Ti si moj heroj.BIHfan je napisao/la:Uspio sam u zivotu, Andrea Londo me zapratila na instagramu.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ti si moj heroj.BIHfan je napisao/la:Uspio sam u zivotu, Andrea Londo me zapratila na instagramu.![]()
Imaš li koga od familije da ti žive u Sošou ili Besansonu u Francuskoj?Vucevich je napisao/la:Hambarine prijatelju
BIHfan je napisao/la:Uspio sam u zivotu, Andrea Londo me zapratila na instagramu.![]()
Evo ti presuda: http://www.icty.org/x/cases/tadic/tjug/ ... 7JT2-e.pdfsekerbay je napisao/la:.
Mashallah, napredujes.Marsal je napisao/la:Znam, ali svejedno...
Zato kažem nema pravde na ovom svijetu. A ako si ateista onda život definitivno nema smisla.
Što napredujem, kako napredujem?kobe24 je napisao/la:Mashallah, napredujes.Marsal je napisao/la:Znam, ali svejedno...
Zato kažem nema pravde na ovom svijetu. A ako si ateista onda život definitivno nema smisla.![]()
Marsal je napisao/la:Što napredujem, kako napredujem?kobe24 je napisao/la:Mashallah, napredujes.Marsal je napisao/la:Znam, ali svejedno...
Zato kažem nema pravde na ovom svijetu. A ako si ateista onda život definitivno nema smisla.![]()
Pa Ilidza jbtAerials je napisao/la:Gdje otići pored Sarajeva, da je na nekih max sat vožnje udaljeno? Naravno, da se ima gdje i noćiti.
Može u Zenicu komotnoPuma je napisao/la:Pa Ilidza jbtAerials je napisao/la: Gdje otići pored Sarajeva, da je na nekih max sat vožnje udaljeno? Naravno, da se ima gdje i noćiti.![]()
Hostel Imran, prenoćište 20 maraka sa doručkomchily-rz je napisao/la:Može u Zenicu komotnoPuma je napisao/la:Pa Ilidza jbtAerials je napisao/la: Gdje otići pored Sarajeva, da je na nekih max sat vožnje udaljeno? Naravno, da se ima gdje i noćiti.![]()
Ne vjerujem više u ništa. Možda sutra neće biti dana, možda za sve, a možda samo za nekoga.Ramsey16 je napisao/la:I ateisti vjeruju u to nesto samo nece da priznaju sami sebi i misle da ne vjeruju ali eto sta da se radiSvako ima svoje
AhaRamsey16 je napisao/la:
Ma isto si kao oni Turci npr, 75% za njih kaze da nisu religiozne osobe tj da su muslimani ali da im religija ne igra kljucnu ulogu u zivotu. 95% vjeruje u Boga. 48% ne ispunjava religijske obaveze.Marsal je napisao/la:AhaRamsey16 je napisao/la:![]()
Ma nisam ja ateista uopšte, tj. nešto sam između, nemam pojma, ne znam ni objasnit i ne trudim se. Ali nemam problem priznat da mi se u Islamu dosta toga sviđa, a i da mi se ne sviđa. Sve ima svoje mane i vrline.