Vise ko Sidran, ja ti naime vise volim iskrenog četnika nego baliju koji laze i pravi se dalaBu s prvim znaš na čemu si, ne puštaj ga na dužinu noža i dobro jeDerdiyok je napisao/la:Penaltiky aka Emir Kusturica.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 22 nov 2017, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Razočaran sam, ali nisam ništa htio reći zbog glasova za najboljeg moderatora.Kawhi je napisao/la:Mene nije kritikovao za promjenu avatara. Doduse, ja sam mu se redovno ulizivao u zadnje vrijeme.Ramsey16 je napisao/la:Mrsko mi pisati pa da skratimKawhi je napisao/la: Previse si bla bla bla koristio.![]()
Btw Sad mi je avatar manje strasan nego proslisamo da Banell ne primjeti
Kenjara nije bas lice koje treba nosati na avataru. Trebao je kojeg Spursa ugodnijeg lica naci.
I nemoj da bi sutra propustili najjače evropsko takmičenje.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma to je ispricana prica, spominje se da politicari moraju braniti te zlocince eki zbog politike, to je javno mijenje u drugom entitetu: Ratko je heroj za njih i punktVucevich je napisao/la:Ne moze, ali reci da je presuda za ovog zlocina "napad protiv jednog naroda" nevjerovatno retardirano. Kao da kazes, taj covjek je genocidna ubica, tu ides "protiv svog naroda", jel?dirkules je napisao/la:Udruzeni zlocinacki poduhvat i genocid ne moze pojedinac izvrsiti, ispade sad Mladic i njih 10 silovali tolike zene, poubijali, mucili, palili kuce, rusili dzamije...
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel ti nejasno kako ovakva pjesma nije veci hit?Kawhi je napisao/la:Najbolja stvar snimljena nakon rata.Rajaz je napisao/la:
Jasno mi je kako nije veci hit. Opsjednutost Bosnjaka Titom, socijalizmom i Jugoslavijom je i dalje prevelika.tuzlak1987 je napisao/la:Jel ti nejasno kako ovakva pjesma nije veci hit?Kawhi je napisao/la:Najbolja stvar snimljena nakon rata.Rajaz je napisao/la:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Stvar je u tome da su rijetko osudjivali vojnike koji su direktno izvrsavali naredbe jer je to haag u biti prepustio drzavnim institucijama, vjerovatno radi finansija jer bi to iziskivalo ogromne novce za ionako skup pravni sistem. Ovako su to prepustili a preuzeli malo vece ribe.dirkules je napisao/la:Udruzeni zlocinacki poduhvat i genocid ne moze pojedinac izvrsiti, ispade sad Mladic i njih 10 silovali tolike zene, poubijali, mucili, palili kuce, rusili dzamije...
naprijed rejal
To je sirnica yebem ga ja.Penaltiky je napisao/la:Dantulo jel moze Burek bit sa sirom
P.S. Radije bi se druzio s cetnikom Dantesom nego s vehabijom koji me olosem nazva
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: RE: Re: Chat
**** si ti moj srbinDANTES je napisao/la:To je sirnica yebem ga ja.Penaltiky je napisao/la:Dantulo jel moze Burek bit sa sirom
P.S. Radije bi se druzio s cetnikom Dantesom nego s vehabijom koji me olosem nazva
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
101% srbin.. Nisam beogradski hipster da sirnicu burekom zovem.Penaltiky je napisao/la:**** si ti moj srbinDANTES je napisao/la:To je sirnica yebem ga ja.Penaltiky je napisao/la:Dantulo jel moze Burek bit sa sirom
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Federer17 je napisao/la:Ne lijepe se dzaba curice od 15ak godina za ovog Lillarda...
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ja pricao s pravim Srbima iz juzne Srbije koji su mi objasnili razliku izmedju pite od sira i bureka od sira.DANTES je napisao/la: 101% srbin.. Nisam beogradski hipster da sirnicu burekom zovem.
