Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
heh, ja mislim da cemo ih dobiti 1:3, eto moj zadnji komentar na ovu temu, pa s ejavljam poslje tekme i da svima kazem i pokazem da sam bio u pravu. 

ja znam da kad su u turskoj bili da ih je Bolic zvao i nudio fanaticosima ulaznice od Muniba da im on dadne i ovi odbili i snasli se kako su znalilopta je okrugla je napisao/la:Ne znam jarane,ne zelim da ti se to desi,ali mislim da ce te izraditi,napisa ti BHF-do groba,koliko sam ja upoznat(nisam njihov clan),"Fanaticosi" nikada ne traze karte preko naseg saveza,vec dodju do njih na druge nacine,zato ako si njihov clan,predlazem da se obratis njima....pozzburek je napisao/la:Dali im neko ko je narucio kartu Belgija-Bosna od Nogometnog saveza van BiH-a... Ja sam narucio i oni su mi rekli da ce poslati DHL-om... kada sam ih ponovo nazvao rekli su da karte nece slati DHL-om nego da ce mi karte dati u Genku u hotelu "NH".... Strahujem da me na dan utakmice ne prevare za kartu pa vas zato sve molim ako je jos neko dobio ovu informaciju da mi javi...BHF-do groba...
-
- Kontakt:
Ma ja,to je ona standardna,nista novo,prijavi se za selektora,zasto je selektor nego da bude kritikovan,uvijek ima mjesta za kritiku(pogotovo kod Cire),ko je on da ne moze biti kritikovan,Englezi kritikuju Capella,Hrvati Bilica itd itd iako oni imaju rezultate.....necu da budem jedan od onih mnogih koji Ciri samo lizu jajc.d,nazalost,kod nas nema hrabrog i profesionalnog novinara koji ce na vrijeme kritikovati sve katastrofalne poteze Cire,lako se .urciti protiv Estonije i Armenije i igrati sa 2-3 napadaca.....daidza je napisao/la:a staces ti rec ciri ako recimo remizira da nekazem pobjedi......prijavi se za selektora i ne rise.....da onda tebe ovako mogu drugi kao ti pljuvatlopta je okrugla je napisao/la:Ma mi smo mahnit narod,sve nam svejedno,a onda kukamo(u slucaju negativnog ishoda) poslije tekme na igrace.....da sam na mjesti Topica,javno bi odbio da igram tu poziciju,taman to znacilo tjeranje iz repke(ne bi bilo prvi put da ga otjeraju),sta hoce Ciro da postigne ovim potezom,je li to unaprijed trazi alibi u slucaju negativnog ishoda,pa da sve svali na Topica,kao sto je svalio na Nadarevica,nije imao onu stvar da protiv Turske odigra sa dva napadaca,protiv Turske koje je odigrala bez osam standardnih prvotimaca,hoce li Ciro u slucaju negativnog ishoda zbog njegove jos jedne kukavicke taktike,alibi potraziti i u golmanima,u povredi Salihovica,Ibisevica i Hasagica itd itd......vOluMme je napisao/la:valjda topića na lijevog beka stavlja....bolje je da je jahića stavio
Kod nas je jos veci hendikep jer je na funkciji jos uvjek munib usanovic i ostala bagrafast033 je napisao/la:odlicna vijest ako je tacna........DinceManijak je napisao/la:OGROMAN HENDIKEP za repku Belgije!!!
Njihov najbolji odbrambeni igrac i glavna uzdanica Manchester City-ja, Vincent Kompany je povrijedjen.
http://www.mcfc.co.uk/default.sps?pagei ... oyear=2009
Izdvajam dio ; "It was still a slender lead, and at a corner just afterwards de Jong was acrobatically clearing a Cisse header. Kompany now looked to be struggling with a hamstring, and he was replaced by Fernandes, who collected a booking with a couple of minutes of coming on for a clumsy foul in midfield.
Novcem mozes kupiti Sat,
ali ne i vrijeme.............
