FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 25 nov 2017, 19:31

Fali krilo... ustvari dva :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 nov 2017, 19:32

Evo Anela kad ne ide...tipicni bosnjo :urnebes:
Tolisso da igra uz aut liniju? :rol: Pa smijesan je. On je razarac na sredini terena, eventualno da odigra malo ofanzivnije.
PS. Fali Boa i igra stopera, Süle nece voditi igru garant u drugom..jer ne zna.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 nov 2017, 19:38

Nerminovic je napisao/la:Fali krilo... ustvari dva :kafa:
Ma jok, napad nam je pretrpan :kafa:

Meni je nevjerovatno krivo zbog toga što su Juppu dali da s ovakvim kadrom radi, ovo je žalosno.
Ali ajde ako ko može nešto izvući onda je to on, ajmo jako u drugom pa šta bude.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 nov 2017, 19:43

Jamesa izbaciti? Nadam se da je umor, da nije takticka izmjena - jer ne sluti na dobro :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 25 nov 2017, 19:44

muhamedhulk je napisao/la: Tolisso da igra uz aut liniju? :rol: Pa smijesan je. On je razarac na sredini terena, eventualno da odigra malo ofanzivnije.
.
Pa i dobri skolovani krilni igraci su smesni kad im Kimih pruza podrsku, a ne Toliso koji to nije.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 nov 2017, 19:48

farinelli123 je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la: Tolisso da igra uz aut liniju? :rol: Pa smijesan je. On je razarac na sredini terena, eventualno da odigra malo ofanzivnije.
.
Pa i dobri skolovani krilni igraci su smesni kad im Kimih pruza podrsku, a ne Toliso koji to nije.
Robben i Kimmich sasvim ok, Robi odvuce igraca, Kimmich ima prostora za ubacaj. A Tolisso ne zna dje goni..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 25 nov 2017, 19:53

muhamedhulk je napisao/la:
farinelli123 je napisao/la:
.
Robben i Kimmich sasvim ok, Robi odvuce igraca, Kimmich ima prostora za ubacaj. A Tolisso ne zna dje goni..
Da, jer Toliso treba da glumi Robena. Jednom je Toliso predlozen kao potencijalno dobar BEK. A ne kao bocni vezni/krilo. To je ta differentia specifica

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 nov 2017, 19:54

Lewu je trebalo klupirat' danas. Više priča neg' što igra. Bolje da ga Jup izvede, ovdje je ionako kako stvari stoje sve riješeno.

Daj Wriedta.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 nov 2017, 20:06

Napokon jedan volej koji nije zavrsio u oblacima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 25 nov 2017, 20:07

Uporedite utakmicu pod Carlom kada smo gubili 2-0 i ovu pod Juppom koju smo do malocas gubili 2-0, takodjer uporedite i ono sto su treneri imali na raspolaganju prije tekme, pa onda da pricamo da li mi neargumentovano branimo Juppa u odnosu na Carla.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 nov 2017, 20:36

Poraz je poraz :D Ali mora se i izgubiti nekad...
@farineli Pa ti si spomenuo kako bi i skolovani bekovi igrali lose u paru sa Kimmichom. Ja ti kazem da nije tacno. Robben i Kimmich su ok par. Evo i Friedl&Coman su fino odigrali - jer imas krilo koje zna igrati sa bekom.
Tolisso je veznjak i to igra u repki i igrace u Bayernu dok se rijesi problem krila.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 nov 2017, 20:46

Čestitke Gladbachu, uzeli su što im se pružilo i zasluženo pobijedili. Onom papku što se maže labelom i Uliju svaka čast što su nas ponovo doveli do toga da nam igraju igrači poput Wriedta i Friedla :clap: Juppu i ekipi svaka čast, ne možeš ti igrati sa Tolissom na lažnom desnom krilu i nešto očekivati. Poraz ništa ne boli ali ovakva ofanzivna limitiranost itekako da. Bolje da ste one silne milione bacili u more nego uložili u ovog Tolissa.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 nov 2017, 21:35

