Ovo je sasvim logično kod nas...Centre forward je napisao/la: Nije valjda da je neko fasov'o povredu ??
Zabi ga i ovaj panj.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Ovo je sasvim logično kod nas...Centre forward je napisao/la: Nije valjda da je neko fasov'o povredu ??
TolissoCentre forward je napisao/la: Koji, imamo ih više ?![]()
Sigurnofarinelli123 je napisao/la:Kad Toliso namesti jedan i da drugi znaci da je to neka şkart ekipa 1/1
Šta, misliš obojica fulaju isto.farinelli123 je napisao/la:Ovog Teodorcika da uzmemo kao bekap levandovskiju
haha,Bundesliga je napisao/la:Također, mislio sam da je ovaj Tolisso solidan igrač kada je došao u Bayern ali sada sam siguran da je obična k.ita od igrača.
Bundesliga je napisao/la:I dalje tvrdim da Francuz nema pojma.
Povuci riječ.Man of the match:
Corentin Tolisso:
1 Goal, 1 Assist, 94 Touches, 91% Pass accuracy, 4 Aerial duels won, 1 tackle, 1 Interception, 2 clearances, 3 crosses
ma Toliso mašina, čovjek iz sjene, radi za ekipu da se to ne vidi kao Elvir Rahimić birvaktile.Saurman je napisao/la:Bundesliga je napisao/la:I dalje tvrdim da Francuz nema pojma.Povuci riječ.Man of the match:
Corentin Tolisso:
1 Goal, 1 Assist, 94 Touches, 91% Pass accuracy, 4 Aerial duels won, 1 tackle, 1 Interception, 2 clearances, 3 crosses
Slabo je to, ali eto barem će silom prilika ponekad igrati to lažno krilo ili ponekad beka.Klare je napisao/la:haha,
a možda mu još nisu našli poziciju,
možda je čovjek napadač, dosta asistira i golova daje.
Ostajem pri svojoj tvrdnjiSaurman je napisao/la: Povuci riječ.
Moramo ga zvati general.Klare je napisao/la: ma Toliso mašina,
Jupp: "Thiago suffered a serious muscular injury - Concerning Robben, I don't think it's too bad. We have to wait for the diagnosis"
I ja sam to pomislio, ko bi rekao da ćemo ga čekati kao ozebao suncedirkules je napisao/la:daj Boze da Muller bude spreman za vikend.
Ma nista ostane nam da igramo kao Real u pojedinim tekmama, 3 kreativna veznjaka i Rona. Al kod nas jos gore kreativni James i LewaBundesliga je napisao/la:I ja sam to pomislio, ko bi rekao da ćemo ga čekati kao ozebao suncedirkules je napisao/la:daj Boze da Muller bude spreman za vikend.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.