Nemoze biti posudjen kad nije ni potpisao sa nama.caviar je napisao/la:Mislim da je jedini razlog sto je ovaj momak (Eldar Hasanovic) otis`o u drugi klub ta da ce on dobiti sansu da igra u tom klubu na visem nivou nego sto bi to bilo u Zelji. Dakle, da je ostao sigurno ne bi zadugo dobio priliku da igra u Premier ligi u Zeljinom dresu, a ovako, u Velezu ce to biti ostvarivo. Mislim da je to dobar potez Zelje, ali pod uslovom da je samo posudjen... Ostalo bi bilo apsurdno...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Nije posudjen, vec je postipsao za Velez kao njihov igrac... dosao je na prosloj polusezoni i trenirao sa ekipom i davao cak izjave za medije da jedva ceka da zaigra u plavom dresu, ali nakon toga je izigrao sve (po drugi put) i otisao na probu negdje u Tursku... i eto nije zadovoljio i sad nek igra u Velezu (ovim nemam namjeru da minimiziram klub iz Mostara)... kako su samo glupi ovi mladji igraci... niko nece da prati primjer Stilica, Bekrica, Jahica, Cocalica, Vladavica, pa da saceka malo u PL, da sazrije kao igrac pa da ode u neku jacu ligu... al jok, sad svi hoce da su sa 17 zvijezde... i neka ne naprave karijere... tako im i treba... dzaba im njihov potencijal, kad hoce da im prije zore svane... nek ih savjetuju menadzercici kojima je bitna samo cifra, a koliko ce to valjat za njihov napredak, ko te pita... al nema vezze... mi imamo alternative, pa i bolje od njih samih, a oni nek mijenjaju klubove i trace karijeru po osrednjim klubovima... i nisu za bolje...caviar je napisao/la:Mislim da je jedini razlog sto je ovaj momak (Eldar Hasanovic) otis`o u drugi klub ta da ce on dobiti sansu da igra u tom klubu na visem nivou nego sto bi to bilo u Zelji. Dakle, da je ostao sigurno ne bi zadugo dobio priliku da igra u Premier ligi u Zeljinom dresu, a ovako, u Velezu ce to biti ostvarivo. Mislim da je to dobar potez Zelje, ali pod uslovom da je samo posudjen... Ostalo bi bilo apsurdno...boccaccio je napisao/la:Nikako mi ne idu neke stvari u glavu,da igraci poput Eldara Hasanovica ili recimo malog Duraka odlaze u druge klubove u nasoj ligi...pogotovo sto smo skloni u zadnje vrijeme dovoditi mladje igrace kod nas,a ovi su jos nasa skola...nikako mi nije vjerovatno da nismo imali interesa ili npr. da su ti klubovi mogli dati bolje uslove nego mi...mali Eldar je dugo trenirao sa nama,pa je otisao negdje da se oproba,a evo ga sada u Velezu,nije mi nimalo drago zbog toga.pile87 je napisao/la:Cijena ulaznice za siroki je 10 KM pa ko bude isao da bude spreman, Mesa napustio grenobl, Alen Mesanovic i zvanicno u Hrvatskom dragovoljcu, Eldar Hasanovic u Velezu....
S druge strane drago mi je da je Osim zadovoljan ovim mini pripremama,a pogotovo mi se svidja rezultat protiv Karlovca...ozbiljno se radi i to je sjajno,valjda ce proraditi golovi u gostima ili ako ista cvrstina u odbrani...Isto tako nadam se da ce utakmica u Brezi promovisati jednog mladog napadaca,vec u par utakmica i Nikolic i Pehilj su strijelci i bilo bi dobro da nastave tim putem na ovakvim prijateljskim susretima...to je za njih prava promocija i svaka takva predstava ih priblizava klupi za rezerve,odakle bi mogli dobiti pravu sansu.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Eldar je trenirao izvjestan period sa nama, Amar je uvidio njegove mogucnosti i cuo za njegove mane i ni jednom za vrijeme provedeno na Grbavici nije mu ponudio ugovor, nakon toga odlazi u drugu tursku ligu na probu ( nije zadovoljio ), zatim ga zavitlavaju u slobodi i on odlazi u Velez ( u dobrim je odnosima sa Vladavicem ), da li je Brko progrijesio ili ne pokazace vrijeme...Moje je misljenje da nije pogrjesio ali necu da pisem o tome ovdje ispace da pljujem momka ipak se radi o njegovim privatnim stvarima.boccaccio je napisao/la:Nikako mi ne idu neke stvari u glavu,da igraci poput Eldara Hasanovica ili recimo malog Duraka odlaze u druge klubove u nasoj ligi...pogotovo sto smo skloni u zadnje vrijeme dovoditi mladje igrace kod nas,a ovi su jos nasa skola...nikako mi nije vjerovatno da nismo imali interesa ili npr. da su ti klubovi mogli dati bolje uslove nego mi...mali Eldar je dugo trenirao sa nama,pa je otisao negdje da se oproba,a evo ga sada u Velezu,nije mi nimalo drago zbog toga.
S druge strane drago mi je da je Osim zadovoljan ovim mini pripremama,a pogotovo mi se svidja rezultat protiv Karlovca...ozbiljno se radi i to je sjajno,valjda ce proraditi golovi u gostima ili ako ista cvrstina u odbrani...Isto tako nadam se da ce utakmica u Brezi promovisati jednog mladog napadaca,vec u par utakmica i Nikolic i Pehilj su strijelci i bilo bi dobro da nastave tim putem na ovakvim prijateljskim susretima...to je za njih prava promocija i svaka takva predstava ih priblizava klupi za rezerve,odakle bi mogli dobiti pravu sansu.
Dosta smo puta komentarisali situaciju sa tim mladim igracima i generalno djelimo misljenje o tome al ne bih rekao da se na nekog ono bas racuna jer su svi potisali po meni relativno kratke ugovore s obzirom da se radi o mladjim igracima ugovor od dvije godine je pa recimo kratak ako ozbiljno racunas na nekoga.U zadnje tri utakmice racunajuci i onu protiv leotara zabili smo 13 golova a nismo primili niti jedan, sto uljeva odredjenu dozu optimizma pred siroki, cini mi se da je dodatnu sigurnost u odbrani donio Markovic a sto se te klupe tice mislim da je najblizi Pehilj i da bi jako brzo mogao dobiti sansu, doduse Nikolic je tek bio stigao pa mu je vjerovatno i trebalo vise vremena da se malo uklopi al nebitno ko od njih dvojice bitno je da nastave zabijati na ovakvim utakmicama i time grade sebi mjesto u ekipi i cekaju priliku.
Bice zanimljivo u Brezi( veliki broj najvijaca Zelje ) hoce li biti domacina da navijaju za Rudar ili ce svi za Zelju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
KADETI
1. Željezničar 5 5 0 0 23:3 15
2. Zrinjski 5 3 1 1 10:4 10
3. Radnik 5 3 0 2 9:6 9
4. Široki Brijeg 5 3 0 2 9:7 9
5. Sarajevo 5 3 0 2 8:7 9
6. Velež 5 1 2 2 3:7 5
7. Olimpik 5 1 2 2 4:12 5
8. Rudar 5 1 1 3 6:11 4
9. Slavija 5 1 1 3 6:13 4
10. Leotar 5 0 1 4 5:13 1
LISTA STRIJELACA: 12 - Armin Hodžić (Željezničar), 5 - Rijad Bajić, Belmin Vila (Željezničar), Zahir Makaš (Radnik), 4 - Romano Vlaho (Zrinjski),....
DOMINIRAMO!!!
1. Željezničar 5 5 0 0 23:3 15
2. Zrinjski 5 3 1 1 10:4 10
3. Radnik 5 3 0 2 9:6 9
4. Široki Brijeg 5 3 0 2 9:7 9
5. Sarajevo 5 3 0 2 8:7 9
6. Velež 5 1 2 2 3:7 5
7. Olimpik 5 1 2 2 4:12 5
8. Rudar 5 1 1 3 6:11 4
9. Slavija 5 1 1 3 6:13 4
10. Leotar 5 0 1 4 5:13 1
LISTA STRIJELACA: 12 - Armin Hodžić (Željezničar), 5 - Rijad Bajić, Belmin Vila (Željezničar), Zahir Makaš (Radnik), 4 - Romano Vlaho (Zrinjski),....
DOMINIRAMO!!!
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ne znam zašto ljudi imaju običaj kada čuju da je neki naš igrač iz mlađih kategorija otišao negdje vani, kritikovati i govoriti kako je sramota da ti igrači idu negdje drugo, kako im se ne pruža prilika u Želji i slično. Zašto niko ne pomišlja da ti igrači možda nisu KVALITETA za Želju? Možda su loši igrači kojima u našem Klubu jednostavno nije mjesto.
vala eldar nije vrijedan nikakve rasprave.hvala prijatno! 
Varea slomio nogu, Pinjuh se nije oporavio (al nije ni od neke koristi), u Vukovaru: Ćorić zglob otišao, Brekalo arkada, Perajica i Ljubić ozljeđeni.. 
Jadnicima se stvarno nedanime_tm87 je napisao/la:Varea slomio nogu, Pinjuh se nije oporavio (al nije ni od neke koristi), u Vukovaru: Ćorić zglob otišao, Brekalo arkada, Perajica i Ljubić ozljeđeni..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne treba ih podcijeniti, Široki ima jednu od 3 najbolje ekipe u BiH, i ne treba im puno da dodju do povoljnog rezultata. Sigurno imaju veliki motiv za osvajanja sva 3 boda, vjerovatno zato što im slijede opet novcane kaznenime_tm87 je napisao/la:Varea slomio nogu, Pinjuh se nije oporavio (al nije ni od neke koristi), u Vukovaru: Ćorić zglob otišao, Brekalo arkada, Perajica i Ljubić ozljeđeni..
