Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
gigantaa ?Elektrika je napisao/la:[img]
Veliku klubovi igraju prijateljske sa velikanima. Ponosim se što navijam za ovakvog giganta kao što je FK Sarajevo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Mi kupujemo tekme? pa ako iko kupuje u BiH mi NE KUPUJEMO. da si imalo objektivan,realan i najbitnije upoznat u situaciju sa nasim fudbalom znao bi. ZATO SUTI MOLIM TE LIJEPO.brcanska_malta je napisao/la:jeste giganti sto mozete tekme kupovat i sto sve pare vama idu serem se na takav klubSamo F.K.S !! je napisao/la:Da da sine giganta !!!!
juveboy je napisao/la:Cim neko pocne pobjedjivat za njega se kaze da kupuje utakmice . . . Prosle godine za Zelju se isto govorilo, sad evo krenuli za Sarajevo, pa dokle vise ?
Utakmica koju je Zeljo najlakse kupio je bila na Kosevu protiv sarajeva ujedno je bila i najjeftinija za kupiti.Samo F.K.S !! je napisao/la:juveboy je napisao/la:Cim neko pocne pobjedjivat za njega se kaze da kupuje utakmice . . . Prosle godine za Zelju se isto govorilo, sad evo krenuli za Sarajevo, pa dokle vise ?
Evo ako hoces iskreno govoricu ko covjek realan a ne kao hordas zeljo jeste kupovao tekme i to svi znajua za Sarajevo ne vjerujem da kupuju tekme jer imamo stvarno kvalitetnu ekipu a u to se mozete uvjeriti u nedjelju uz bht 1
Hocu donju pa se odmoriSilkoni je napisao/la:Joj pile oces mi posuditi na jedan dan svoju glavu da se malo odmorim svega ti
Ti si vrh inteligencije.pile87 je napisao/la:Hocu donju pa se odmoriSilkoni je napisao/la:Joj pile oces mi posuditi na jedan dan svoju glavu da se malo odmorim svega ti
Takvi kao ti i jesu problem, govoris kao covjek a navijas za Sarajevo, preispitaj se je si li ti kompetentan da govoris o gradskom rivalu, da donosis zakljucke o tome jesu li kupovali ili ne ? Ipak Sarajevo i Zeljo su veliki rivali i njihovi navijaci koliko god pokusavali biti realni to ne mogu, ipak to je rivalitet, nesto vise, ljubomora radi ! Druga stvar, pricas u prazno, pricas istu onu pricu koju sad neki zele "upakovit" Sarajevu za kupovinu utakmica, pricas pricu bez pokrica i tako ce sad ( ukoliko Sarajevo nastavi da pobjedjuje, nadam se da hoce ) poceti bez argumenata da pricaju o tome kako neko Sarajevu stima, kupuje utakmice, vracanje dugova i slicno. Ja se pitam ima li kraja ovome ?Samo F.K.S !! je napisao/la:juveboy je napisao/la:Cim neko pocne pobjedjivat za njega se kaze da kupuje utakmice . . . Prosle godine za Zelju se isto govorilo, sad evo krenuli za Sarajevo, pa dokle vise ?
Evo ako hoces iskreno govoricu ko covjek realan a ne kao hordas zeljo jeste kupovao tekme i to svi znajua za Sarajevo ne vjerujem da kupuju tekme jer imamo stvarno kvalitetnu ekipu a u to se mozete uvjeriti u nedjelju uz bht 1