U srce pravo gadja svaki put iznovasarajlija89 je napisao/la:genijalnodzenan01 je napisao/la:Ajde malo optimizma![]()
Evo vam jedan savjet za nedjelju :
..bas sam htio stavit ovu pjesmu al sve zaboravim
![]()
![]()
Koji ludjak...![]()
![]()
na fazon "Uvenuce narcis beli" onaj triler haha...kako ga izvuce![]()
![]()
![]()
ma 1 nego sta..samo pobjeda,siguran sam
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Traore se lakse povrijedio na treningu jucer pa nece konkurisati za mec sa Doriom
Jbt opet povrede,svake sedmice bar jedna
Isto tako Iaquinta se oporavio,zabio je dva gola na trening mecu sa nekom nizerazrednom ekipom,sigurno da nam to treba jer alex i quagliarela ne mogu sami s obzirom da je amauri povrijeđen,a iaquinta je za mene odlican igrac koji nazalost ima velike probleme sa povredama.
FORZA JUVE
FORZA IAQUINTA

Jbt opet povrede,svake sedmice bar jedna
Isto tako Iaquinta se oporavio,zabio je dva gola na trening mecu sa nekom nizerazrednom ekipom,sigurno da nam to treba jer alex i quagliarela ne mogu sami s obzirom da je amauri povrijeđen,a iaquinta je za mene odlican igrac koji nazalost ima velike probleme sa povredama.
FORZA JUVE
FORZA IAQUINTA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:

Dobra slika pravo.
- sarajlija89
- Kontakt:
Dvojica mojih idola...
Ljudske i sportske velicine...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Apsolutno se slažem sa tobom.sarajlija89 je napisao/la:
Italia je napisao/la:od Zebine, De Cegliea i Grygere nema gorih.. ne postoji![]()
i Caceres je bio niko i nista i na kraju pokupio simpatije brojnih Juventina.. ali glupava uprava, ostala glupava..
kad skontam mi smo dali Trezegueta i Camoranesija.. Giovinca poslali u Empoli.. prodali Diega za mizernu cifru.. a nismo htjeli otkupiti Candrevu i Caceresa..pa ovo su bili najbolji igraci prosle godine
Trezeguet najbolji strijelac, Camo bio predobar.. pre predobar dok ga nisu poceli zajebavati sa transferima.. a Candreva i Caceres pokazali svim igracima Juventusa kako se gine za tako velik klub.. smijesno!
arane moj, djovinko je u parmi na posudbi, a parma je dovela i kandrevu.....a kaseres je odlican igrac, samo problem sto igra srcem a ne glavom ( po sistemu " zaleti i proleti ") , lako ispada iz igre i onda dzaba gubi snagu dok se vrati i tako u krug.
nicija nije do zore..
- sarajlija89
- Kontakt:

Isto je i u ovome slucaju..ljudske i sportske velicine
definitivno najdraza trojica sportista za mene do dana danasnjeg...
ADP,Fedex i Schumi
ma lapsus.. poletio i stavio Empoli..elmirčo je napisao/la:Italia je napisao/la:od Zebine, De Cegliea i Grygere nema gorih.. ne postoji![]()
i Caceres je bio niko i nista i na kraju pokupio simpatije brojnih Juventina.. ali glupava uprava, ostala glupava..
kad skontam mi smo dali Trezegueta i Camoranesija.. Giovinca poslali u Empoli.. prodali Diega za mizernu cifru.. a nismo htjeli otkupiti Candrevu i Caceresa..pa ovo su bili najbolji igraci prosle godine
Trezeguet najbolji strijelac, Camo bio predobar.. pre predobar dok ga nisu poceli zajebavati sa transferima.. a Candreva i Caceres pokazali svim igracima Juventusa kako se gine za tako velik klub.. smijesno!
arane moj, djovinko je u parmi na posudbi, a parma je dovela i kandrevu.....a kaseres je odlican igrac, samo problem sto igra srcem a ne glavom ( po sistemu " zaleti i proleti ") , lako ispada iz igre i onda dzaba gubi snagu dok se vrati i tako u krug.
Alessandro.. Del.. Piero.. nevjerovatno.. stvarno nema veceg od Del Piera.. ne postoji!!!!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
public enemy no1.
- Kontakt:
i meni druze..3 zivotna uzorasarajlija89 je napisao/la:
Isto je i u ovome slucaju..ljudske i sportske velicine
definitivno najdraza trojica sportista za mene do dana danasnjeg...
ADP,Fedex i Schumi
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Davno prošla ta temaelmirčo je napisao/la:jaj ljudi jeste li vidjeli akvilanijevu trebu![]()
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
- sarajlija89
- Kontakt:
Sissoko odlazi u januaru?
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2105.html
Traore uzeo broj 17 i to je to,posto je reprezentativna pauza nema nekih zanimljivih vijesti i desavanja

