Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

alan_kardec
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la alan_kardec » 06 sep 2010, 22:22

Ovaj portugalski sudija mi nije ostao u lijepom sjećanju jer u prošlim kvalifikacijama na meču u Parizu nije svirao čisti penal za Srbiju pred sam kraj meča. I ja sam slušao Lukovićevu izjavu koju je dao za SOS kanal i čovjek sam kaže igra nije bila na odgovarajućem nivou, ekipa je bila previše opuštena, znači čovjek je samokritičan što je dobro. Igrači su jako iskusni, vjerujem da dobro znaju koji je značaj ove utakmice i da će se zbog toga igra popraviti. Slovenci Antića i saradnike nikako ne mogu iznenaditi, osim ako ih potcjene. Kolektivno su jaki, mogu biti jako opasni (gledo sam ih protiv Australije i izgledali su jako dobro). Možda je za Srbiju olakšavajuća okolnost to što Slovenci moraju igrati otvorenije nego inače. Srećno orlovi!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 sep 2010, 11:46

Čitam da je slaba zainteresovanost za ovu utakmicu sa Slovenijom,pretpostavlja se da neće bit više od 25000 na stadionu.Od tog broja se pretpostavlja da će bit i oko 5000-6000 Slovenaca.Isto tako pojavljuju se različiti podaci kako će ih doći 10000 što ipak realno ne vjerujem da je i moguće,mada imajući u vidu koliko ih je bilo na EP u košarci sve je moguće. Isto tako mislim da je Srbija daleko kvalitetnija ekipa,bez obzira na povredjene igrače i da će Srbija doći do druge pobjede u ovom ciklusu,iako utakmica to je sigurno neće bit nimalo laka kao ni jedna do sad sa Slovencima.
Koliko mi je poznato Srbija je jedina ekipa koja nije gubila u medjusobnim duelima od ekipa iz nekadašnje države,tako da i ta tradicija je na njenoj strani,mada nikad nismo ni dobili Slovence pa i s te strane je nezgodno,msm na takmičarske utakmice.
Mislim da bi večeras Jovanović konačno mogao doći do izražaja nakon nekoliko slabih partija u reprezentaciji.
SRETNO ORLOVI
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 sep 2010, 12:07

Evo i sastava koji je najavljen protiv Slovenaca,ako je vjerovati ovom sastavu,to je ona postava kad se napada 4-3-3.

Srbija:
Đuričić
Ninkov, Luković, Vidić, Obradović,
Stanković, Ninković, Kuzmanović,
Krasić, Žigić, Jovanović
& $ - & " - & - &
ФСРС

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 sep 2010, 12:30

Ne znam šta se mora dogoditi pa da Slovenci odu kući neporaženi. Po meni, ovo će biti klasično razvaljivanje protivnika od strane reprezentacije Srbije. Ova postava(barem onaj ofanzivni dio) je odlična, tako da ne vjerujem da će biti ikakvih problema.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 sep 2010, 12:36

Monolog je napisao/la:Ne znam šta se mora dogoditi pa da Slovenci odu kući neporaženi. Po meni, ovo će biti klasično razvaljivanje protivnika od strane reprezentacije Srbije. Ova postava(barem onaj ofanzivni dio) je odlična, tako da ne vjerujem da će biti ikakvih problema.
Stoji to sto si rekao,po imenima je Srbija dosta jača,al bar s moje strane,ta imena bar njih većina daleko s više žara igra za klub u kom igra.Onda taj čuveni balkanski mentalitet,ako se ne da gol u prvih pola sata počinje nervoza,a publika počinje zviždat.Jbg isto tako Slovenci nisu toliko po imenima jaki kao Franci,Italijani,al s druge strane oni su vrlo fizički jaka ekipa,još ako počnu bunkerom biće nezgodno,imaju sjajnog golmana Handanovića,još nekoliko dobrih igrača,ipak i za njih je ova utakmica možda i bitnija jer ako izgube i ovu onda se mogu oprostit od EP.
Naravno problem je što Srbija ne može računat na Dragutinovića,Ivanovića,Kolarova,Tošića,Jankovića,nema tu ni Pantelića (bez obzira što je možda to i olakšanje),nema tu ni Stojketa,bez obzira na sve ipak on ima najviše iskustva u ovakvim utakmicama,al jbg nadam se da će Srbija dobit,te u Djenovu otputovat sa 6 bodova...
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2010, 14:06

Evo ih stigli Janezi bas sam ih malopre video,ali samo nekih 50-ak sam video,da li je ono furka sa onim brojem kao sto je bilo za Galatasaray ili Anderlecht il ice doci pred samu tekmu ostaje da vidimo.
A ovi nasi nikako da jave koliko je prodano ulaznica do sada,ne znam sto cuvaju tu cifru.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 07 sep 2010, 14:29

Imam osjećaj da će večeras biti loša utakmica ,ali da ćemo pobjediti Janeze 1-0..Strijelac Kleo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hahha,šalim se..strijelac Jovanović. :D
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 sep 2010, 16:28

@Devil

Ako ti kazem da je u prodaju pusteno 48500 karata,a da je prodato sto se tice srpskih navijaca do juce bilo 20% sve ti je jasno,ako su meni slagali ovi ljudi,onda i ja tebi slagah,al kazem ti prodaja je nezapamceno losa ovaj put,cak i te price oko Slovenaca variraju neko je spominjao 10000,pa se prica svela na 6-7000,da bi kako jutros citam brojka bila negdje oko 2500 Janeza,pretpostavljam da ce na stadionu biti 20-25000,ako i toliko bude bice dobro.Al manje je bitno koliko ce ljudi biti,najvaznije je da na terenu slavi Srbija.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 07 sep 2010, 22:03

Sjebase ih Janezi u sekundi :D jaooo pa ja mislio mi jadni :D

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 sep 2010, 23:31

Brnjoo je napisao/la:Sjebase ih Janezi u sekundi :D jaooo pa ja mislio mi jadni :D

Koji vi?Koji mi?
Losa igra ,cist penal nije sviran,ona dva napadaca nisu ni za reprezentaciju Malte,a posle ovog svi oni koji kazu da Cleo ne treba igrat su valjda svjesni da je ovoj reprezentaciji prijeko potreban pravi spic,a ne neka bandera koja moze gol dat jedino sa pet metara.Isto tako dobra igra Slovenaca,Krasic i Jovanovic su totalno van forme a isto se moze reci za Lukovica i Rukavinu,katastrofalno su odigrali.Sve u svemu 4 boda nije malo,a mec s estoncima i nova pobjeda ce ucvrstit to drugo mjesto....
& $ - & " - & - &
ФСРС

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 sep 2010, 00:55

Dobro je, izvukli smo živu glavu. A "igre" i bruke, pa šta je ono???! :shock: :shock: Možemo biti preprezadovojlni rezultatom. Radomir bi morao ozbiljno porazgovarati sa igračima jer onakva indolencija Lukovića, Subotića, Lazovića, Jovanovića.... nije viđena odavno. Lane se trudio, ali je prosto van forme a i momak je nešto umislio (udarila mu valjda slava u glavu). Gledam u jednom momentu psuje majku Kuzmanoviću. :shock: :o Svaka čast kapitenu, jedan od rijetkih koji zaslužuje prolaznu ocjenu, Ninković je bio dobar, možda i Krasić, a ovo ostalo ništa. Slovenci mogu biti zadovoljni prije svega odličnom igrom (nije mi jasno kako zijaniše od Iraca), Kirm bio najbolji kod njih, a i igrač utakmice je. Bukvalno je radio šta je htio. Rukavina nevidljiv, ali je zato ubacio onu loptu na "trepavicu" Žigiću. Valjda će biti bolje.
Sudija jedna velika nula! Rekoh nije mi ostao u lijepom sjećanju od prošle godine, a nije ni sinoć. Čisti penal i crveni karton kao zadnjem igraču odbrane (Mavrić) se vidio ne iz aviona nego sa mjeseca, ali eto... Satisfakcija mi je da je Portugal očajan u ovim kvalifikacijama.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 sep 2010, 09:43

Nisam gledao Srbiju protiv Janeza, a kako stvari stoje, nisam se ni pokajao. Nikako mi nije jasno kako ih niste dobili. Zar su svi van forme(za Jovanovića svakako znam da jeste, jer u Liverpoolu nije imao niti jedan prodor u ove 3-4 utakmice koliko je odigrao)? Slovenija je uzdrmana gubitkom bodova na domaćem terenu, ali uspjela je ošamariti komšije i skoro do samog kraja imala 3 boda u džepu. To za penal ili nešto drugo možeš okačiti mačku o rep, @Drinin Vuče. Vi ste morali njih nadigrati i bez tog nedosuđenog penala(ako je isti i postojao).

