Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Bill Simmons o BenuOf course, Embiid isn’t even the best player on his own team. Ben Simmons is better than him. You can’t call Embiid a “can’t miss” because of his knees and his body and his injury history. Barring another fluke injury (and you could say that about anyone), Simmons absolutely, positively, unequivocally can’t miss. When I compared him to the best possible version of Lamar Odom two weeks ago, I shot too low. He’s a bigger/better/nastier Grant Hill, with a dash of Magic and a sprinkle of LeBron thrown in. He’s a future MVP and he can’t even shoot yet.

https://www.theringer.com/nba/2017/11/1 ... ics-sixers
 https://www.theringer.com/nba/2017/11/1 ... ics-sixers

Ben Simmons’ averages after 15 games:
18.1 points, 9.1 rebounds, 8.0 assists, 3.5 turnovers per game.
Leading the league in passes made, and shooting 70.6% at the rim. It’s just absurd. He’s 21

GospodinNEZALAGANJE je napisao/la: Pop o PHI i Brownu.

Igraju ovaj prvi dio sezone kako sam očekivao da će igrat drugi. Ahead of schedule.Medjutim ukoliko se taj prvi dio sezone prezivi sa rekordom koji cak i ne mora biti .500, ali tu negdje u blizini, (zdravi) Sixersi bi u drugom dijelu sezone morali obezbjediti playoff.

David Aldridge (@daldridgetnt)
Ben Simmons (elbow) out for Saturday's game with Magic, per team.
Navodno nije ozbiljna povreda u pitanju, samo manji otok na laktu. Čuvaju ga za Brona pretpostavljam.Winters je napisao/la:David Aldridge (@daldridgetnt)

Kada je naš medical staff u pitanju ja pušem i na hladno.Clutch je napisao/la:Navodno nije ozbiljna povreda u pitanju, samo manji otok na laktu. Čuvaju ga za Brona pretpostavljam.Winters je napisao/la:David Aldridge (@daldridgetnt)

I to sto kazesWinters je napisao/la: Kada je naš medical staff u pitanju ja pušem i na hladno.

Danas će pregledati taj lakat, pa ćemo znat. Vjerujem da da i da je u pitanju bila samo predostrožnost.jopaa7 je napisao/la:Hoce Simmons biti spreman?
Embiid is under 280 pounds. He started the season between 293-295 pounds.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.