Veliki general triput pita potpukovnike da li se smije uc u gradsekerbay je napisao/la:Ima ta jedna stvar u kojoj sam ljubomoran na jevreje, a to je njihov odnos prema nacistima koji su počinili zločine.Vucevich je napisao/la:On ce za 5 godina izaci iz zatvora vjerovatno
Nalazili su ih i u j. americi.
Po pravilu, ovaj "srpski adolf" ne bi smio da preživi.
Šteta što nemamo neku organizaciju koja bi ih ganjala i likvidirala.
Što se tiče mladića, to je velika kukavica. Dovoljno je pogledati snimak ulaska u srebrenicu kako se krije iza vojske
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
naprijed rejal
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Razne misli naviru covjeku kada osjeti nepravdu i lopovluk, mijenja se sud. Na kraju krajeva ne bi trebalo doci do hidzre, barem u mom slucajurio_Ferdy88 je napisao/la:Polahko, dajem ti vremena do poslije prvog javljanja na birodirkules je napisao/la:Jest da jos grijem fakultetsku stolicu al ni sekunde nisam razmisljao o odlasku.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Da je neko bacio petardu, mislim da bi đenerala zegnula hercika.Sveti je napisao/la:Veliki general triput pita potpukovnike da li se smije uc u grad
Kako je samo junački bježo ispred nanića, pleme mu njegovo kukavičko.
I kad vidiš koga srbi uzimaju ko heroja
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tin Hat planina, British Columbia, KanadaSveti je napisao/la: dje ovo
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nema dje nijerio_Ferdy88 je napisao/la:Tin Hat planina, British Columbia, KanadaSveti je napisao/la: dje ovo
Ima li neko možda neki test na kojem su pitanja ono iz opšte kulture ? Imam testiranje za sipu a izgleda da će pored zakona biti pitanja i iz opšte kulture pa bih volio da se što bolje pripremim.
Ma ko će znati, vidiš da pišu portali kako je bio dijete za poželjeti, miran, fin, odlikaš i slično.DANTES je napisao/la:Hoće li i on biti žrtva nasilja u školi? Ne bi me iznenadilo
Ovo je od kolegice s faksa brat.
Užas. Ali nije bez razloga.Aerials je napisao/la:Ma ko će znati, vidiš da pišu portali kako je bio dijete za poželjeti, miran, fin, odlikaš i slično.DANTES je napisao/la:Hoće li i on biti žrtva nasilja u školi? Ne bi me iznenadilo
Ovo je izgleda od kolegice s faksa brat.![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nije sigurno, čim je i pismo ostavio.
Takav smo mi narod. Nismo ni ujedinjeni nakon genocida nad nama. Kod nas vlada "nek komsiji crkne kravasekerbay je napisao/la:Ima ta jedna stvar u kojoj sam ljubomoran na jevreje, a to je njihov odnos prema nacistima koji su počinili zločine.Vucevich je napisao/la:On ce za 5 godina izaci iz zatvora vjerovatno
Nalazili su ih i u j. americi.
Po pravilu, ovaj "srpski adolf" ne bi smio da preživi.
Šteta što nemamo neku organizaciju koja bi ih ganjala i likvidirala.
Što se tiče mladića, to je velika kukavica. Dovoljno je pogledati snimak ulaska u srebrenicu kako se krije iza vojske
Ide on u **** maternu, 550 metara ja konto ide negdje fakat visoko
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sutra Black Friday u BIH izdanju, sve Evropske radnje dok ne treba sniziti onda ide Black Friday nazor sa snizenjima do 20% na odredjene artikle 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.