No, ove kvalifikacije su takve da ne znaš više ko kome može zabiberiti. Hrvatska izgubila 2 boda protiv, objektivno, slabije Grčke, Rusija na svom terenu biva poražena od Slovaka, Škoti u 95. minuti postižu pobjedonosni pogodak protiv Lihtenštajna, Bjelorusija u gostima skida skalp Francuzima...

Dakle, puno ćemo se nagledati ovakvih rezultata. Puno. No, činjenica je da su Talijani već na 6 bodova, tako da...A sljedeću utakmicu igrate protiv njih u gostima, te je vrlo lako da će vam već nakon 3 kola pobjeći na velikih 5 bodova.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 08 sep 2010, 11:36

Monolog je napisao/la:Nisam gledao Srbiju protiv Janeza, a kako stvari stoje, nisam se ni pokajao. Nikako mi nije jasno kako ih niste dobili. Zar su svi van forme(za Jovanovića svakako znam da jeste, jer u Liverpoolu nije imao niti jedan prodor u ove 3-4 utakmice koliko je odigrao)? Slovenija je uzdrmana gubitkom bodova na domaćem terenu, ali uspjela je ošamariti komšije i skoro do samog kraja imala 3 boda u džepu. To za penal ili nešto drugo možeš okačiti mačku o rep, @Drinin Vuče. Vi ste morali njih nadigrati i bez tog nedosuđenog penala(ako je isti i postojao).

No, ove kvalifikacije su takve da ne znaš više ko kome može zabiberiti. Hrvatska izgubila 2 boda protiv, objektivno, slabije Grčke, Rusija na svom terenu biva poražena od Slovaka, Škoti u 95. minuti postižu pobjedonosni pogodak protiv Lihtenštajna, Bjelorusija u gostima skida skalp Francuzima...

Dakle, puno ćemo se nagledati ovakvih rezultata. Puno. No, činjenica je da su Talijani već na 6 bodova, tako da...A sljedeću utakmicu igrate protiv njih u gostima, te je vrlo lako da će vam već nakon 3 kola pobjeći na velikih 5 bodova.
Pošto znam da si ti jedan od realnijih ljudi na ovom forumu,evo i odgovoriću ti na tu konstaciju. Nismo ih dobili iz dva razloga,zapravo dva glavna razloga,a to su nezalagane za nacionalni grb i povrede.
Ovo prvo nažalost iz utakmice u utakmicu se ispostavlja tačnim,jednostavno pojedinci su po završetku SP čini se završili i s motivima igranja za reprezentaciju,potpisali jake ugovore sa najvećim klubovima i prosto osjećaj igranja u reprezentaciji je izgubljen u vidu da se trči puno manje da se bori puno manje,puno manje duela.Isto tako svak realan zna,da je igrati bez selektora,bez obzira na trenere koji sjede na klupi ima dozu rizika i nije isto kada imaš Antaru na klupi i kada imaš na klupi neke prosječne stručnjake.Kažem povrede Dragutinovića,Kolarova,Ivanovića,uz naravno neigranje golmana Stojkovića su ipak uzeli danak,jer vidjelo se da Rukavina,Luković nemogu ništa učiniti,tu treba imat na umu i katastrofalne napadače koji praktično čim loptu prime izgube je.Nisam ovaj put išao gledat utakmicu uživo,i to iz dva razloga,zato što su me razočarali igrom protiv Grka i još više svojim razmišljanjem uoči utakmice sa Slovencima. Onda Slovenija nema Vidića,Srnu,Stankovića,Dzeku,al isto tako imaju najboljeg golmana u Regiji Handanovića,isto tako to je ekipa koja je igrala na SP,a čim se uspjela plasirat i to pobjedivši jaku Rusiju,mora svak bit svjestan da je to ekipa koja ima kvalitet,bez obzira što nema neka zvučna imena osim pomenutog,isto tako ja sam čuo za svakog slovenačkog reprezentativca,Cesar je strašan defanzivac,onaj Krhin interova škola,u napadu onog Dedića i Novakovića slobodno mogu reći da su u rangu Žigića i Lazovića,itd,a tu je i Kek sjajan stručnjak,na kraju krajeva ovo je peti remi u duelu sa Janezima u pet susreta i to nešto govori koliko su oni neugodni.Isto tako danas niko ne može reći da je neko morao pobjedit,danas svi igraju,jbg razlike postoje,ali Slovenci su ekipa koja posle Srbije ima najjaču odbranu na prostoru bivše Juge,isto tako najboljeg golmana imaju,te da im je još veza jaka kako nije bili bi odlična ekipa.
Onda penal,čist kao suza,toga je svjestan i sam Benkuerensa, al jbg da li on nije vidio,da li je bio daleko to je već njegova stvar a nekad eto i ta jedna greška može riješit susret,na svu sreću dali smo gol i tako došli do boda,igrom nismo ni zaslužili tri boda,jer sem kapitena i Vidića niko nije odigrao ništa,mnogo smo loše stajali,po meni Kuzmanović ne bi trebao igrat startera,al isto tako i Cleo mora dobit poziv za Estonce onda smo duplo jači što se tiče ofanzive,inače s ovim ćutucima u napadu smo nikakvi. Isto tako pogriješio si sledeća je sa Estoncima u Bg tu uzimamo tri boda garantovano,a i Italijani nisu što su bili,mada i kad su bili najjači nisu mogli dobit tadašnju SCG,da ne kažem da su u oba meča izvukli bod.Stoga bez obzira na veličinu reprezentacija Srbija može tući Žabare i u Italiji i u Srbiji,mada naravno može i izgubit,al kažem kvalifikacije su otvorene,Srbija realno može sve dobit do kraja,jer protiv Španaca u gostima 1-1,Italijana 1-1,Portugalaca 1-1,Rusa 1-1,u doduše različitim kvalifikacionim ciklusima najbolje svjedoči da ova ekipa može do bodova i na strani,nisam pominjao pobjede protiv manje atraktivnih rivala,ali eto svak se može dobit,jer po imenima Srbija je medju 10 ekipa na svijetu,13 na FIFA listi to valjda dovoljno govori.
& $ - & " - & - &
ФСРС

