Senad Lulic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2010, 22:59

:lol: :lol: :lol:
Kad se samo sjetim komentara prosle sedmice? Hvaljenje Lulica na sve strane, a gledaj sad sta rade momku? :o

Ne bas najbolja uvertira pred reprezentativni nastup, ali koga briga? Bitno je da odigra srcem za repku, a njegov ucinak sigurno nece izostati. Momak je odlican igrac, krilo kakvo do sad nismo imali, a napokon se namece i to rjesenje....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 25 avg 2010, 23:00

Sve sami poznavaoci fudbala.Za covijeka culi prosle sedmice ,gledali ga u dvije utakmice i svi sve znaju.
Najbolji skauti prate igracima mijesecima a ovi nasi PS2 menageri mogu i za sedam dana

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 avg 2010, 23:01

nije Lulić bio toliko loš večeras trudio se i igrao je sasvim solidno ali ni meni nije jasno zašto se on spominje kao lijevi bek u zadnjoj liniji kada on tu poziciju ni ne igra u YB-u a večeras je igrao i na lijevoj i na desnoj strani tako da nam proširuje ekipu na tim pozicijama. Ali 'ajde neka ga Sale stavi protiv Luxemburga na lijevog beka pa ćemo vidjeti šta se tu može uraditi iako to neće biti neki veliki pokazatelj.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 avg 2010, 23:03

Odigrao lose kao i svi u YB 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2010, 23:03

ibrakadabra je napisao/la:Sve sami poznavaoci fudbala.Za covijeka culi prosle sedmice ,gledali ga u dvije utakmice i svi sve znaju.
Najbolji skauti prate igracima mijesecima a ovi nasi PS2 menageri mogu i za sedam dana
Jest, i Lulu ganjaju zajedno sa Super Mariom i Luigijem.
Kar-ting.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 25 avg 2010, 23:05

harishp je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:Sve sami poznavaoci fudbala.Za covijeka culi prosle sedmice ,gledali ga u dvije utakmice i svi sve znaju.
Kar-ting.
A da je veceras dao gol vec bi bio u Chelsea-u

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2010, 23:06

ibrakadabra je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Kar-ting.
A da je veceras dao gol vec bi bio u Chelsea-u
Ma jok,zavrsio bi u Zelji kod Osima.Momentalno.
P.S salu na stranu.Nije trebalo bas ovako da se desi brutalno.Ali takav ja Yabulani okrugao ,pa zaeban.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 avg 2010, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 25 avg 2010, 23:08

Trebalo bi pojedinim pri registraciji na forum traziti cipsovu prijavnicu i ljekarsko

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 avg 2010, 23:18

cole-ch je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:
Jarane,od 180 minuta koliko su igrali,YB je jedino prvih 30 minuta odigrao dobru igru koja bi ga dovela u LP. Sve ostalo je na strani engleza. Pa oni veceras su igrali na 50% i zabili im 4 gola. Treba li jos sta reci
Ti ili imas problema sa vidom /realnoscu/ ili nisi gledao prvi mec! U prvom mecu pri rezultatu 3:0 za YB, isti je tim promasio dve 100% sanse. U drugom mecu je Totenhem kao i sve velike ekipe od prakticno tri sansi dao tri gola i cetvrti im je poklonjen. Po meni, generalno YB je vise zasluzio prolaz.
I ja se slažem da je YB zaslužio prolaz ,a ova Uefa sve sami lopovi nešta seru stave sto sudija a onakvo igranje rukom nevide ili ne žele da ga vide .Stavljaju sudije iz drugog ranga da sude ovakve bitne utakmice ,samo da nam se ne desi nešto slično sa Francuskom.Sudija ti jednom svojom odlukom ubije moral i ti nemožeš dalje sve i da hoćeš ,a to se nama znalo dešavati dosta puta.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 25 avg 2010, 23:37

ibrakadabra je napisao/la:Trebalo bi pojedinim pri registraciji na forum traziti cipsovu prijavnicu i ljekarsko
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rotor Volgograd...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 26 avg 2010, 00:01

ima djece dosta ovdje...a lulic na lijevom beku,pa igrat ce bas tu jer nemamo boljeg...brzeg nismo nikad ni imali...bar brzinom moze pokrivat tu stranu...uostalom ove godine je svicarskoj ligi u par tekmi igrao bas na lijevom boku,.a za tekmu.,..pa ide ekipa koja ima vise jakih tekmi u nogama...ono sto su boysi fulali u prvoj totenhem je zabijao u drugoj i ispadose jbg...ali nema veze igrat ce evropa ligu koja je isto nenormalno jaka...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 05 sep 2010, 02:05

Mali, dobar si bio- cestitam! Nafakali si.

