FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma na istok uz zdenku se kotirati i to je to. I ako nas tu bude pofin broj pomjerit ce onda murija tampon zonu sigurno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
To važi za derbi na Koševu..skoroalen je napisao/la: Kad se rade reportaže o derbiju svima puna usta o jedinstvenoj atmosferi, 'prijateljstvu' navijača, jedna porodica a dva tabora... hajd da vidimo kome ću zasmetat ako budem na miru gledao utakmicu i navijao za svoj klub.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
kako to mislis NJIHOV istok?bodi123 je napisao/la:Ma može se uzet njihov istok bez problema, pomjeriti se kod zdenke i to je to.
@skoro
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Samo na Koševu i jest derbi. Na Grbavici je omjer domaćih i gostujućih navijača 4:1, a prema gostima se ophode kao da su došli iz Beograda sa tenkovima i haubicama. Plavi kerovi ubijaju derbi.joker90 je napisao/la:To važi za derbi na Koševu..skoroalen je napisao/la: Kad se rade reportaže o derbiju svima puna usta o jedinstvenoj atmosferi, 'prijateljstvu' navijača, jedna porodica a dva tabora... hajd da vidimo kome ću zasmetat ako budem na miru gledao utakmicu i navijao za svoj klub.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne seri kenjac ti.DenchiNL je napisao/la:ne seri , Lela dobar i dobiće minute definitivno...Liivak ima šlifa al je prespor za krilo jbg, tu je jer je džabe....BelminM23 je napisao/la:Ne možeš Rustemovića nikako tu.
Prije Lelića i Livaka.
i ne znam koji klinac opet tog imenom spominjete...
Nezaslužuje nijedan da se nađe u toj postavi, a Lelića i Livaka sam naveo iz zezancije, zbog toga što malo igraju, a mogli su dobiti više prilike, pogotovo kod Janjoša.
Izvinjavam se, najmanje je njihov, neće se ponoviti.TobeYarabi je napisao/la:kako to mislis NJIHOV istok?bodi123 je napisao/la:Ma može se uzet njihov istok bez problema, pomjeriti se kod zdenke i to je to.
@skoro
Zabit će im Krste, sudjeno je
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- TobeYarabi
- Kontakt:
Bordo navijačima osigurano je 1500 ulaznica, po cijeni od 10 KM. Ulaznice se mogu kupiti u Bordo Fan Shop-u, ul. Maršala Tita 38/b, danas do 17 do 20 sati, u petak (24.11./ od 9 do 20h), te u subotu (25.11./ od 9 do 16h).
U skladu sa izričitim uputama PU Novo Sarajevo, navijači će moći kupiti ulaznicu uz pokaz lične karte, te jedan navijač može kupiti najviše dvije ulaznice za utakmicu. Na dan utakmice neće biti prodaje ulaznice.
I meni se isto čini. Sad, šta se desilo u međuvremenu - možemo nagađati. Iz same vijesti na službenoj može se pročitati da će se projekt realizirati iz vlastitih sredstava, pomoći sponzora i podrške vlasti.zagorski je napisao/la:Super!![]()
Ali zar nije ovo trebao Tan da isfinansira,to je koliko se sjecam njegova obaveza bila?
U svakom slucaju najbitnije je da se radi. A od opstina i kantona treba stalno traziti,tamam kad bi imali sve Tanove pare na raspolaganju. Jer ako mogu za krmetnjak stalno davati pare,zasto onda ne mogu i nama!?Septerra je napisao/la:I meni se isto čini. Sad, šta se desilo u međuvremenu - možemo nagađati. Iz same vijesti na službenoj može se pročitati da će se projekt realizirati iz vlastitih sredstava, pomoći sponzora i podrške vlasti.zagorski je napisao/la:Super!![]()
Ali zar nije ovo trebao Tan da isfinansira,to je koliko se sjecam njegova obaveza bila?
Je l' fakat jedan navijač neće moći kupit više od dvije karte? Bokte uzeo sam pare od 4-5 momaka da im kupim karte, vidi sad sranja. 
Evo ih, pitjitju.Rule_hz je napisao/la:

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Neka ti uslikaju lične, jer na jednu ličnu mogu dvije karte, pa probaj tako...skoroalen je napisao/la:Je l' fakat jedan navijač neće moći kupit više od dvije karte? Bokte uzeo sam pare od 4-5 momaka da im kupim karte, vidi sad sranja.
debili nam traže lične karte kod kupovine karata
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ovo je zadnja policijska represija majke mi. Nek' se komšije zapitaju što je prop'o hrvatski derbi.ledesma je napisao/la:Neka ti uslikaju lične, jer na jednu ličnu mogu dvije karte, pa probaj tako...skoroalen je napisao/la:Je l' fakat jedan navijač neće moći kupit više od dvije karte? Bokte uzeo sam pare od 4-5 momaka da im kupim karte, vidi sad sranja.
debili nam traže lične karte kod kupovine karata
Sreća pa imaju još dva derbija do kraja. Pokazat im opet muda pa im dat 1/3 juga, uz obavezno pokazivanje lične karte i potvrde o nekažnjavanju. Na druge tribine u plavim farmerkama da se ne može ući. Majku im J***, uništiše sve što vrijedi u ovom gradu.
Cini mi se da su i oni uz licnu kupovali zadnji derbi?
Ako jesu OK onda. Mada znam da mi je jedan drug kupio 5-6 karti odjednom, za cijelu ekipu. Sad, da li je ponio 3 lične, odnosno da li su bila ova pravila za 2 karte ne znam al' ovo stvarno nema smisla.Lakoste je napisao/la:Cini mi se da su i oni uz licnu kupovali zadnji derbi?
ja sam 4 karte kupio s dvije licneskoroalen je napisao/la:Ako jesu OK onda. Mada znam da mi je jedan drug kupio 5-6 karti odjednom, za cijelu ekipu. Sad, da li je ponio 3 lične, odnosno da li su bila ova pravila za 2 karte ne znam al' ovo stvarno nema smisla.Lakoste je napisao/la:Cini mi se da su i oni uz licnu kupovali zadnji derbi?
edit:Kazu da ce na predulazu slikati face svima. Nesto u tom fazonu. Ovo mi rece lik iz MUP-a
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 23 nov 2017, 18:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
U pm. Ništa onda, skupljat lične noćas po komšiluku.benko21 je napisao/la: ja sam 4 karte kupio s dvije licne
Hvala.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:U pm. Ništa onda, skupljat lične noćas po komšiluku.benko21 je napisao/la: ja sam 4 karte kupio s dvije licne![]()
Hvala.
ZZ
Sutra će do Džumme planut sjever 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Laganini1986 i 6 gostiju.