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 08 sep 2010, 12:59

devilče moj, evo da ne zaboravim pošto sam prošli put zaboravio..
Izgleda da mi pratimo vas, vi nas i tako u krug što se tiče rezultata i igre :D ovaj put nismo dali isti broj golova, ali zato je tu osvojen bod na svakoj strani :D k tome još i 4 boda za svakoga... A i dojam igre je podjednako "dobar" :D
Trka se i dalje nastavlja (kod nas u listopadu, kod vas u oktobru :D)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 08 sep 2010, 13:04

dubrava je napisao/la:devilče moj, evo da ne zaboravim pošto sam prošli put zaboravio..
Izgleda da mi pratimo vas, vi nas i tako u krug što se tiče rezultata i igre :D ovaj put nismo dali isti broj golova, ali zato je tu osvojen bod na svakoj strani :D k tome još i 4 boda za svakoga... A i dojam igre je podjednako "dobar" :D
Trka se i dalje nastavlja (kod nas u listopadu, kod vas u oktobru :D)
dubrava kod nas dvijehiljadedesete,kod vas dvijetisuće.... :D :D :D :D :D
& $ - & " - & - &
ФСРС

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 sep 2010, 14:10

Nisam mislio nista pisat na forumu, samo ponekad procitam iskljucivo ovaj topic, ali prosto moram reagovat' na post 'drininog vuka'! Apsolutno se ne slazem da su zalaganje i povrede nas glavni problem! Ipak mislim da je to igra koju mi jednostavnio nemamo! Sramota je da mi na marakani ne mozemo ni jednu postenu akciju slozit (pa da je to i Sapnija, a ne Slovenija), a da to nije inividualno silenje preko krila, a + sto ti krilni igraci(citaj Lane i Krasic) nisu ni u F od forme! Ljudi su nas davno proicitali (zatvore nam krila i mi ga mozemo duvat). Dva centralna vezna igraca (Deki i Kuzma) su nam 'malo' bolja verzija od svojevremeno Duljaja i Nadja i oni su pretezno zaduzeni za defanzivne zadatke, a apsurd je da 1 od rijetkih nasih igraca (Ninkovic) koji iole nesto zna prema naprijed i koji moze odigrat tu ulogu 'playa' ili cuvene 10-ke, uputit pas, izbacit 2-3 igraca, rolnut loptu...sjedi na klupi! Kakve veze ima Ivanovic ili Kolarov sa organizaciom igre koja je sinoc bila smijesna! Pod hitno da se zove mali Ljajic! Decko je do prije povrede rasturao u Fiorentini na poziciji iza 2 spica! Evidentno je takodje da nam fali POSTEN spic (kome ne treba 34 prilke da bi dao gol), a da ne pricam o nekim klasama...Sad, da li zvati Clea ili ne, pitanje je! Ja sam licno protiv stranaca u ekipi, jedna smo od rijetkih reprezentacija u Evropi koja nema stranaca i to je za respekt! S druge strane, kad za jednu Njemacku, onoliku fudbalsku silu igraju svi osim Nijemaca, sto za 'malu' Srbiju ne bi mogao igrati jedan Cleo...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 08 sep 2010, 14:42

@marconato
Pa dobro mozes da se ne slazes,to je pravo svačije,ali one su uzrok loše igre u čemu se slažemo i jedan i drugi,ja sam prevashodno mislio sinoć na odbranu jer je duvalo,a evidentno je da je Ivanović srce odbrane,kao i Kolarov koji za razliku od Lukovića može potrčat i ne igra se u šesnaestercu kao pomenuti.Može ošutat,ubacit po mom vidjenju toga je falilo sinoć.Onda kažeš po krilima,pa kako drugačije igrati protiv bunkera,ma ne protiv bunkera eto protiv Španaca pomenutih ,druga je stvar što su dva naša krilna igrača van forme.Misliš li stvarno da kroz sredinu možemo pravit akcije protiv bunkera ili protiv igrača kakvi su Fabregas,Xavi,Alonso?!Realno ne možemo.I ja se slažem da su pomenuti van forme,da možda je Tošić bolje riješenje,ali i on je kuburio s prehladom,Janković svi znamo je povrijedjen,nemoj mi samo reći da bi neko poput Ninkovića donio procvat.Svaka čast Ninkoviću,al on je tip igrača koji može trčat,igrat na sredini,al davat golove!Pa taj do sad nije dao gola,a imao je bar 5-6 prilika sa šesnaesterca za reprezentaciju.Isto tako ta poredjenja u vezi,spominješ Duljaja,pa po mom mišljenju mi od Duljaja nemamo kvalitetnog zadnjeg veznog,jest Stanković klasa ali nije to njegova prirodna pozicija,Duljaj je bio fenomenalan,jest tačno da možda nije imao najbolje fizičke predispozicije,al niko sa toliko žara se nije borio u dresu reprezentacije,sjekao je sve,naravno nije na njemu bilo da daje golove.Onda Ljajić,ja se potpuno slažem da ga treba zvati,al on je bio povrijedjen i jednostavno nije bilo šanse da ga zovnu,naravno pitanje je kako će se on uklopit,a i zasluge Jovanovića bez obzira na formu su takve da ima kredit i kod selektora i kod navijača,jer ipak je Lane duša tima,naravno i ja bih volio da konačno vrati formu.Onda Cleo,da i ja sam da igraju samo Srbi(da se razumijemo nikog ne mrzim)al iskreno,Srbija nikad nije imala jaku fudbalsku reprezentaciju,tako da pričati da smo fudbalska velesila kada su u pitanju medalje nismo kao u ostalim sportovima,tako da mi trenutno nemamo domaćeg a dobrog špica to je sigurno.Onda Cleo je sigurno bolji špic od ove trojke koja se šeta u dresu reprezentacije,u najmanju ruku je sinoć bilo žalosno gledat te napadače tzv.,jer prosto nemaju pojma.Dao je gol Žigić sa 5 metara glavom normalno,al realno nikakav je igrač i trebao bi i on po ugledu na neka sam reći da ga Antara ne zove,jer davi igru reprezentacije ,ne igra u klubu,a neko ga uporno gura svih ovih godina.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 sep 2010, 16:06

E da se i ja javim nakon sinocne tekme,nisam stigao sinoc,dok sam dosao kuci,pa onda pogledao snimak BIH,i kasno mi bilo da se javljam,jbg.mora se i na posao ici :) .Igra veoma losa,da ne kazem katastrofalna jer je ipak bilo neke igre u pojedinim momentima.Vec na samom startu dalo se naslutiti da nam je u odbrani veoma klimavo,pre blago smo igrali,tako da su Slovenci odmah imali jednu polupriliku i jedan zicer Dedica ali nisu dali pogodak.Mi smo nesta pokusavali,pre svega Tosic koji je igrao veoma dobro u prvome delu,ali kasnije iz meni neshvatljivih razloga je ubacio Krasica koji nista nije odigrao.U prvom poluvremenu jos neke dve prilike prvo odlicni sut Stankovica,a onda i pokusaj glavom Zigica koji je po meni sinoc najbolje odigrao kod nas.U drugom poluvremenu ista slika ali Slovenci imaju loptu vise u posedu i daju taj moram reci preglup pogodak gde Novakovic bezi sinoc pogubljenom Suboticu i postize lagan pogodak,tada umesto da krenemo napred mi se ne mozemo sastati sa loptom,ali eto na kraju dajemo gol zahvaljujuci Zigicu.
Djuricic je moram reci dobro odradio svoj deo posla,iskreno nije puno posla ni imao ali kod gola nista nije mogao.
Vidic-Uz Zigica najbolji veceras mada ovo nije ni blizu njegovih pravih izdanja,ali u odnosu na Farska Ostrva trgnuo se i odigrao zadovoljavajuce
Subotic-Veoma los,u prvom poluvremenu se vec dalo nasluteti da bi mogao kiksati i tako se nazalost i dogodilo,veoma losa procena za vodstvo Slovenaca.
Rukavina-Iskreno mislim da bih i ja bolje odigrao na desnom beku od njega,ne znam stvarno sa kakvim predispozicijama on moze da igra u repki.Pa ja losijeg centarsuta nisam video jos od doba Milivoja Cirkovica :D,stvarno lose imao je zasigurno 10-ak pokusaja od kojih je samo jedan zavrsio gde treba na Ziginoj glavi.Mislim asistirao je on za onaj gol i to fenomenalno ali isto tako koliko je puta ostao sam na centarsutu morao je bar 4-5 puta kvalitetno centirati,iskreno meni cak i Paja Ninkov deluje kao Maicon po desnoj strani za njega.
Lukovic-Lukovic odavno nije odigrao po levom boku sto se moglo i osetiti,i mislim da bi ga morali vratiti na stopera,a levo ako nista drugo bar Obradovic jer nece se jos oporaviti Kolarov.Lukovic je tek negde oko 80.minute prvi put angazovano krenuo u napad i lepo prosao ali los centarsut.Premalo i od njega.
Kuzmanovic-Covek se nije video na terenu,ja sam ga prvi put sa loptom video negde oko 55.minute i to je dao pogresan pas.Onakvu partiju bi pruzio i npr.Cadu zasto ga ne naturalizovati. :mrgreen: Veoma lose.
Stankovic-On je kao nesta pokusavao,imao onaj opasan sut na pocetku ali od tada nista,pokusavao je povezati redove izmedju veze i napada ali on jednostavno nije taj igrac.
Jovanovic-Ne treba trositi reci,sto kaze ortak sinoc na tekmi postoje tri tima,Srbija,Slovenija,i Jovanovic.Katastrofa partija.Da se razumemo on je dobre prodore imao ali nece da doda nikako.Da je bar 2 puta kako treba dodao mi bi slavili ubedljivu pobedu ali sebicnost nas je kostala i pobede sinoc
Tosic-Vec sam rekao mozda i najbolji u prvom delu,ali svi njegovi pokusaji su nestajali kada da Rukavini loptu u for,nekoliko puta je pokusao sam ali je uvek zaustavljan na 16,vecinom pod prekrsajem,da je on ostao mozda bi i nesta vide uradili.
Zigic-Vec sam rekao najbolji sinoc po meni,sa kakvom lakocom je spustao iole kvalitetne lopte to je nevidjeno,a tek gol kako je zakucao to je tek za romana.Mnogi su Zigica osporavali,ali setite se sta sam ja rekao u toku SP,da ja igru ne mogu da zamislim bez njega.Covek je stroj jednostavno,ali on ne moze da da gol ako nema kvalitetnih centarsuteva,videli smo sinoc jedini pravi centarsut je pospremio u mrezu,a nekoliko centarsuteva je prekrasno spustao,najbolje ona kada je Ninkovic sutirao a lopta otisla tik pored precke.Ja ne smem ni da pomislim sta ce biti sa tandemom Cleo-Zigic,pa knjiga ce se napisati o tome samo ako Jovanovic i krasic ne budu igrali sami za sebe i lepo centrirali lopte,a Zigic ih spustao za Clea.
Lazovic-Solidno je odigrao trudio se iznudio nesvirani penal,nekoliko puta se ubacivao da ide 1 vs 1 sa Handanovicem ali naravno JOvanovic ga nije gledao tako da i to sto je pokusao da uradi ostaje samo na pokusaju.
Krasic-Kada je usao mislio sam evo ga sada ce biti dar-mar jer je vec u prva dva napada salio se sa Birsom i Cesarom ali kasnije i on stao.
Ninkovic-Mislim da repka trenutno ne moze da funkiconise bez njega.I on je od pametnih ljudi ovde bio osporavan nakon SP kako nije kvalitet,i ja sam njima nesta pokusao objasniti ali nije islo.No u zadnje dve tekme igra zivne tek nakon sto on udje u igru i mislim da je vreme da zauzme mesto Kuzmanovica.
Kacar-Takodje nista nije uradio od kako je usao u igru ovo nije ni 50% njegovih mogucnosti bilo.

