Necu jbg [emoji3]uNbx je napisao/la:Nemoj se zalijetat više ovako.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Necu jbg [emoji3]uNbx je napisao/la:Nemoj se zalijetat više ovako.
nije on ni toliko loš igrač koliko je nespreman došao a doveden kao "trkač" i igrač za kontre...poslije je protiv nas imao inspirisanih nastupa...jbg ko i svaki nam bivši igračAlfredNobel je napisao/la:Meni je od svih najviše živce silovao onaj Karamatić. Kad se sjetim koliko sam mu psovao, tri put sam iz vjere izašao. Sačuvaj Bože kakvi su amateri igrali kod nas..
Jest da nije promašaj kao ovi o kojim se prica al meni je barić najviše na živce išao od ovih novijih...AlfredNobel je napisao/la:Meni je od svih najviše živce silovao onaj Karamatić. Kad se sjetim koliko sam mu psovao, tri put sam iz vjere izašao. Sačuvaj Bože kakvi su amateri igrali kod nas..
Ma onaj njegov pas Delaču na derbiju mi je oduzeo 7 godina života. Daleko mu kuća od nas bila.fera je napisao/la:Jest da nije promašaj kao ovi o kojim se prica al meni je barić najviše na živce išao od ovih novijih...AlfredNobel je napisao/la:Meni je od svih najviše živce silovao onaj Karamatić. Kad se sjetim koliko sam mu psovao, tri put sam iz vjere izašao. Sačuvaj Bože kakvi su amateri igrali kod nas..
Joj brate kakav je meni on bilde bio. Ne do Bog više Karamatića, Šunjevarića, Kramara, Barića i sličnih.DenchiNL je napisao/la:nije on ni toliko loš igrač koliko je nespreman došao a doveden kao "trkač" i igrač za kontre...poslije je protiv nas imao inspirisanih nastupa...jbg ko i svaki nam bivši igračAlfredNobel je napisao/la:Meni je od svih najviše živce silovao onaj Karamatić. Kad se sjetim koliko sam mu psovao, tri put sam iz vjere izašao. Sačuvaj Bože kakvi su amateri igrali kod nas..
Da Husrefa hercika opali opetKrajisnikBosnjak je napisao/la:Melunović je primjer dobrog igrača, treba ga dovesti na zimu radi konkurencije u napadu i prepustiti mu ulogu izvođača jedanaesteraca.
Kakvu je taj grob ribicu potkačio, oženio i dobio dijete.koalem je napisao/la:Nemojmo zaboravit Radulovića
Ne yebe momčić, nego novčić.uNbx je napisao/la:Kakvu je taj grob ribicu potkačio, oženio i dobio dijete.koalem je napisao/la:Nemojmo zaboravit Radulovića@Sabinho i ja na aparatima bili.
skoroalen je napisao/la:Ne yebe momčić, nego novčić.uNbx je napisao/la:Kakvu je taj grob ribicu potkačio, oženio i dobio dijete.koalem je napisao/la:Nemojmo zaboravit Radulovića@Sabinho i ja na aparatima bili.
Dobro, igrat za FK Sarajevo samo po sebi nosi privilegije i daje snagu imenu. Svi fine pichoke vodaju.uNbx je napisao/la:![]()
A i solventan je u pitchku materinu.
+1ajdohordas je napisao/la:Ja mislim da je Radulović ubjedljivo najgori defanzivni igrač koji je igrao za Sarajevo u posljednjih 10-ak godina
Pogledaj ti samo kod njega veličina od klubova za koje je igrao, Mornar, Petrovac, Mogren, Kom Podgorica i sad trenutno član FK Crvena Stijena... fuj yebo te grob kakve smo mi igrače dovodiliskoroalen je napisao/la:+1ajdohordas je napisao/la:Ja mislim da je Radulović ubjedljivo najgori defanzivni igrač koji je igrao za Sarajevo u posljednjih 10-ak godina

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 17 gostiju.