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2105.html
Traore uzeo broj 17 i to je to,posto je reprezentativna pauza nema nekih zanimljivih vijesti i desavanja
@ Italia
Ima li kakvih novosti iz Juventusa
Ima li kakvih novosti iz Juventusa
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
ne javlja mi se Marotta.. vazda zauzet.. 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
ih to nikad ne zastrjevaIKSS je napisao/la:Davno prošla ta temaelmirčo je napisao/la:jaj ljudi jeste li vidjeli akvilanijevu trebu![]()
nicija nije do zore..
- sarajlija89
- Kontakt:
Trezeguet: Doživotno sam Juventusov navijač
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2108.html
Kralj,Sah,Idol....dozivotno u nasim srcima
Chiellini uskoro produžuje ugovor
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2109.html
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2108.html
Kralj,Sah,Idol....dozivotno u nasim srcima
Chiellini uskoro produžuje ugovor
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2109.html
Sissoko + 20 miliona € za Džeku
Uprava nogometnog talijanskog velikana Juventusa nije uspjela u minulom ljetnom prijelaznom roku u svoje redove dovesti bosansko-herecegovačkog napadača i reprezentativca Edina Džeku iz njemačkog Wolfsburga, ali u Juveu se još nadaju.
- Učinili smo sve što smo mogli da u ljetnom prijelaznom roku dovedemo Džeku. Nažalost, nismo uspjeli - tvrdio je u zadnje vrijeme glavni direktor Juventusa Giuseppe Marotta.
Međutim, Tuttomercatoweb.com javlja da Juventus nije odustao od Džeke. Wolfsburg je, navodno, jako zagrijan za Juventusovog malijskog veznog igrača Mohammeda Sissoka koji, čini se, više nije u planovima trenera ''stare dame'' Luigija Del Nerija.
Juventus je, prema izvještaju, spreman ponuditi Sissoka i 20 milijuna eura u zamjenu za Džeku.
Uprava nogometnog talijanskog velikana Juventusa nije uspjela u minulom ljetnom prijelaznom roku u svoje redove dovesti bosansko-herecegovačkog napadača i reprezentativca Edina Džeku iz njemačkog Wolfsburga, ali u Juveu se još nadaju.
- Učinili smo sve što smo mogli da u ljetnom prijelaznom roku dovedemo Džeku. Nažalost, nismo uspjeli - tvrdio je u zadnje vrijeme glavni direktor Juventusa Giuseppe Marotta.
Međutim, Tuttomercatoweb.com javlja da Juventus nije odustao od Džeke. Wolfsburg je, navodno, jako zagrijan za Juventusovog malijskog veznog igrača Mohammeda Sissoka koji, čini se, više nije u planovima trenera ''stare dame'' Luigija Del Nerija.
Juventus je, prema izvještaju, spreman ponuditi Sissoka i 20 milijuna eura u zamjenu za Džeku.
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
I jos da se marotta dobro naguzi hoenessu da ga ovaj ga kresne i opet mu ne dadne edina 
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
-