Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Kao sto rekoh, Davis samo na osnovu pozrtvovanosti igra, jer se ne stedi. Nije njegov problem sto ga u kljucnim momentima ova budala drzi na tereni protiv jednog od najboljih centara lige.
Nadam se da ce Nurkic odigrat cijelu cetvrtu, makar radi statistike, jer tesko da okrenu ovo.
Nadam se da ce Nurkic odigrat cijelu cetvrtu, makar radi statistike, jer tesko da okrenu ovo.
Nurkicevi skokovi apsolutno nisu nikakav problem, njegov broj skokova je sasvim dovoljan
Tako je macko
- AshburtonG
- Kontakt:
Sad ako ga na klupi ostavi, nek sam izadje
-
- Kontakt:
Phila mlada i neiskusna ekipa, ako odigraju ovo pametno mogu dobiti.
-
- Kontakt:
pa ne znam drug,7 po tekmi...malo brate,maloChinaglia je napisao/la:Nurkicevi skokovi apsolutno nisu nikakav problem, njegov broj skokova je sasvim dovoljan
recimo prvih 20 tekmi za Por je imao preko 10 po tekmi
Natrpao Embiida licnim greskama samo tako
Evo atletizma 

Sto ga lik vadi sad iz igre ccc
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma ovaj lik nije normalan. Pa idiote bolesni, nema im Embiida makar 3-4min umjesto da eksploatisu preko Nurka reket i natrpaju ovog amatera dole, on vadi jedinog igraca gdje ima missmatch
-
- Kontakt:
zasto vadit Juku koji se rijesio glavne prijetnje u reketu,Amira moze trpat do besvjesti
e moj Skote skotu
e moj Skote skotu
Odmah propuh u reketu Blazersa
Stotts dad izmislja nesto!
Simmons se doslovno usetao 

Koji qrac ga vadi kad ga je krenulo?! Joj kako ih s lakocom gura dole, ali jednostavno nema tehnike. Ne razumijem zasto se nekad ne okrene licem odmah po prijemu lopte na niskom postu. Tako bi mnogo lakse prilazio obrucu i imao bi vise opcija, da pokusa neki up&under, ili nesto slicno. Ovako je mec vec gotov.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
POR je najbolja skakacka ekipa u ligi, zrtvuju ga svjesno za dobrobit ekipe
njima nije bitan individualni ucinak Nurkica, vec ucinak ekipe, a ucinak ekipe govori da ovo daje rezultat
da Nurkic lose skace, Stotts bi mu to rekao i ovaj bi uzimao po 10 skokova, al obzirom da nema potrebe...
njima nije bitan individualni ucinak Nurkica, vec ucinak ekipe, a ucinak ekipe govori da ovo daje rezultat
da Nurkic lose skace, Stotts bi mu to rekao i ovaj bi uzimao po 10 skokova, al obzirom da nema potrebe...
Kakav idiot je Stotts
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Izbaci ga nakon 1min vraca
Tu su izgubili utakmicu
CJ

CJ

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.