cole-ch je napisao/la:Seno, svaka cast. Samo tako nastavi. Ako je veceras bilo svetlih tacaka mimo Hasagica onda si to ti!
Senad je bio vrlo dobar(slazem se), samo sto bi on jos bio puno bolji naprijed kao krilo da igra.
Cole, izvini sto citiram tvoj post al da nastavim.
Mislim da su se nasi igraci tako reci usrali od straha.
Vidim da dosta raje pljuje, ne znam sta hoce jer mi nismo neka sila. Francuzi su nas satrali.
Jedan Maluda koji rastura u Chelsi, u jako dobroj formi. Gdje ce njega da zaustavi igraci iz ispod prosjecnog njemackog i turskog tima ili Young Boysa. Maluda zabija i asistira k'o od sale u PL. Onda onaj mamlaz Benzema sad poceo da igra. Isto tako da ga cuvaju ovi nasi.
Spahic je bio dobar al ne moze on sam. Rahimic je bio dobar al i on je star i mi nemamo boljeg(trenutno).
Protiv ovakvih Francuza nasi svi igraci moraju da igraju u ovi naj 5 liga, i to iznad prosjecnim timovima.
Cak i ovi na klupi. Plus moramo da imamo jaka krila.
Da pobjedimo Francuze morali bi biti ovakvi npr.
-------------------Dzeko-----------------------
Lulic-----------Pjanic/Miske-------krilo tipa Krasic/Roben
------------Sejo--------Barjam u formi-------------
Papac--Spahic---visok jak stoper tipa Vidic---Mujdza----
-----------------Keno/Beg za par godina----------------------
Plus da Lulic i Mujdza igraju par godina u ligi petice. I lijevi bek tipa Papac ili bolje.
Mi jos uvjek mozemo dalje jer ce Francuzi sad do potope sve ispred sebe a mi smo jaci od ovi ostalih.
Vladavic ce valjda uci u dobru formu, igrati CL. Harudica treba forsirati, izgleda momak jak. Brz i ako ga pozovemo moze se prodati u ligu petice. Za par godina bice veoma dobar igrac. Do tad ce biti tesko.