Šta je ovo ljudi propadasmo......Odosmo u helać..... :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Gigabyte
Kontakt:

Post Postao/la Gigabyte » 25 nov 2017, 21:53

Treba ovakvih utakmica gdje se jednostavno vidi da je problem kratka klupa. Sreca pa dolazi januar i mogucnost da se to rijesi. Tolliso 41 milion, koliko god on bio talenat za neku poziciju na sredini terena trebale su se popuniti rupe zbog kojih smo danas izgubili utakmicu. Lewa mora odmoriti jednostavno mora.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 nov 2017, 23:18

Gigabyte je napisao/la:Sreca pa dolazi januar i mogucnost da se to rijesi. Tolliso 41 milion, koliko god on bio talenat za neku poziciju na sredini terena trebale su se popuniti rupe zbog kojih smo danas izgubili utakmicu. Lewa mora odmoriti jednostavno mora.
Nema šanse da se te rupe popunjavaju u januaru, krilo(la) možda dođu tek na ljeto.
Eventualno će se dovesti zamjenski napadač u januaru i to je to.
Tolisso nije talenat niti za jednu poziciju, taj veze nema.
Mogli su dovesti Salaha, Depaya ili nekog sličnog igrača a ne bi im bilo preskupo, yebeni Tolisso 41 milion.
Depaya su sigurno mogli za te pare dovesti.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 nov 2017, 23:54

effe_sa je napisao/la:Šta je ovo ljudi propadasmo......Odosmo u helać..... :lol: :lol:
Što bi rekli pojedini forumaši, ide nam zero tituli sezona. :(
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 nov 2017, 00:03

Ne ide nam sezona sa nula titula ali nemojte biti od onih koji zanemaruju očigledne probleme ;)
Žalosno je za klub kakav je Bayern da sebi dopušta igranje bez klasnog krilnog igrača zbog škrtarenja.
Ovo je žalosno a ne smiješno.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 26 nov 2017, 01:49

Čemu panika?

Opet ste tresnuli od stinu :D
Agieren statt reagieren

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 26 nov 2017, 11:10

Koji nafakaši ovi iz uprave :rol:
Pa čovječe, ovaj poraz je došo u najbolje moguće vrijeme. Osim toga, poraz u kojem smo bili daleko bolji od protivnika unatoč tankoj ekipi.
Sad sam ubijeđen da ćemo zveknuti pariz.
Jednostavno me bilo strah prevelikog opuštanja. Ono, došo jup, sad ćemo svima yebat majku. Taki, nema pobjeda dok ne daš 100%
Dakle,poraz koji će podići koncentraciju.
Kad tome dodaš da će se vratiti par igrača, mogu reć da jedva čekam francuze.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 26 nov 2017, 21:34

Moja greska u procjeni utakmice juce, nado sam se pobjedi i golu vidala i hamesa, ali ko jos odigra utakmicu sa jednim sutem u okvir gola i dva postignuta gola.
Trenutnu situaciju sa ovolikim povredama niko al bas niko nije mogo predpostaviti povrede milera koji nikad nije bio teze povrijedjen pa tiago roben riberi pa i koman i na poluvremenu hames, to niko nije mogo predpostaviti, znaci nama je citava ofanziva u bolnici.
Glupost je kriviti upravu jer sad ispade da mi vise volimo Bayern od njih, od onih koji jedu hljeb od vodjenja kluba. To je moje misljenje al kako pojedini ovdje pisu mi bi i pored robena riberija tiaga milera leve hamesa komana trebali imati jos i draxlera sanceza ibisevica vagnera ili mozda ozila, pa ljudi to tri uprave nemogu izdrzat, trenutna uprava je dovela Bayern u top tri ekipe planete i mislim da im i sad treba pruziti podrsku je ipak i oni su ljudi i dese se greske.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []