FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma moci ce ako vec ne pise ja znam samo da moja tv nije mogla preko drugog interneta, pa sam zato i napisao da nije zbog toga.SiouxLukavac je napisao/la:Ma nigdje ne piše da mora biti njihov internet ili nešto slično, valjda se mogne ulogovati i gledati taj program od 12:30h.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Ipak treba minimalno internet njihov da se može gledati utakmica, joj koji debi.li u pi.čku materinu. Preko tog korisničkom imena i šifre se prijavljuje, a mayku li im yebem lopovku.
Moci ces gledat nema veze koji je internet
Evo i snijega
-
- Kontakt:
Sad sam ih zvao i kaže da ne može, reko može li bar preko mobilne aplikacije jer mi je njihov broj, kaže da ne može, samo ako imam internet, jer se moram prijaviti preko korisničkog imena i šifre od interneta.hrn je napisao/la:Moci ces gledat nema veze koji je internet
Pavlovic,Hodzic,Novakovic,Mihojevic,Bekic,Adukor,Stanojevic,Saric,Hebibovic,Velkoski,Ahmetovic
Klupa:Adilovic,Ivetic,Mujakic,Heric,Rahmanovic,Husejinovic,Hadzic.
Klupa:Adilovic,Ivetic,Mujakic,Heric,Rahmanovic,Husejinovic,Hadzic.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja se izvinjavam što vam upadam na temu, al do sad sam uplaćivao i gledao bez obzira je li njihov internet ili ne.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
I ja u inostranstvu bez problema uplatim 2 marke i gledam svaku utakmicu. Mora moci to sa uplatom.
PS. Zgazite ih!
PS. Zgazite ih!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mene samo strah Novakovića, ja okrećem glavu kad on prima loptu. Ostalo dobro i očekivano.
Idemo jako.. Evo pao je ovaj snijeg, znači čitavu sedmicu ekstra vrijeme i sad ga našlo ebo ga dan. Ali, nema veze, šta je, tu je. Ući polako, oprezno, pametno i laganini. Sretno svima danas, obradujte nas svi. Također, i na tribini neka prođe gospodski, bez ikakvih ispada i gluposti. Sretno!
Idemo jako.. Evo pao je ovaj snijeg, znači čitavu sedmicu ekstra vrijeme i sad ga našlo ebo ga dan. Ali, nema veze, šta je, tu je. Ući polako, oprezno, pametno i laganini. Sretno svima danas, obradujte nas svi. Također, i na tribini neka prođe gospodski, bez ikakvih ispada i gluposti. Sretno!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Citav teren je pod snijegom
Istok prazan

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Teren nije zelen, bijel je
Ovo najbolje odgoditi...jer ce se utakmica svesti na prekide i greske - inace ce biti 0:0.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja se nadam da imaju one crvene lopte,inace ce cirkus biti 

Joj terena Allahu dragi... al nije ovo do njih, po ovakvom snijegu bi i Old Trafford bio sjeban.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Debili imaju mogucnost da vide prognozu 10 dana unaprijed i umjesto da utakmicu stave juce kad su svi igrali,oni se nasli pametni da se igra na dan kad je najavljen snijeg.
Ovo se mora odgoditi!!!
Ovo se mora odgoditi!!!
organizator nek snosi posljedice pa nije palo metar snijega nego nepuni 1 cm. Jucer su mogli sve prirpemiti. Debili sa gurbetnjaka
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Bitno je samo da Osim bude selektor ostalo nista vise savez ne zanima, nisu oni inteligentni toliko da otvore aplikaciju i vide kakvo je vrijeme.zagorski je napisao/la:Debili imaju mogucnost da vide prognozu 10 dana unaprijed i umjesto da utakmicu stave juce kad su svi igrali,oni se nasli pametni da se igra na dan kad je najavljen snijeg.
Ovo se mora odgoditi!!!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ofarbali loptu,nemaju ni crvenu loptu,ojj pitoo
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, boki86, bordobijeli, Combattente87, Dadox, HordasFks, johntravolta123, KarloIvandic, LenyYoro15, Maroon1946, mosarajvosa83, MostarNeretva, Oerde, PingoFTW, Proximic, r3m1, riki46, zagorski i 176 gostiju.