snaci niti u repki niti u klubu. Sve vise ima situacija gdje izgleda smjesan. mislim da ce zar par godina igrati u nizerangnim klubovima. nazalost:(
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Ti to njega izgleda dobro pratis.aris je napisao/la:zaista se ovaj covjek nemoze vise snaci niti u repki niti u klubu.
Mozda je Hoffenheim bas zbog njega, asistencija, borbe i golova upravo zadnji na Bundesliga tabeli? Ko ce znati.
http://www.bundesliga.de/de/liga/tabelle/
A u repki nas nije neki dan sacuvao od jos gore blamaze sa Katarom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
koliko golova toliko promasaja!Principatus je napisao/la:Ti to njega izgleda dobro pratis.aris je napisao/la:zaista se ovaj covjek nemoze vise snaci niti u repki niti u klubu.
Mozda je Hoffenheim bas zbog njega, asistencija, borbe i golova upravo zadnji na Bundesliga tabeli? Ko ce znati.
- Principatus
- Kontakt:
Jeste, sve ce biti dobro. 

akobogda:D nek mi samo sutra pobjedimo hebes sve comm!Principatus je napisao/la:Jeste, sve ce biti dobro.
Ibišević ove sezone 1 gol i 0 asistencija.Principatus je napisao/la:Ti to njega izgleda dobro pratis.aris je napisao/la:zaista se ovaj covjek nemoze vise snaci niti u repki niti u klubu.
...što je više lome to je volim jače...
- Principatus
- Kontakt:
Pocetak DFB kupa, Hansa Rostock, dvije asistencija, dva gola. Pobjedjuju 4:0.
To ne ide u listu Bundesligaske statistike.
Bundesliga. Werder Bremen. Jedan gol. Vadi slobodni udarac, Salihovic iz njega daje gol, probija i dribla se po desnoj strani i ubacuje loptu u 16 erac za Demba Ba, lopta se odbija jednom defenzivcu, Ba zabija. Stranica Bundeslige mu pripisuje 1 gol, Kicker mu pripisuje i asistenciju.
Odigrane 3 utakmice. Bremen i St. Pauli u BL i Hansa u DFB. Dvije utakmice je on bukvalno odlucio.
Navijaci Hoffenheima su veoma optimisticni zbog ukazanog.
Toliko o tome.
Bundesliga. Werder Bremen. Jedan gol. Vadi slobodni udarac, Salihovic iz njega daje gol, probija i dribla se po desnoj strani i ubacuje loptu u 16 erac za Demba Ba, lopta se odbija jednom defenzivcu, Ba zabija. Stranica Bundeslige mu pripisuje 1 gol, Kicker mu pripisuje i asistenciju.
Odigrane 3 utakmice. Bremen i St. Pauli u BL i Hansa u DFB. Dvije utakmice je on bukvalno odlucio.
Navijaci Hoffenheima su veoma optimisticni zbog ukazanog.
Toliko o tome.
Joj sto ne mogu ovih fudbalskih strucnjaka.Morao sam da repliciram,jer ne mogu da citam ove "zastitnike" ibisevica.Pa covjece imas li ti oci zadnjih godina,pa ne vidis ili ne zelis da vidis da ibisevic vise smeta na terenu nego doprinosi.Pusti se ti klubskih utakmica u kojima i corava koka zrno ubode jb...Sretno i bericetnoPrincipatus je napisao/la:Pocetak DFB kupa, Hansa Rostock, dvije asistencija, dva gola. Pobjedjuju 4:0.
Odigrane 3 utakmice. Bremen i St. Pauli u BL i Hansa u DFB. Dvije utakmice je on odlucio. Toliko o tome.
- Principatus
- Kontakt:
Ok. Hvala za kompliment.alibi je napisao/la:Joj sto ne mogu ovih fudbalskih strucnjaka
Da tu si ipak u pravu. U Bundesligi, kolijevki sadasnje njemacke reprezentacije, cesce corave koke ubadaju srecno. Nivo je otprilike kao u BiH PL. I tebi sretno.alibi je napisao/la:Pusti se ti klubskih utakmica u kojima i corava koka zrno ubode jb...Sretno i bericetno
alibi je napisao/la:Joj sto ne mogu ovih fudbalskih strucnjaka.Morao sam da repliciram,jer ne mogu da citam ove "zastitnike" ibisevica.Pa covjece imas li ti oci zadnjih godina,pa ne vidis ili ne zelis da vidis da ibisevic vise smeta na terenu nego doprinosi.Pusti se ti klubskih utakmica u kojima i corava koka zrno ubode jb...Sretno i bericetnoPrincipatus je napisao/la:Pocetak DFB kupa, Hansa Rostock, dvije asistencija, dva gola. Pobjedjuju 4:0.
Odigrane 3 utakmice. Bremen i St. Pauli u BL i Hansa u DFB. Dvije utakmice je on odlucio. Toliko o tome.
Slazem se s tobom, djeluje kao pomocno smetalo na terenu posebno u repki..Samo ga svi forsiraju, a sto, meni je velika zagonetka, mozda sto puno trckara!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
vjeruj mi da i ti djelujes kao pomocno smetalo na ovom forumu...pa covjek dao 18 golav u 17 tekmi i ti si dao sebi za pravo reci mu da je pomocno smetalo, koja si ti pusiona od covjeka.....al et sreca pa te znam pa necu obracat paznju na takav nekarakter......eee da skopi ono ogledalce sto si razbio od ljutnje mozda ti ono sta pametno kazeFudo je napisao/la:alibi je napisao/la:Joj sto ne mogu ovih fudbalskih strucnjaka.Morao sam da repliciram,jer ne mogu da citam ove "zastitnike" ibisevica.Pa covjece imas li ti oci zadnjih godina,pa ne vidis ili ne zelis da vidis da ibisevic vise smeta na terenu nego doprinosi.Pusti se ti klubskih utakmica u kojima i corava koka zrno ubode jb...Sretno i bericetnoPrincipatus je napisao/la:Pocetak DFB kupa, Hansa Rostock, dvije asistencija, dva gola. Pobjedjuju 4:0.
