Pa meni je veci problem sto @DANTES kao normalan covjek ne moze protiv svog naroda nego sto ce neki zatucani ravnogorac pricati kako je Mladic heroj. Normalni trebaju vuci i reci mi smo usrali, izvinite, nema opravdanja za to. Vrlo dobro se zna koji je narod najodgovorniji za '90. i koji je narod najvise zlocina pocinio.Lillard je napisao/la:Ne nego je @dantes kao i svaki čovjek s ovih prostora. Zna da je to bilo užasno i pogrešno i priznat će to, ali ne može otvoreno govorit protiv svog naroda. Isto kao što vi ne bi protiv svog, tj. protiv nekih činjenica. dantes je puno bolji čovjek od one većine koju danas čitam na portalima ili fejsbuku, samo ga namjerno navlačite na tanak led. Frajer ovdje kaže za čitav jedan narod da je bolestan i ne dogodi se ništa, niti bi se dogodilo da on to sto puta napiše. Ali da je dantes uradio obrnuto, em bi ga yebavali u glavu većina na ovoj temi, em ne bi više posta nikad napisao na ovom forumu.
Ja mogu nekog ne volit, nekog mrzit, ali pojedinačno, ne mogu čitav narod karakterizirat tako. Jedan Srbin je najbolji čovjek kojeg sam u životu upoznao, i ne pretjerujem uopće, jedan koji me se dojmio za života. A znam ih još par, iz raznih razloga, koji su odlični ljudi. I nijedan od njih neće blatit svoj narod, kao što ni dantes ne radi što je meni sasvim normalno. Ne vidim da je igdje rekao da je odluka suda pogrešna ili išta slično. Al' je četnik, reklo par likova na ss.ba koji prozivaju druge za šovinizam i fašizam, a istog propagiraju.
Toliko od mene na ovu temu, i ne da mi se bogami ovo više čitat na chatu.
I Njemci bi danas bili nacisti da normalni Njemci nisu htjeli protiv svog naroda.
Savez za promjene radi goru stvar od Dodika. Kad su vec za promjene trebaju i napraviti neku promjenu, a ne pricati iste stvari kao Dodik da eto ne ni izgubili glasace. Ne treba vecina naroda povuci, dovoljna je manjina u tome.
Ne misli niko da nas da su svi Srbi Mladici i Karadzici. Problem je sto 99% Srba ne kritikuje Mladica i Karadzica zbog straha da ce onda svi Srbi biti vidjeni kao genocidni. A bas je obrnuto jer bi tada pokazali da ima i onih koji misle drugacije.