FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala Bogu pa se ovo odgađa, ali problem je što se za ovakvo nevrijeme znalo i prije 10 dana, i opet se utakmica stavila za nedjelju. Pa majku mu jeste li vi normalni..
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Ne treba se ovo ni igrati debilo nisu bili u stanju i nisu htjeli uopste da obezbijede uslove za igru treba ih kazniti a nama 3-0 pobjeda.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hahaha sergija-arena. Gamadi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
tako bi bilo 100%. Ovo nije samo do snijega nego do organizacije. 2 lopate, pjesak, lopta koja se farba u crveno.... hocemo 0:3 nek se idioti nauce odgovornostiElCartel11 je napisao/la:Vjerujem da ako bi bila obratna situacija, da bi savez razmisljao da se utakmica registruje 0:3 mamicu jim.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
al sta ti je vrijeme jbt, citavu sedmicu prelijepo i onda odjednom snijeg.
ovi iz Zeljke vjerovatno po obicaju, ocekivali da drugi rade za njih, pripomognu, nisu im bile dovoljne one sergije sto su iskali na sve strane.
ovi iz Zeljke vjerovatno po obicaju, ocekivali da drugi rade za njih, pripomognu, nisu im bile dovoljne one sergije sto su iskali na sve strane.
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 26 nov 2017, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se odgodilo ko ih j.ebe. Dzaba im sto su kup pomjerali.Sad ce il Listica natamburat pa ce nam takvi doci na megdan 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šta će sad, imaju li bijelu loptu, da li propozicije dozvoljavaju upotrebu razrjedivaca!? Hmmmm
- ElCartel11
- Kontakt:
Nasem se savezu nemamo sta zaliti, samo poslati UEFI izvjestaj pa neka oni rijesavaju, jer ovo nije napadalo 2m snijega pa da kazes nisu mogli nista stvarno, jbt zapada par cm snijega ne mogu ocistiti, nemaju adekvatnu loptu za igru po snijegu, samo dva covjeka sto ciste, znaci utakmica je odgodjena zbog njihove malomarnosti i to bi se trebalo registrovati 0:3, ali...Bordo79 je napisao/la:tako bi bilo 100%. Ovo nije samo do snijega nego do organizacije. 2 lopate, pjesak, lopta koja se farba u crveno.... hocemo 0:3 nek se idioti nauce odgovornostiElCartel11 je napisao/la:Vjerujem da ako bi bila obratna situacija, da bi savez razmisljao da se utakmica registruje 0:3 mamicu jim.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
da je kontra situacija tako bi bilo, ovako ce se igrati kad krmetnjak bude spreman za igru, juli 2018 godineElCartel11 je napisao/la:Nasem se savezu nemamo sta zaliti, samo poslati UEFI izvjestaj pa neka oni rijesavaju, jer ovo nije napadalo 2m snijega pa da kazes nisu mogli nista stvarno, jbt zapada par cm snijega ne mogu ocistiti, nemaju adekvatnu loptu za igru po snijegu, samo dva covjeka sto ciste, znaci utakmica je odgodjena zbog njihove malomarnosti i to bi se trebalo registrovati 0:3, ali...Bordo79 je napisao/la:tako bi bilo 100%. Ovo nije samo do snijega nego do organizacije. 2 lopate, pjesak, lopta koja se farba u crveno.... hocemo 0:3 nek se idioti nauce odgovornostiElCartel11 je napisao/la:Vjerujem da ako bi bila obratna situacija, da bi savez razmisljao da se utakmica registruje 0:3 mamicu jim.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Bolje po Sarajevo sto je odgodjeno. U regularnim i normalnim uvjetima Sarajevo je trenutno jače.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Kakvo seljačko ponašanje, smiješno. Njima je ova odgoda zbog kupa legla samo tako.AlfredNobel je napisao/la:Hahahahaha da vidite Pekića debila.. Peljto poslao u svlačionicu, frajer strgnu jaknu i buni se nešto. Ja seljobera Tito dragi..
Samo naprijed Saraj'vo!
Vidio si da im se kapiten ljuti što je ovako. Jasno se vidi ko želi fudbal i bodove.AlanSmith14 je napisao/la:Bolje po Sarajevo sto je odgodjeno. U regularnim i normalnim uvjetima Sarajevo je trenutno jače.
E majko one dvojice sa lopatama na centru, ko Lolek i Bolek jbt. Ocekivao sam jos da donesu djeciji kamioncic i na njega da stavljaju snijeg 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A i nama veselo 15 dana ce "odmarat" igraci,fasovat ce Borac peticu ,nakupit ce se u nasim materijala 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
belosevic28
- Kontakt:
Samo traziti da se tekma igra 24 h nakon danasnjeg termina, tj. sutra. Pa nek yebu sebi mamu i kontaju kako ce stici i to i tekmu sa sirokim. Pa dosta se njima ugadjalo, sve im yebem nesposobno !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
belosevic28
- Kontakt:
Po propozicijama i treba da se igra 24h kasnije...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kao što neko reče, za sve buduće situacije se samo treba žaliti UEFI. Od ove bagre ovdje nema ništa, jer je Savez čitav gurbetski, na čelu s onim Osimom.
Gledaj ti organizacije kod njih hahahahahah.. A znaju onim svojim mazati oči nekakvim kulama i gradovima, a poslali onog jadnog čovjeka sa nekakvom kanticom jupola i loptom da čisti. A da ne govorim o ofarbanoj lopti

Gledaj ti organizacije kod njih hahahahahah.. A znaju onim svojim mazati oči nekakvim kulama i gradovima, a poslali onog jadnog čovjeka sa nekakvom kanticom jupola i loptom da čisti. A da ne govorim o ofarbanoj lopti
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Da se ne lazemo, i da su imali 50 ljudi s lopatama i da su ocistili onih 3cm snijega u sesnestercima i dva metra oko aut linija, teren je toliko natopljen i los da je bolje da se ne igra. Bila bi to patnja 90 min koja vise odgovara njima a o mogucim povredama da ne pricamo.
Bolje ovako,
Sad ce bit interesantno vidjet koji je novi termin. Obzirom na broj utakmica koje treba da se odigraju po kalendaru i da ulazimo u decembar, moglo bi ovo bit odigrano i na proljece.
Bolje ovako,
Sad ce bit interesantno vidjet koji je novi termin. Obzirom na broj utakmica koje treba da se odigraju po kalendaru i da ulazimo u decembar, moglo bi ovo bit odigrano i na proljece.