Slazem se s tobom, djeluje kao pomocno smetalo na terenu posebno u repki..Samo ga svi forsiraju, a sto, meni je velika zagonetka, mozda sto puno trckara!
.[/quote]
Joj sto ne mogu ovih fudbalskih strucnjaka.Morao sam da repliciram,jer ne mogu da citam ove "zastitnike" ibisevica.Pa covjece imas li ti oci zadnjih godina,pa ne vidis ili ne zelis da vidis da ibisevic vise smeta na terenu nego doprinosi.Pusti se ti klubskih utakmica u kojima i corava koka zrno ubode jb...Sretno i bericetno[/quote]
Slazem se s tobom, djeluje kao pomocno smetalo na terenu posebno u repki..Samo ga svi forsiraju, a sto, meni je velika zagonetka, mozda sto puno trckara![/quote]
vjeruj mi da i ti djelujes kao pomocno smetalo na ovom forumu...pa covjek dao 18 golav u 17 tekmi i ti si dao sebi za pravo reci mu da je pomocno smetalo, koja si ti pusiona od covjeka.....al et sreca pa te znam pa necu obracat paznju na takav nekarakter......eee da skopi ono ogledalce sto si razbio od ljutnje mozda ti ono sta pametno kaze[/quote]
Mozda ti je babo pa ga toliko branis! Samo cu reci ovo koje si i ti sam napisao "davao"!! I Alfonso alaves je DAVAO po 40 golova u jednoj godini za Herenveen...Pa gdje sad, koliko je ono golova dao za Middelsbourgh kad je presao tamo????? A za vrijedjanje moram ti uzvratiti...MAMA TI JE PUSIONA
Joj sto ne mogu ovih fudbalskih strucnjaka.Morao sam da repliciram,jer ne mogu da citam ove "zastitnike" ibisevica.Pa covjece imas li ti oci zadnjih godina,pa ne vidis ili ne zelis da vidis da ibisevic vise smeta na terenu nego doprinosi.Pusti se ti klubskih utakmica u kojima i corava koka zrno ubode jb...Sretno i bericetno[/quote]
Slazem se s tobom, djeluje kao pomocno smetalo na terenu posebno u repki..Samo ga svi forsiraju, a sto, meni je velika zagonetka, mozda sto puno trckara![/quote]
vjeruj mi da i ti djelujes kao pomocno smetalo na ovom forumu...pa covjek dao 18 golav u 17 tekmi i ti si dao sebi za pravo reci mu da je pomocno smetalo, koja si ti pusiona od covjeka.....al et sreca pa te znam pa necu obracat paznju na takav nekarakter......eee da skopi ono ogledalce sto si razbio od ljutnje mozda ti ono sta pametno kaze[/quote]
Mozda ti je babo pa ga toliko branis! Samo cu reci ovo koje si i ti sam napisao "davao"!! I Alfonso alaves je DAVAO po 40 golova u jednoj godini za Herenveen...Pa gdje sad, koliko je ono golova dao za Middelsbourgh kad je presao tamo????? A za vrijedjanje moram ti uzvratiti...MAMA TI JE PUSIONA
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
covjek vise smeta nego sto pomaze, nafula se 4 sanse i dadne jedan gol! on nije napadac koji moze okrenit utakmicu, pobjeci covjeku, driblat, on je tip napadaca kojem treba sanse i sanse da postigne gol, a nekad ima srecu da je na na pravom mjestu!
Ma jasta vam je samo to u glavi ko ce dati gol i onda je on kralj !!. Bitno je to, a za druge ko ih hebe, nek trce,... 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovo stvarno postaje žalosno. Sada će počet i sa pričom da je Zec bolji od Ibiševića ili lupiti još veću glupost. Činjenica je da Ibišević u Hoffenheimu ima više slobode, kada bi je imao i u našoj reprezentaciji, svima bi vam začepio usta. To da je smetalo u reprezentaciji možete prišiti onda bilo kojem našem reprezentativcu, a ne samo Ibiševiću.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nego imali ko kakvih osjecaja,predosjecaja,emocija ,solova,folova. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Glavna razlika u odnosu na repku je samopouzdanje Ibiševića, koje nije ni slično onome kada igra za Hoffenheim. Nisam siguran zašto je to tako. Tamo se uspio nametnuti kao tata ekipe, dok ovdje ipak imamo i Džeku, Misimovića, Pjanića, Spahića... Tamo je doslovno prvi u selu i igra na krilima toga. Kakogod, krajnje je vrijeme da se i ovdje nametne, a pokazao je da može protiv Slovenije u gostima, kada je bio i u top formi za Hoffenheim. Dva gola, asistencija i izboren penal... Definitivno mu još uvijek fali bitan gol za reprezantaciju. Sve bitne utakmice je prespavao i bilo bi fantastično da zabije večeras i odigra ekstra. Neka pokaže kakav je igrač. Sigurno je da može biti nezaustavljiv, a nadajmo se i da hoće barem jednom u važnoj utakmici za reprezentaciju. Vjerovatno bi to bila za njega potrebna prekretnica.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.