Veliki problem ove repke je selektor,jednostavno nije isto trenirati sa jednim trenerom koji ti i pravi taktiku i sve a onda na terenu da te vodi drugi.Znam ja da Antic daje instrukcije putem radio veze,ali to nije to,on moze da vidi sve ali Kunovac je ovde koji daje savete pored aut linije koji mora da prica igracima a to izgleda ne radi lepo.
Sinoc na tribinama po meni nekih 30000 gledalaca koji iskreno bolje da nisu ni dolazili.Toliko indijanaca na tribinama(naravno nisu svi)ja u zivotu nisam video.Stvarno ne znam ljudi su se iscimali sto su Slovenci dosli u onolikom broju kao da nisu pre navijace u zivotu videli.Jbt kada god se Slovenci imalo oglase ovi zazvizde,ne znam da li oni shvataju da se tako odmaze igracima.Ako vec hoces da stavis doznanja Slovencima da smo glasni zapevaj i ti neku pesmo,dovikuj se sa ostalim tribinama,a ne oni cute i samo ponekad kazu Srbija,Srbija i zazvizde.VEoma lose.
Sada nam slede Estonci koje moramo dobiti pa onda Azuri u gostima,kada bi uzeli bar 4 boda iz ove dve tekme bilo bi odlicno.

I da umalo da zaboravim strasni Benquerenca sudija koji je po meni bio jedan od najboljih na SP da onako sudi pa to je strasno.Cist penal nedosudjen,pa Cesaru na kraju nista nije dao od kartona iako je imao razloga i da mu crveni da ali je on na kraju ostao cist.Pa onda ne pustanje prednosti u nekim izglednim situacijama...veoma lose sudjenje.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2010, 15:48

Antic smenjen :cry: :cry: :oops:
Prvo bih zeleo da pozdravim Toleta i da mu pozelim sve najgore u predstojecem zivotu i da vise nikada ne bude obavljao niti jednu fudnkciju vezanu za sport.
Toliko lopovluka i manipulacija nisam video u svome zivotu.Treba njega jos dve godine gledati na ovoj poziciji a do tada ce da se nakrade kao sto niko u svome zivotu nije.

Novi selektor Pizon, :lol: jos jedna manipulacija jer zna da je Zonpi takav covek da ce moci manipulisati njime,a naravno druge kandidate nije ni kontaktirao.
:twisted: :evil:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 15 sep 2010, 17:14

Nažalost otjeraše čovjeka koji je imao ideju imao put,ne nažalost i odlične rezultate,nije realno ispunio očekivanja,ali isto tako je imao viziju i žao mi je što ga smjeniše,Karadžić i bagra iz Saveza.Čujem da je Pižon opcija i iskreno se tome ne radujem ni najmanje bez obzira na njegovo ime,jednostavno on nije stručnjak koji će donijeti novine u reprezentaciju.Šteta,Antara hvala na svemu.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.