nije valjda da studiras medicinuLudLo je napisao/la:reci im kolega ,public enemy no1. je napisao/la:Medicinski fakultet momci....![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- King Kenny
- Kontakt:
Re: Chat
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Ma ništa ba ko Elektrotehnika 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- King Kenny
- Kontakt:
koja godinaFrutek je napisao/la:Ma ništa ba ko Elektrotehnika
YNWA!
YNWA!
Škola, nisam još do faksa došoKing Kenny je napisao/la:koja godinaFrutek je napisao/la:Ma ništa ba ko Elektrotehnika
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
haha, pa svejedno. Koja godina te pitao možda je i predpostavljao da si srednja 
- King Kenny
- Kontakt:
aahaa ja kontam fax.....ajd nebitnoooFrutek je napisao/la:Škola, nisam još do faksa došoKing Kenny je napisao/la:koja godinaFrutek je napisao/la:Ma ništa ba ko Elektrotehnika![]()
![]()
![]()
YNWA!
YNWA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako neko ima iz Kiseljaka da mi odgovori, možda znaju i ostali forumaši
Auto-otpad u Kiseljaku, drži tip kojeg zovu Pave ( ili se tako zove ). Treba mi njegov broj pa eto ako neko zna bio bih zahvalan.
Auto-otpad u Kiseljaku, drži tip kojeg zovu Pave ( ili se tako zove ). Treba mi njegov broj pa eto ako neko zna bio bih zahvalan.
Jbt prvi dan skole i odmah mi dosadilo
hahah samo mi je nedostajo drustvoo,skola nikako
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- alan_kardec
- Kontakt:
amEl_rooB je napisao/la:Jbt prvi dan skole i odmah mi dosadilo![]()
ne znam jesi li osnovac ili srednjoškolac, ali ćuti ne buni se, uživaj dok možeš, prijateljski savjet. Šta bi ja dao da se sad mogu u prvi sredje vratiti, mada mi ni ovako nije loše.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
4 razred srednje...alan_kardec je napisao/la:amEl_rooB je napisao/la:Jbt prvi dan skole i odmah mi dosadilo![]()
ne znam jesi li osnovac ili srednjoškolac, ali ćuti ne buni se, uživaj dok možeš, prijateljski savjet. Šta bi ja dao da se sad mogu u prvi sredje vratiti, mada mi ni ovako nije loše.
Ma znam da ce mi nedostajat neki ljudii al sta ces bar cemo se provesti dobro ovu zadnju godinu zajedno
haha druze meni danas komsija to isto kaze
Chelsea FC
Chelsea FC
Jel ovaj forum zaštopo il niko nista nepise 
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
sve sto je lijepo kratko traje 
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
tax, opet si našao šarene pilule?
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
- legenda reala
- Kontakt:
I ja bi platio da mi je sad u prvi srednje nema ništa bolje od srednje škole ,jarane dobro se provedi u četvrtom nek vas škola pamti čitav život.Tako moju generaciju pamte ono mi bili da bog sačuva ,a na kraju profesori plaču kažu nam nemojte nas zaboraviti i navratite nam ponekad.amEl_rooB je napisao/la:4 razred srednje...alan_kardec je napisao/la:amEl_rooB je napisao/la:Jbt prvi dan skole i odmah mi dosadilo![]()
Ma znam da ce mi nedostajat neki ljudii al sta ces bar cemo se provesti dobro ovu zadnju godinu zajedno![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
hepek,sta su to sarene pilule?hepek04 je napisao/la:tax, opet si našao šarene pilule?
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@legenda reala, a da vidiš birvaktile kako je bilo. Kakvo zezanje profesora, o tome nismo mogli ni pomišljati.
Nego je li neko zna broj Pave iz Kiseljaka, tip drži auto-otpad.
Nego je li neko zna broj Pave iz Kiseljaka, tip drži auto-otpad.
- alan_kardec
- Kontakt:
amEl_rooB je napisao/la:4 razred srednje...alan_kardec je napisao/la:amEl_rooB je napisao/la:Jbt prvi dan skole i odmah mi dosadilo![]()
Ma znam da ce mi nedostajat neki ljudii al sta ces bar cemo se provesti dobro ovu zadnju godinu zajedno![]()
pa to će ti reći svako ko je malo "iskusniji".
meni je prvi razred bio smor, a ostale tri godine konstantno zajebancija, raja, mozak na pašu... Najbolji period u životu sigurno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
to su to one sto kad ih progutas pa imas halucinacije, recimo umjesto tramvaja vidis buhtlu s eurokremom na šinama i slično...tax je napisao/la:hepek,sta su to sarene pilule?hepek04 je napisao/la:tax, opet si našao šarene pilule?
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
ma sigurnoo da ce biti dobar provodlegenda reala je napisao/la:
I ja bi platio da mi je sad u prvi srednje nema ništa bolje od srednje škole ,jarane dobro se provedi u četvrtom nek vas škola pamti čitav život.Tako moju generaciju pamte ono mi bili da bog sačuva ,a na kraju profesori plaču kažu nam nemojte nas zaboraviti i navratite nam ponekad.
jest da mi je zaoo sto necu bas toliko cesto vidjati raju iz razreda poslije al dobro.Sto kazes treba se provesti dobro i uzviati
pozz prijatelju
Chelsea FC
Chelsea FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 424 gosta.