Ja kakve sam srece,da ima 16 clanova,ja ne bi dobio majicu [emoji1]96BadBoy je napisao/la:Kakve sam srece u ovoj nagradnoj igri NKŠBvidjet cemo za nekoliko minuta.
Tako da..ne nadam se
Ja kakve sam srece,da ima 16 clanova,ja ne bi dobio majicu [emoji1]96BadBoy je napisao/la:Kakve sam srece u ovoj nagradnoj igri NKŠBvidjet cemo za nekoliko minuta.
Nista96BadBoy je napisao/la:Kakve sam srece u ovoj nagradnoj igri NKŠBvidjet cemo za nekoliko minuta.
Nista pajdo[emoji23]96BadBoy je napisao/la:Nista96BadBoy je napisao/la:Kakve sam srece u ovoj nagradnoj igri NKŠBvidjet cemo za nekoliko minuta.
od vas netko nesto?
Orjuna je napisao/la:Ma namješteno
I Maticu i Dani..kksiroki je napisao/la:Marković,Menalo,J.Ćorić koliko sam upratio
Malo je too, ja sam mislio da nas barem ima duplo ove godine, sljedeće nas godine treba barem 3 puta vise bit!AlexisSB96 je napisao/la:Lijepo je procitati da je u NKŠB uclanjeno 419 ljudi[emoji2] sljedece godine duplo vise
S obzirom da se to radi prvi put, da u nas narod nije sklon tim clanskim aktivnostima nije lose[emoji2]LoveSB96 je napisao/la:Malo je too, ja sam mislio da nas barem ima duplo ove godine, sljedeće nas godine treba barem 3 puta vise bit!AlexisSB96 je napisao/la:Lijepo je procitati da je u NKŠB uclanjeno 419 ljudi[emoji2] sljedece godine duplo vise
Ma u pravu si, ja sam malo nerealan po pitanju Sirokog, volio bi se svi uclaneAlexisSB96 je napisao/la:S obzirom da se to radi prvi put, da u nas narod nije sklon tim clanskim aktivnostima nije lose[emoji2]LoveSB96 je napisao/la:Malo je too, ja sam mislio da nas barem ima duplo ove godine, sljedeće nas godine treba barem 3 puta vise bit!AlexisSB96 je napisao/la:Lijepo je procitati da je u NKŠB uclanjeno 419 ljudi[emoji2] sljedece godine duplo vise
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: HZSydney, LondonBlues, Napapijri, Perotti i 14 gostiju.