Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kad Dantesa povuče četništvo u njemu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Re: RE: Re: Chat
a tvoj?Penaltiky je napisao/la:Jel ti otac čitav rat proveo u tvom selu il je zalazio i uDANTES je napisao/la:Da su vodili srpski narod kad je bilo teško. Da su učinili strašne greške, počinili grijeh i da su platili za to. Da bez obzira koliko si moćan i jak uvijek možeš pasti i da u ratu najviše moraš paziti jer stvari prelako odu u ****. Da je Karadžićev sin šetao po plaži dok je moj otac branio moje selo koje gori.Aerials je napisao/la:Dantese, šta ćeš ti reći svojoj djeci kada te budu pitala ko su i šta bili Mladić i Karadžić, obzirom da će vjerovatno kroz historiju učiti o njima?
@Sveti dokazali smo da je suživot utopija..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Izvini, ali ne možeš abolirati komandanta ako su pripadnici njegove formacije radili zločine. To je apsurd. On se prihvatio te pozicije, i kao takav je odgovoran za sve što ijedan pojedinac uradi pod njegovom nadležnosti. U najmanju ruku je kriv jer je nesposoban voditi ljude, ako ih već ne može obuzdati. Riba smrdi od glave. Rat je zayebana stvar, i rijetki su oni koji su sposobni biti časni komandanti.Sveti je napisao/la:@Rooney88
Ne znam koliko poznajes prilike koje su se tih godina zbivale u Srebrenici ali odgovorno tvrdim da jeste. Sa ogranicenom kolicinom oruzja, namirnica i ljudstva uspijevao je da, okruzen sa sve 4 strane, zadrzi srebrenicu te prezivi iako je bio odsjecen od bilo kakve pomoci od strane bilo koga. Njegov problem je bio sto su mu vojsku cinila vojno neinteligentna fronta sacinjena uglavnom od golobradih momaka koja je nedovoljno istrenirana i bez vojne discipline usla u borbe sa profesionalnom vojskom Jugoslavije. Ti isti mladici su bivali vrlo lako poneseni ratnim desavanjima sto je u par navrata rezultiralo nepotrebnom silom nad civilima, sto na kraju nije imalo veze sa Naserom.
Sve sto se kasnije desilo nakon mijesanja Alije i sda je tuzna realnost srebrenice ciji su borci u presudnim momentima ostalli bez komandira.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Čega se pametan stidi, time se budala ponosi. Uvijek je bilo tako.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Moj je uglavnom bio u Tuzli i malo u Posavini koliko znam, nisam se nesto pretjerano raspitivoDANTES je napisao/la:a tvoj?Penaltiky je napisao/la:Jel ti otac čitav rat proveo u tvom selu il je zalazio i uDANTES je napisao/la: Da su vodili srpski narod kad je bilo teško. Da su učinili strašne greške, počinili grijeh i da su platili za to. Da bez obzira koliko si moćan i jak uvijek možeš pasti i da u ratu najviše moraš paziti jer stvari prelako odu u ****. Da je Karadžićev sin šetao po plaži dok je moj otac branio moje selo koje gori.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ne mogu Srbi doživiti katarzu kao što je to uradila Njemačka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa @Dantes da je njegov i nasi ovdje u TZ tako razmisljao danas bi Lopare i Ugljevik bile u Federaciji. Nasi su isli samo tamo gdje su vasi napadali i tamo gdje je vojno bili isplatljivo nesto zauzeti, vrh, kota. Isli su na Vozucu da se spoji narod i prestane bombardiranje. Nisu kao Mladic isli u Srebrenicu koja nema nikakvog vojnog znacaja i gledali kako da odatle istjeraju narod kako bi mogli da se kite ordenjem. Znali su da u Loparama nema Bosnjaka i Bosanaca i nisu je napadali. Znao je Mladic isto i da u Buzimu nema niti jednog Srbina ali ga je napadao. Eto ti razlike, jedni nisu gledali samo da uplacu tudje matere, a jedni jesu. Jedni su u glavama imali to da im je bitna njihova kuca, a drugima je usadjeno u glavu kao model razmisljanja da sa Balkana treba otjerati Turke.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 nov 2017, 20:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Katarza znaci totalni poraz. Kad to dozive tada ce i katarzu dozivjeti.Saurman je napisao/la:Ne mogu Srbi doživiti katarzu kao što je to uradila Njemačka.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- theboss_RD07
- Kontakt:
I meni bi bilo tesko da sam krocio na tudju zemlju sa puskom u rukama. Ne seriDANTES je napisao/la:Da su vodili srpski narod kad je bilo teško. Da su učinili strašne greške, počinili grijeh i da su platili za to. Da bez obzira koliko si moćan i jak uvijek možeš pasti i da u ratu najviše moraš paziti jer stvari prelako odu u ****. Da je Karadžićev sin šetao po plaži dok je moj otac branio moje selo koje gori.Aerials je napisao/la:Dantese, šta ćeš ti reći svojoj djeci kada te budu pitala ko su i šta bili Mladić i Karadžić, obzirom da će vjerovatno kroz historiju učiti o njima?
