Ne, nego oni uglavnom ne dobivaju medijski prostor.Unofficialpage je napisao/la: Naravno, da ima onih koji ne podržavaju Mladića ali oni su ili u malom broju ili vrlo tihi to jest nečujni.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kljuić za Sadika Ahmetovića: Ima fond riječi tristo i to bruto, uključujući prehrambene proizvode.
Kako ga volim djetam. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Je li to puno?Marsal je napisao/la:Kako li se sad osjeća onaj kreten što je pizzu platio sa 100 Bitcoina?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Puta 8000+ dolara trenutno.DANTES je napisao/la:Je li to puno?Marsal je napisao/la:Kako li se sad osjeća onaj kreten što je pizzu platio sa 100 Bitcoina?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ideš.. Pa šta su ti Bitcoini sve ti yebem. Kako zaraditi iste?Kawhi je napisao/la:Puta 8000+ dolara trenutno.DANTES je napisao/la:Je li to puno?Marsal je napisao/la:Kako li se sad osjeća onaj kreten što je pizzu platio sa 100 Bitcoina?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Marsal
- Kontakt:
Zar je skočilo na 8000 dolaraKawhi je napisao/la:Puta 8000+ dolara trenutno.DANTES je napisao/la:Je li to puno?Marsal je napisao/la:Kako li se sad osjeća onaj kreten što je pizzu platio sa 100 Bitcoina?
Ja zadnji put kad sam provjeravao jedan Bitcoin je bio 6000 dolara
- BernardBarnjak
- Kontakt:
GospodinuNbx je napisao/la:Kljuić za Sadika Ahmetovića: Ima fond riječi tristo i to bruto, uključujući prehrambene proizvode.Kako ga volim djetam.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Daš 8000$ kupiš 1 Bitcoin i čekaš da skočiDANTES je napisao/la: Ideš.. Pa šta su ti Bitcoini sve ti yebem. Kako zaraditi iste?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Pa kupisDANTES je napisao/la: Ideš.. Pa šta su ti Bitcoini sve ti yebem. Kako zaraditi iste?
A za zaradit imas mining, guglaj malo o tome, potreban ti je dobar komp i to je to.
Sad su uveli i bamkomate za btc, ima u Splitu cini mi se jedan, doneses usb ubacis i udri.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koji qurac je hipster rasista?

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Izmislio patriotizam i zdravo razmišljanje za 95% populacije BiH.BernardBarnjak je napisao/la:GospodinuNbx je napisao/la:Kljuić za Sadika Ahmetovića: Ima fond riječi tristo i to bruto, uključujući prehrambene proizvode.Kako ga volim djetam.
mada mislim da je pretjerao sa brojem rijeci. Brojka je puno manja.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Marsal je napisao/la:Moj role ima taj mining, maksuz sklopio neki sistem sa 4 grafičke i bavi se time.
Iskopa oko 5-6 dolara dnevno
Isplatice mu se za deset godina
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Marsal
- Kontakt:
Pa dobro, sistem platio oko 1000 dolara, za godinu će iskopat najmanje 1800 dolara.... još malo i njemu čista para dolazi, nit ore nit kopa.Penaltiky je napisao/la:Marsal je napisao/la:Moj role ima taj mining, maksuz sklopio neki sistem sa 4 grafičke i bavi se time.
Iskopa oko 5-6 dolara dnevno![]()
Isplatice mu se za deset godina
Sutra dijaspora na aparatima.
Niđe mirisa ko u Bosni.
Niđe mirisa ko u Bosni.
Ne moze bolje.rasavoje je napisao/la:Ako te ja pokrenem. Sramoto.Vijadukt je napisao/la:![]()
Kakav si k'o co'ek?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ima da radi sheeeeeesha bruuuuda alaaaaaaam djecekoBelminM23 je napisao/la:Sutra dijaspora na aparatima.
Niđe mirisa ko u Bosni.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest