Odličan komentar, pogotovo ova rečenica.farinelli123 je napisao/la:Ziheras nevidjeni, on izgleda samo dobro igra kad su svi saigraci gori od njega.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Dajte nam šljivin siti pa da ih izvrnemo, rastavimo i polupamo ko ja ikein regal.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- farinelli123
- Kontakt:
Opet, nakon nekog vremena, počeo sam to posmatrati iz drugog ugla.S-Y-L-A-R je napisao/la:*
Pokusacu.
Imati čovjeka sa onakvim osjećajem na beku, spremnog za centaršut u svakom trenutku
Sva ta 'spremnost na centarsut' je nastala iz nespremnosti za bilo sta drugo sto iziskuje ta pozicija. Mozda je to inteligencija, ko zna. Mada jos uvek drzim da je to sve kolektivna halucinacija. Nemam ja zamerke na njegove asitencije, ako to prolazi i nadlezni odobravaju i ja cu dati se prikloniti struji. Ali ako cemo se vec oslanjati na Kimihove centarsuteve, daj nek se angazuju bombarderi, skakaci...daj Vagnera, ocigledno njih dvojica imaju dobru sinergiju.
Ne znam sta bih vise dodao za Kimiha, a da nije obradjeno ranije.
Kratak kriticki osvrt na potencijalne oponente u nokaut fazi lige sampiona. Rekao bih da su samo mancesterski timovi jedina istinska pretnja po Bajern. Pogotovo Junajted.
•
I reagovao sam zbog ovoga, koliko god ni ja to ne odobravao, ti prednjačiš u napominjanjufarinelli123 je napisao/la: Ne znam sta bih vise dodao za Kimiha, a da nije obradjeno ranije.![]()
Danas Jupp na pravom testu, u svojoj kući, iskreno ne očekujem pobjedu iako su domaći katastrofa na svom terenu. I bod bi bio dobar dok su nam konkurenti odron
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Potencijalno prvi poraz Juppa, ofanzivno smo skroz tanki, samo Lewa i James, ovi ostali su svi defanzivno orijentirani Martinez, Rudy, Tolisso, Vidal, ne znam ni kako će ovo na papiru izgledati, mada ne vjerujem u poraz, ne znam ni zašto ga spominjem, patićemo se s ovim igračima u fazi napada, ali gol ne bi trebali primiti, no ipak mislim da ćemo ipak dobiti.
Vjerovatno ce Alaba I Bernat biti lijevo jedan na beka jedan na krilo, a desno Kimmich I James.
Alaba je povrijeđen; evo postave:
- bavaracmujo
- Kontakt:
Mislim da ce ovo vrijeme pokazati na koga se moze racunati od ovih tako reci ostalih, ovo je idealno vrijeme za tolisa hamesa rudija da se vide njihove mogucnosti i trenutno stanje, ko sad ne proda kvalitet nece nikad i nije za ove ekipe.
U ovih 11 ima 9 defanzivaca tako da mislim da cemo tesko primiti go, a u napadu nadam se hamesu i posebno divljaku vidalu da ce zabiti. Idemo po 10 u nizu.
Jos uvijek povrijedjen? Nadao sam se bar da se on vratio, ovako ce biti neka patnja preko sredine I nada da ce James gurnuti neku loptu naprijed
- muhamedhulk
- Kontakt:
Evo Tolissoa desno
Haman pa bek

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Coman na klupi, dobice on svoju sansu u drugom dijelu a znamo da su nam krila prijeko potrebna.
Bice to sve mal sporije u zadnjoj trecini terena.
Skok je ogroman adut.
Bice to sve mal sporije u zadnjoj trecini terena.
Skok je ogroman adut.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne mogu nam dati gol iz igre, odlično se postavljamo, eli eto penal šta da se radi, penal je regularan, Sule neiskusan, biće sada gutavo, nemamo krila, kontra nam je nula velika.
- Centre forward
- Kontakt:
Na šta li bi Sule ličio u onom Pepovom sistemu, ne smijem ni zamislit'?!
Ne igramo loše, kontrolišemo tekmu. Penal k'o penal, desi se. Mislim da naši negdje u glavi znaju da i ako zeznemo neće to bit' ništa strašno.
Lewa.
Šteta što ne udje.
Ne igramo loše, kontrolišemo tekmu. Penal k'o penal, desi se. Mislim da naši negdje u glavi znaju da i ako zeznemo neće to bit' ništa strašno.
Lewa.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Izgleda ce Jupp i od Jamesa naprviti igraca u oba smjera
, al je problem sto je Jupp star i prevazidjen :p.
Zule jbmu sto je barkas kad nesmijes.
Izgubiti pa sta,ne bi bilo prvi put
neki imaju 4:0 pa zijane pobjedu.Moze i Gladbah zijaniti 2:0
Zule jbmu sto je barkas kad nesmijes.
Izgubiti pa sta,ne bi bilo prvi put
VOLIM BAYERN
Steta sto ono Lewino ne udje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Centre forward
- Kontakt:
Bernat. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- anelbavarac
- Kontakt:
Smiji se sad krimosu, majku ti hebo svoju.
Ovo je sve maslo kriminalne uprave, koja je sa svojim stednjama dovela do toga,da nemamo nijedno krilo kako treba.
Ne moze se pita od gov.ana praviti.
Ovo je sve maslo kriminalne uprave, koja je sa svojim stednjama dovela do toga,da nemamo nijedno krilo kako treba.
Ne moze se pita od gov.ana praviti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bolje da je Rudya izvadio koji je katastrofalan, s loptom se ne moze sastaviti.
Sule je neiskusan, ona ruka je bila totalno nepotrebna.
Bernat je kriv za drugi gol jer na je Ginter bio sam na njegovoj strani.
Bilo mi je jasno da prema naprijed ne mozemo napraviti mnogo ali od odbrane nisam ocekivao ovolike propuste.
Bayernova igra iskljucivo ovisi o krilima a to smo dobro vidjeli odmah po ulasku Comana koliko je prvo ekipa dobila na samopouzdanju a drugo koliko su samo bolje zaigrali.
Rani gol u drugom dijelu nas definitivno vraca u igru, pogotovo sto sad imamo aduta na krilu.
Sule je neiskusan, ona ruka je bila totalno nepotrebna.
Bernat je kriv za drugi gol jer na je Ginter bio sam na njegovoj strani.
Bilo mi je jasno da prema naprijed ne mozemo napraviti mnogo ali od odbrane nisam ocekivao ovolike propuste.
Bayernova igra iskljucivo ovisi o krilima a to smo dobro vidjeli odmah po ulasku Comana koliko je prvo ekipa dobila na samopouzdanju a drugo koliko su samo bolje zaigrali.
Rani gol u drugom dijelu nas definitivno vraca u igru, pogotovo sto sad imamo aduta na krilu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Smiješan penal, ja ne znam kako ono neko može svirati. Ruka u prirodnom položaju, nema je gdje skloniti i ono svira penal. Nije da nismo navikli na sudijsku pljačku. Gladbach sam ne zna kako vode 2:0, nisu ništa uradili. Kimmich katastrofa u defanzivi, svaki napad ide preko njegove strane.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pored Kimmicha se svako malo jace krilo naigralo. Mora ond dosta popraviti odbranu da bi se dovodio u poredjenje sa Lahmom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.