⭐
Ne nego je @dantes kao i svaki čovjek s ovih prostora. Zna da je to bilo užasno i pogrešno i priznat će to, ali ne može otvoreno govorit protiv svog naroda. Isto kao što vi ne bi protiv svog, tj. protiv nekih činjenica. dantes je puno bolji čovjek od one većine koju danas čitam na portalima ili fejsbuku, samo ga namjerno navlačite na tanak led. Frajer ovdje kaže za čitav jedan narod da je bolestan i ne dogodi se ništa, niti bi se dogodilo da on to sto puta napiše. Ali da je dantes uradio obrnuto, em bi ga yebavali u glavu većina na ovoj temi, em ne bi više posta nikad napisao na ovom forumu.
Ja mogu nekog ne volit, nekog mrzit, ali pojedinačno, ne mogu čitav narod karakterizirat tako. Jedan Srbin je najbolji čovjek kojeg sam u životu upoznao, i ne pretjerujem uopće, jedan koji me se dojmio za života. A znam ih još par, iz raznih razloga, koji su odlični ljudi. I nijedan od njih neće blatit svoj narod, kao što ni dantes ne radi što je meni sasvim normalno. Ne vidim da je igdje rekao da je odluka suda pogrešna ili išta slično. Al' je četnik, reklo par likova na ss.ba koji prozivaju druge za šovinizam i fašizam, a istog propagiraju.
Toliko od mene na ovu temu, i ne da mi se bogami ovo više čitat na chatu.
Ja mogu nekog ne volit, nekog mrzit, ali pojedinačno, ne mogu čitav narod karakterizirat tako. Jedan Srbin je najbolji čovjek kojeg sam u životu upoznao, i ne pretjerujem uopće, jedan koji me se dojmio za života. A znam ih još par, iz raznih razloga, koji su odlični ljudi. I nijedan od njih neće blatit svoj narod, kao što ni dantes ne radi što je meni sasvim normalno. Ne vidim da je igdje rekao da je odluka suda pogrešna ili išta slično. Al' je četnik, reklo par likova na ss.ba koji prozivaju druge za šovinizam i fašizam, a istog propagiraju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kakva ba katarza, 10 puta te kolje i to nije dovoljno, jok vjerujem u ponovno bratstvo i jedinstvo
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A oni i od poraza prave pobjede, kud ćeš daljeKawhi je napisao/la:Katarza znaci totalni poraz. Kad to dozive tada ce i katarzu dozivjeti.Saurman je napisao/la:Ne mogu Srbi doživiti katarzu kao što je to uradila Njemačka.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vec sam to naveo kao njegov problem i kao njegovu nesposobnost da se nosi s tim. To opet ne moze izbrisati ostale stvari koje je uradio u korist srebrenice i njenog naroda. Kada ga je alija iz samo njima poznatih razloga povukao iz enklave tad su nastali problemi o kojima se danas pricauNbx je napisao/la:Izvini, ali ne možeš abolirati komandanta ako su pripadnici njegove formacije radili zločine. To je apsurd. On se prihvatio te pozicije, i kao takav je odgovoran za sve što ijedan pojedinac uradi pod njegovom nadležnosti. U najmanju ruku je kriv jer je nesposoban voditi ljude, ako ih već ne može obuzdati. Riba smrdi od glave. Rat je zayebana stvar, i rijetki su oni koji su sposobni biti časni komandanti.Sveti je napisao/la:@Rooney88
