FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kjosevski
Stanić Graovac Bogičević Projić
Šabanadžović Blagojević
Zakarić Ramović Zec
Ubiparip
Juriiiš!
Šabanadžović Blagojević
Zakarić Ramović Zec
Ubiparip
Juriiiš!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kjosevski
Šabanadžović Blagojević
Zakarić Ramović Zec
Ubiparip
Juriiiš!
Šabanadžović Blagojević
Zakarić Ramović Zec
Ubiparip
Juriiiš!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Samo nisam siguran za bekove, Siniša i Projić su odigrali ekstra u BL.Rokoko87 je napisao/la:Kjosevski
Šabanadžović Blagojević
Zakarić Ramović Zec
Ubiparip
Juriiiš!
Kontam da bi Adžem možda mogao Zeca staviti u vrh napada, a Stana da ode na krilo?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
narodniheroj
- Kontakt:
Imam neki predosjećaj da će u nedelju utakmicu početi Elsner. Ado ga je definisao kao najstabilnijeg igriča, kolko god da je smješan bio u utakmicama koje igrao možda u ovoj i pomogne. Lično ga ne bih volio vidjeti ali eto neku šuhvu imam da će zaigrati.
Ja bih najvise volio da na tom mjestu pocne Hajdarevic, ali ne vjerujem da ce se to desiti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I ja BI stavio Hajdarevica,borben,agresivan,pametan,igraci za prvih 11,umjesto celavog.Ja se bojim celavog,predace loptu na sredini i eto belaja.
Sve se nekako ubjeđujem da je mnogo lakše kad nema onog pjegavog, ne pamtim da nas je igrač terorisao kao on, posebno na Grbavici. Iako, dobro igraju, Husref ih je baš doveo u red... ali opet derbi je derbi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Sandokan87
- Kontakt:
Zec na poziciji napadaca i Stanic na krilu bilo bi ravno konstantnom eksperimentisanju Adzema tokom ove sezone. Ova formacija iz Banjaluke je po meni OK. I ako budu igrali borbeno ne sumnjam da cemo ih mlatnut.Raonffa je napisao/la:Samo nisam siguran za bekove, Siniša i Projić su odigrali ekstra u BL.Rokoko87 je napisao/la:Kjosevski
Šabanadžović Blagojević
Zakarić Ramović Zec
Ubiparip
Juriiiš!
Kontam da bi Adžem možda mogao Zeca staviti u vrh napada, a Stana da ode na krilo?
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Crnov mrljovina spreman 100 % , ako je moguće teoretski da on bude 100 % spreman. 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Sreca pa ubrzo nece kraj polusezone.. [emoji1]
Mah nista od njega dok ne prodje pripreme. Ako se opet ne povrijedi pa propusti i ove pripreme doduse. [emoji38]
Mah nista od njega dok ne prodje pripreme. Ako se opet ne povrijedi pa propusti i ove pripreme doduse. [emoji38]
- kyrieirving
- Kontakt:
Preuzimamo ulogu favorita i idemo na pobjedu bez srkleta jer i x nam odgovara.Dobro bi bilo da Siroki danas prospe bodove.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Pa bas je u Banja Luci skoro cijelu utskmicu spic bio Zec.Sandokan87 je napisao/la:Zec na poziciji napadaca i Stanic na krilu bilo bi ravno konstantnom eksperimentisanju Adzema tokom ove sezone. Ova formacija iz Banjaluke je po meni OK. I ako budu igrali borbeno ne sumnjam da cemo ih mlatnut.Raonffa je napisao/la:Samo nisam siguran za bekove, Siniša i Projić su odigrali ekstra u BL.Rokoko87 je napisao/la:Kjosevski
Šabanadžović Blagojević
Zakarić Ramović Zec
Ubiparip
Juriiiš!
Husrefe, yebo te teren vise. Ubi od proslog vikenda sa terenom i uslovima za igru.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Preduslovi za jedan od boljih derbija. Najbolja odbrana protiv najboljeg napada Premijer lige u ovoj sezoni. Srce kaze 1-0.
Srce kaze vise golova u cijoj mrezi ne znam , ali za nadat se da je u njihovojsamoposmatram je napisao/la:Preduslovi za jedan od boljih derbija. Najbolja odbrana protiv najboljeg napada Premijer lige u ovoj sezoni. Srce kaze 1-0.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
samoposmatram
- Kontakt:
Husref vec nasao izvlakusu, tako da i on misli srcem 1-0.Merhaba je napisao/la:Srce kaze vise golova u cijoj mrezi ne znam , ali za nadat se da je u njihovojsamoposmatram je napisao/la:Preduslovi za jedan od boljih derbija. Najbolja odbrana protiv najboljeg napada Premijer lige u ovoj sezoni. Srce kaze 1-0.U KOST
Zato i kažem, baš ono 'Adžemovska' rotacija.Sandokan87 je napisao/la:Zec na poziciji napadaca i Stanic na krilu bilo bi ravno konstantnom eksperimentisanju Adzema tokom ove sezone. Ova formacija iz Banjaluke je po meni OK. I ako budu igrali borbeno ne sumnjam da cemo ih mlatnut.Raonffa je napisao/la:Samo nisam siguran za bekove, Siniša i Projić su odigrali ekstra u BL.Rokoko87 je napisao/la:Kjosevski
Šabanadžović Blagojević
Zakarić Ramović Zec
Ubiparip
Juriiiš!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] 

Samo da babuka sutra ne zaigra, bude li opet u prvoj gotovi smo 
Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Vozdra raja,
Dokad se mogu karte uzeti? Jel do 18:00 u fan shopu?
Dokad se mogu karte uzeti? Jel do 18:00 u fan shopu?
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Hrasno15, pomocniDJUBRE, Tatamata1946 i 54 gosta.