avenija je napisao/la:9,98%
nista ne odgadjaj, korida se mora odrzatclub21 je napisao/la:Ovaj derbi treba odgoditi pa 10 cm snijega na terenu.
Prije ce biti smak svijeta nego ti docekas tu svoju herceg bosnu, a jos manje tu sliku sa avatars koju mozes sebi zabiti u guzicutuzibaba je napisao/la:prije ces docekat smak svijeta nego da ovaj teritorij bude muslimanski/islamski. Hrvati i Srbi ovo cuvaju od pamtivijeka i to dobro upamtiteMonci je napisao/la:Vidjećemo kakve će kazne UEFA opaliti Zenitu, Partizanu C.Zvezdi za spominjanje ratnih zločinaca, kao i isticanje transparenata sa istim sadržajem.
Bolesni ste kolektivno, ali to je frustracija koju razumijem, rođeni u zemlji koju ne poštuju, ne vole, pljuju po svemu naprednom u njoj...teška je to psihološka bolest.
Sa druge strane možete otići, ali na žalost, grunt ostaje, k-arina Vam ne možete zemlju ponijeti sa sobom. Znog toga ste toliko frustrirani i bolesni. I zbog toga tako loše djecu vaspitavate. Zato će ona sigurno otići, a za zemlju osjećaja neće imati. I ostade sve onima koje ne volite, protiv kojih ste na svaki mogući način...nije vam lako jbg...
Često sam u BL pa znam kako Vam je. Porušili ste sve bogomolje i rastjerali i pobili ljude, ali šipak, ponovo ezan u Šeher Banja Luci....UltraEast je napisao/la:Koji to mi, ja sam ovde sam...I realno pises gluposti ne samo ti vec vecina, 90 % nije rodjeno kad je rat bio...bilo, proslo hvala Bogu, zivite svoj zivot, uzivajte...volite Bosnu i trebate je voljeti, ali ne mozete nametati drugima da je vole...mozda bi je i voljeli da je ne svojatate samo za sebe
...i nemamo MI problema mi smo svoji na svome i nikud ne idemo
lp iz Banja Luke...
Klosarski portal i klosarski novinariZenzo je napisao/la:Savez ce da kazni Zelju jer je pao snijeg, cuj losa organizacija, pa sta da se radi u ovakvim uslovima.
Neka daj korideAndroid je napisao/la:Nema ovo smisla igrati realno, teren je ionako u losijem stanju, a kakav bi tek bio da se igra po ovome
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Pact1921, Paromlinac i 11 gostiju.