Ne znam koliko poznajes prilike koje su se tih godina zbivale u Srebrenici ali odgovorno tvrdim da jeste. Sa ogranicenom kolicinom oruzja, namirnica i ljudstva uspijevao je da, okruzen sa sve 4 strane, zadrzi srebrenicu te prezivi iako je bio odsjecen od bilo kakve pomoci od strane bilo koga. Njegov problem je bio sto su mu vojsku cinila vojno neinteligentna fronta sacinjena uglavnom od golobradih momaka koja je nedovoljno istrenirana i bez vojne discipline usla u borbe sa profesionalnom vojskom Jugoslavije. Ti isti mladici su bivali vrlo lako poneseni ratnim desavanjima sto je u par navrata rezultiralo nepotrebnom silom nad civilima, sto na kraju nije imalo veze sa Naserom.
Sve sto se kasnije desilo nakon mijesanja Alije i sda je tuzna realnost srebrenice ciji su borci u presudnim momentima ostalli bez komandira.
@lillard apsolutno se slazem
naprijed rejal
- f0rest1946
- Kontakt:
Pogledajte reakcije Intelektualaca

S njima pomirenje, suzivot?
NIKAD NIKAD NIKAD

Jedini narod na svijetu koji slavi poraz.Kosovska bitka.rio_Ferdy88 je napisao/la:A oni i od poraza prave pobjede, kud ćeš daljeKawhi je napisao/la:Katarza znaci totalni poraz. Kad to dozive tada ce i katarzu dozivjeti.Saurman je napisao/la:Ne mogu Srbi doživiti katarzu kao što je to uradila Njemačka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne brini sad će i tvoji doći na red, polahko, gdje ti se žuri, ne osjećaš se valjda majoriziranoLillard je napisao/la:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako nastavite još par dana udružiće se ko Čović i Dodik
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma njihovi budu oslobodjeni svi uvijek, on samo moze na kakav koncert na trgu otici. Pitanje je samo ko gostuje? Thompson, Djecaci, Colonia, Bare, besplatno Karlovacko i Ozujskorio_Ferdy88 je napisao/la:Ne brini sad će i tvoji doći na red, polahko, gdje ti se žuri, ne osjećaš se valjda majoriziranoLillard je napisao/la:

Koji glupanif0rest1946 je napisao/la:
Pogledajte reakcije Intelektualaca![]()
![]()
S njima pomirenje, suzivot?
NIKAD NIKAD NIKAD

Na to sam se referisao. Ja koliko znam, bio je starješina.Sveti je napisao/la:Vec sam to naveo kao njegov problem i kao njegovu nesposobnost da se nosi s tim. To opet ne moze izbrisati ostale stvari koje je uradio u korist srebrenice i njenog naroda. Kada ga je alija iz samo njima poznatih razloga povukao iz enklave tad su nastali problemi o kojima se danas pricauNbx je napisao/la:Izvini, ali ne možeš abolirati komandanta ako su pripadnici njegove formacije radili zločine. To je apsurd. On se prihvatio te pozicije, i kao takav je odgovoran za sve što ijedan pojedinac uradi pod njegovom nadležnosti. U najmanju ruku je kriv jer je nesposoban voditi ljude, ako ih već ne može obuzdati. Riba smrdi od glave. Rat je zayebana stvar, i rijetki su oni koji su sposobni biti časni komandanti.Sveti je napisao/la:@Rooney88
@lillard apsolutno se slazem
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.