Oni tvrde da je prvi burek napravljen u Nišu. I to neki TurcinKawhi je napisao/la:Ja pricao s pravim Srbima iz juzne Srbije koji su mi objasnili razliku izmedju pite od sira i bureka od sira.DANTES je napisao/la: 101% srbin.. Nisam beogradski hipster da sirnicu burekom zovem.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Znam ja to al da ne bude kao pojedinac je sve naredio, a vojnici kao bili protiv i na silu izvrsavali to sto su radiliSveti je napisao/la:Stvar je u tome da su rijetko osudjivali vojnike koji su direktno izvrsavali naredbe jer je to haag u biti prepustio drzavnim institucijama, vjerovatno radi finansija jer bi to iziskivalo ogromne novce za ionako skup pravni sistem. Ovako su to prepustili a preuzeli malo vece ribe.dirkules je napisao/la:Udruzeni zlocinacki poduhvat i genocid ne moze pojedinac izvrsiti, ispade sad Mladic i njih 10 silovali tolike zene, poubijali, mucili, palili kuce, rusili dzamije...
Pa otprilike se zna da je velika vecina uz dobrovoljce iz raznih pravoslavnih zemalja uzivala da ubija, a cak i da nije, genocid je izvrsen, a genocid nije ubistvo iz nehata.dirkules je napisao/la:Znam ja to al da ne bude kao pojedinac je sve naredio, a vojnici kao bili protiv i na silu izvrsavali to sto su radiliSveti je napisao/la:Stvar je u tome da su rijetko osudjivali vojnike koji su direktno izvrsavali naredbe jer je to haag u biti prepustio drzavnim institucijama, vjerovatno radi finansija jer bi to iziskivalo ogromne novce za ionako skup pravni sistem. Ovako su to prepustili a preuzeli malo vece ribe.dirkules je napisao/la:Udruzeni zlocinacki poduhvat i genocid ne moze pojedinac izvrsiti, ispade sad Mladic i njih 10 silovali tolike zene, poubijali, mucili, palili kuce, rusili dzamije...
S druge strane nase pravosudje je nesposobno za pravdu.
naprijed rejal
E vidis ovaj je bas Nislija bio. Doduse, nije mi rekao za nastanak bureka i Turcina. U sustini, poenta je da burek nema isto znacenje u bosanskoj kulturi i na bosanskom jeziku kao u drugim kulturama i jezicima. Samim tim se vidi posebnost i jedinstvenost prostora i ljudi izmedju Une i Drine.DANTES je napisao/la:Oni tvrde da je prvi burek napravljen u Nišu. I to neki TurcinKawhi je napisao/la:Ja pricao s pravim Srbima iz juzne Srbije koji su mi objasnili razliku izmedju pite od sira i bureka od sira.DANTES je napisao/la: 101% srbin.. Nisam beogradski hipster da sirnicu burekom zovem.
Eto vidiš da ipak imamo sličnosti.DANTES je napisao/la:To je sirnica yebem ga ja.Penaltiky je napisao/la:Dantulo jel moze Burek bit sa sirom
I ti i ja i ovaj penaltiky, iako sva tri različite nacije, a možda i vjere ili nevjere, dolazimo iz Bosne i to jelo nazivamo istim imenom. A ne ko ovdje kod mene u Zagrebu ili Beogradu.
Neki dan ja ulazim u pekaru i veli žena "prosim lepo jedan burek od višnje i jedan od špinata". A mene samo što šlag nije uzeo..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
@Sveti Upravo tako, sve receno
Ti si los primjer imigranta. Jos nisi prihvatio kulturu drzave u koju si dosao.dubrava je napisao/la:Eto vidiš da ipak imamo sličnosti.DANTES je napisao/la:To je sirnica yebem ga ja.Penaltiky je napisao/la:Dantulo jel moze Burek bit sa sirom
I ti i ja i ovaj penaltiky, iako sva tri različite nacije, a možda i vjere ili nevjere, dolazimo iz Bosne i to jelo nazivamo istim imenom. A ne ko ovdje kod mene u Zagrebu ili Beogradu.
Neki dan ja ulazim u pekaru i veli žena "prosim lepo jedan burek od višnje i jedan od špinata". A mene samo što šlag nije uzeo..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kraljttbvb, leo1946, rishovski, soxx i 11 gostiju.