Znači ovaj sastav će biti po Blaževiću :
------------------------------Neki golman--------------------------------
---------------Spahić---------Nadarević---------Pandža---------------
Berberović---------------------------------------------------------Topić
-----------------Muratović---------------Damjanović-------------------
-----------------Misimović---------------Ibričić------------------------
-------------------------------Džeko------------------------------------
Ovo je bez Rahimića,a sa njim ovako:
---------------Spahić---------Nadarević---------Damjanović---------------
-----------------Muratović---------------Rahimić-------------------
Po meni jako jako loše
---------------Spahić---------Nadarević---------Pandža---------------
-----------------Muratović---------------Damjanović-------------------
Ovo je bez Rahimića,a sa njim ovako:
---------------Spahić---------Nadarević---------Damjanović---------------
-----------------Muratović---------------Rahimić-------------------
Po meni jako jako loše
da na drugi nacin zato sto neko drugi za njega kupi kartu u n.s. i to samo oni koji su na crnoj listi kod n.s a ja jos nisam na crnoj listi. mozda budem ako nedobijem kartulopta je okrugla je napisao/la:Ne znam jarane,ne zelim da ti se to desi,ali mislim da ce te izraditi,napisa ti BHF-do groba,koliko sam ja upoznat(nisam njihov clan),"Fanaticosi" nikada ne traze karte preko naseg saveza,vec dodju do njih na druge nacine,zato ako si njihov clan,predlazem da se obratis njima....pozzburek je napisao/la:Dali im neko ko je narucio kartu Belgija-Bosna od Nogometnog saveza van BiH-a... Ja sam narucio i oni su mi rekli da ce poslati DHL-om... kada sam ih ponovo nazvao rekli su da karte nece slati DHL-om nego da ce mi karte dati u Genku u hotelu "NH".... Strahujem da me na dan utakmice ne prevare za kartu pa vas zato sve molim ako je jos neko dobio ovu informaciju da mi javi...BHF-do groba...
Novcem mozes kupiti Sat,
- CheGuevara
- Kontakt:
Evo vam pocetni sastav u subotu:
___________________??????____________________
_____Nadarevic_____Spahic_____Damjanovic_____
Berberovic______________________________Jahic
__________________Rahimic___________________
Pjanic____________Misimovic______________Stilic
__________________Dzeko_____________________
- MentalitaUltras
- Kontakt:
CheGuevara
Doobar ..
ili možda umjesto Damjanovića staviti Pandžu ..
Doobar ..
ili možda umjesto Damjanovića staviti Pandžu ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
izbaciti berberovica i zamijeniti pozicije spahicu i damjanovicu i to je toCheGuevara je napisao/la:Evo vam pocetni sastav u subotu:
Evo sad citam na naslovnici...odakle sad izvuce Topica za lijevog boka 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
kada smo vec kod svjetskoga prvenstva, kolika je vremenska razlika izmedju evrope i juzne amerike. sjecam se prvenstva u koreji 2002, bas je bilo glupo u osam ujutro gledati tekme
Na našu žalost sastav neće biti ni sličan ovome,postavio sam gore sastav koji najavljuje Ćiro i koji je očajan. Belgijanci imaju brzu sredinu i tu će nas poderati,jer po sastavu koji je Ćiro najavio nemamo ni jednog brzog igrača,a trebaće nam.Ovaj tvoj sastav je dobar samo bih ja stavio Vladavića umjesto Pjanića ili Štilića.CheGuevara je napisao/la:Evo vam pocetni sastav u subotu:
Čuj Topić će igrati lijevog bočnog

Pa SP se igra u Južnoafričkoj Republici,a ne u južnoj americi,a vremenske razlike nema ili je jako mala (+1,-1)bh hrvat je napisao/la:kada smo vec kod svjetskoga prvenstva, kolika je vremenska razlika izmedju evrope i juzne amerike. sjecam se prvenstva u koreji 2002, bas je bilo glupo u osam ujutro gledati tekme
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
juzne amerike ili juzne afrike?bh hrvat je napisao/la:kada smo vec kod svjetskoga prvenstva, kolika je vremenska razlika izmedju evrope i juzne amerike. sjecam se prvenstva u koreji 2002, bas je bilo glupo u osam ujutro gledati tekme
juzna afrika je u istoj vremenskoj zoni kao i mi, mozda razlika u sat ili dva a juzna amerika je 6-7 sati iza nas
-
- Kontakt:
Mislim da ko god bude igrao od slijedcih igraca:Berberovic,Ibricic,Radeljic-ima da zijanimo 100%,mislim ako budu igrali od pocetka.