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- cinclatorTM
- Kontakt:
Ne znam kako se mozete radovati broju povrijedjenih igraca SB-a a istovremeno zelite Evropskog Zelju. Ja zelim da su im svi igraci maximalno spremni i zdravi pa da se ponosamo, pa brate bice i na tv-u i da vidimo, bujrum, test, igraj, trci i Zeljo mi te volimo a ne na guzove i bez pola protivnicke ekipe.
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako pobjedimo ti nemoj racunat' ta tri boda,mi hocemocinclatorTM je napisao/la:Ne znam kako se mozete radovati broju povrijedjenih igraca SB-a a istovremeno zelite Evropskog Zelju. Ja zelim da su im svi igraci maximalno spremni i zdravi pa da se ponosamo, pa brate bice i na tv-u i da vidimo, bujrum, test, igraj, trci i Zeljo mi te volimo a ne na guzove i bez pola protivnicke ekipe.
U KOST
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Ultralopulos
- Kontakt:
dokle je doslo ona hika oko stadiona i rekostrukcije... 
K'o je rek'o da se radujemo ...cinclatorTM je napisao/la:Ne znam kako se mozete radovati broju povrijedjenih igraca SB-a a istovremeno zelite Evropskog Zelju. Ja zelim da su im svi igraci maximalno spremni i zdravi pa da se ponosamo, pa brate bice i na tv-u i da vidimo, bujrum, test, igraj, trci i Zeljo mi te volimo a ne na guzove i bez pola protivnicke ekipe.
- cinclatorTM
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Ako pobjedimo ti nemoj racunat' ta tri boda,mi hocemocinclatorTM je napisao/la:Ne znam kako se mozete radovati broju povrijedjenih igraca SB-a a istovremeno zelite Evropskog Zelju. Ja zelim da su im svi igraci maximalno spremni i zdravi pa da se ponosamo, pa brate bice i na tv-u i da vidimo, bujrum, test, igraj, trci i Zeljo mi te volimo a ne na guzove i bez pola protivnicke ekipe.![]()
U KOST
Ja hocu da vidim gdje Zeljo stoji a gdje SB, nakon Slobode i Travnika, kaze Osim da je zadovoljan pa me bas interesuje IGRA.
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...
ni dokleUltralopulos je napisao/la:dokle je doslo ona hika oko stadiona i rekostrukcije...
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Nemos se ne na jezit!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- partibrejker1921
- Kontakt:
Najava: Željo gostuje u Brezi
http://tm87-breza.com.ba/images/TM87Bre ... ubrezi.png
Željezničar nastavlja sa prijateljskim gostovanjima,tako je sada na redu gostovanje u Brezi.
U srijedu ce biti odigran susret sa Rudarom iz Breze u 17:00h. Menadžer Osim će u ovaj gradić povesti tim sastavljen od igrača koji nisu imali mnogo prilike da igraju u premijerligaškim susretima. Sa Amarom ce jos doci neki igraci koji ce biti gosti u Caffe Željo,na incijativu gazde lokala Džemala Tire jednog od najpoznatih navijača Željeznicara.
Bit će ovo bez sumnje pravi praznik fudbala u Brezi koja je već godinama poznata kao mjesto sa velikim brojem navijača najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.
Sta vise reci na ovo hvala Amare kada si nam omogucio da gledamo Želju u Brezi.
Poslje utakmice sa Brezanskim bebama opsirnije + foto..
TM87 BREZA
Željezničar nastavlja sa prijateljskim gostovanjima,tako je sada na redu gostovanje u Brezi.
U srijedu ce biti odigran susret sa Rudarom iz Breze u 17:00h. Menadžer Osim će u ovaj gradić povesti tim sastavljen od igrača koji nisu imali mnogo prilike da igraju u premijerligaškim susretima. Sa Amarom ce jos doci neki igraci koji ce biti gosti u Caffe Željo,na incijativu gazde lokala Džemala Tire jednog od najpoznatih navijača Željeznicara.
Bit će ovo bez sumnje pravi praznik fudbala u Brezi koja je već godinama poznata kao mjesto sa velikim brojem navijača najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.
TM87 BREZA
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
-
brcanska_malta
- Kontakt:
aj dobro je nemorate nista kesirat da bi pobijediliAnnesTM87 je napisao/la:Najava: Željo gostuje u Brezi
TM87 BREZA
- nikad_izvini
- Kontakt:
Da nisi fulio forum ? Nije ovo hortikulturabrcanska_malta je napisao/la:aj dobro je nemorate nista kesirat da bi pobijediliAnnesTM87 je napisao/la:Najava: Željo gostuje u Brezi
TM87 BREZA
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Trenutno korisnika/ca: majtn22, MisterBlue, ristagrad, ZeljeznicarUberAlles i 45 gostiju.