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 06 sep 2010, 21:20

srednja klasa...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 sep 2010, 21:24

Momak je dobar igra na neprirodnoj poziciji.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 06 sep 2010, 21:30

dobar... dok nema salihovica moze igrat .... a kad dodje sejo onda mu je klupa :geek:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

skankoza
Kontakt:

Post Postao/la skankoza » 06 sep 2010, 21:33

forza je napisao/la:dobar... dok nema salihovica moze igrat .... a kad dodje sejo onda mu je klupa :geek:
slazem se
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 sep 2010, 21:38

Salihovic kad se vrati ide u defenzivni vezni. A Lulic ili ostaje tu gdje jeste, ili cemo naci do tada zamjenu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 06 sep 2010, 22:41

Principatus je napisao/la:Salihovic kad se vrati ide u defenzivni vezni. A Lulic ili ostaje tu gdje jeste, ili cemo naci do tada zamjenu.
nebih ja tako ja bih Salihovica na lijevog Beka a Lulica lijevo krilo mislim da vise problema s lijevom stranom imali nebi,a kako su "fanaticosi " krenuli mozda nam se i Papac vrati heheh jos dvije runde sa savezom i to je to hahah
,)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 07 sep 2010, 23:30

Seno, svaka cast. Samo tako nastavi. Ako je veceras bilo svetlih tacaka mimo Hasagica onda si to ti!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 sep 2010, 23:48

cole-ch je napisao/la:Seno, svaka cast. Samo tako nastavi. Ako je veceras bilo svetlih tacaka mimo Hasagica onda si to ti!
Senad je bio vrlo dobar(slazem se), samo sto bi on jos bio puno bolji naprijed kao krilo da igra.
Cole, izvini sto citiram tvoj post al da nastavim.
Mislim da su se nasi igraci tako reci usrali od straha.
Vidim da dosta raje pljuje, ne znam sta hoce jer mi nismo neka sila. Francuzi su nas satrali.
Jedan Maluda koji rastura u Chelsi, u jako dobroj formi. Gdje ce njega da zaustavi igraci iz ispod prosjecnog njemackog i turskog tima ili Young Boysa. Maluda zabija i asistira k'o od sale u PL. Onda onaj mamlaz Benzema sad poceo da igra. Isto tako da ga cuvaju ovi nasi.
Spahic je bio dobar al ne moze on sam. Rahimic je bio dobar al i on je star i mi nemamo boljeg(trenutno).
Protiv ovakvih Francuza nasi svi igraci moraju da igraju u ovi naj 5 liga, i to iznad prosjecnim timovima.
Cak i ovi na klupi. Plus moramo da imamo jaka krila.
Da pobjedimo Francuze morali bi biti ovakvi npr.
-------------------Dzeko-----------------------
Lulic-----------Pjanic/Miske-------krilo tipa Krasic/Roben
------------Sejo--------Barjam u formi-------------
Papac--Spahic---visok jak stoper tipa Vidic---Mujdza----
-----------------Keno/Beg za par godina----------------------
Plus da Lulic i Mujdza igraju par godina u ligi petice. I lijevi bek tipa Papac ili bolje.
Mi jos uvjek mozemo dalje jer ce Francuzi sad do potope sve ispred sebe a mi smo jaci od ovi ostalih.
Vladavic ce valjda uci u dobru formu, igrati CL. Harudica treba forsirati, izgleda momak jak. Brz i ako ga pozovemo moze se prodati u ligu petice. Za par godina bice veoma dobar igrac. Do tad ce biti tesko.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.