haha cuj Topic na lijevog beka,
treba ga staviti u napad , stvarno je lik brz i ima razoran sut .
a on je pokazao kakav je covjek kad smo igrali protiv hrvatske
marko majstore
treba ga staviti u napad , stvarno je lik brz i ima razoran sut .
a on je pokazao kakav je covjek kad smo igrali protiv hrvatske
marko majstore
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ma ne trebamo se sad mi ovdje praviti ko' neki filozofi i strucnjaci pa da sastavljamo ekipe,ciro ima svoje misljenje i svoj strucni tim ljudi sa kojima ce razgovarati o sastavu i sam donijeti odluku,on zna najbolje koji je igrac u kakvoj formi...sto se mene licno tice,ne zanima me puno ko ce u subotu istrcati na teren vazno mi je samo da svi igraci daju svoj apsolutni maximum (znaci 150% svojih mogucnosti),da dobro igramo i naravno,pobjedimo !
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
inace ibricic je nekako stidan kad igra u reprezentaciju , u hajduku je sasvim drugi igrac, sa dobrom tehnikom i pregledom igre.
A ja bi na lijevu stranu stavio Smajica ili Stilica
uh bice ludila sa 10 000 fanaticosa
A ja bi na lijevu stranu stavio Smajica ili Stilica
uh bice ludila sa 10 000 fanaticosa

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- CheGuevara
- Kontakt:
ja bi stavio pjanica i stilica iz tog razloga jer su mladi i takoreci bez brige..ja nevjerujem da bi oni palu u takoj vaznoj utakmici, iz tog razloga jer ce biti puno nasih navijaca koji ce ih bodriti, a oni bi se pravo razigrali..zamisli to..pjanic i stila zajedno sa misketom kljukaju dzeku sa loptama..a iza njih jedan rahimic koji ce krpiti..i naravno tu su 5 takoreci odbranbenih koji ce krpiti sto rahimic nezakrpi..tu bi bili stabilni u odbrani i jaki i brzi u napadu!! eto da sam ja selektor, ja bi najvjerovatnije tako poredao igrace...samo bi mozda jos izbacio berberovica i umjesto njega stavio ili Mirvica ili Vladavica! naravno ako bi igrao, kao ciri kukavicki, sa 5-4-1ra1981 je napisao/la:Na našu žalost sastav neće biti ni sličan ovome,postavio sam gore sastav koji najavljuje Ćiro i koji je očajan. Belgijanci imaju brzu sredinu i tu će nas poderati,jer po sastavu koji je Ćiro najavio nemamo ni jednog brzog igrača,a trebaće nam.Ovaj tvoj sastav je dobar samo bih ja stavio Vladavića umjesto Pjanića ili Štilića.CheGuevara je napisao/la:Evo vam pocetni sastav u subotu:
Čuj Topić će igrati lijevog bočnog
Pa SP se igra u Južnoafričkoj Republici,a ne u južnoj americi,a vremenske razlike nema ili je jako mala (+1,-1)bh hrvat je napisao/la:kada smo vec kod svjetskoga prvenstva, kolika je vremenska razlika izmedju evrope i juzne amerike. sjecam se prvenstva u koreji 2002, bas je bilo glupo u osam ujutro gledati tekme

-
- Kontakt:
Jos kloc izjavi u novinama da ce u prekidima,Dzeko da cuva Van Boytena(kako se vec pise),ma katastrofa......gdje ces od napadaca traziti da cuva igraca u 16-tercu,nije dosta sto ce Dzeko imati pritisak(igra najvjerovatnije sam u napadu)da pored svoja 3-4 cuvara zabije gol,jos mu treba ovo,koliko sam puta gledao tekmu gdje napadac "zaspe" u svome 16-tercu i zaboravi na protivnickog igraca i ovaj zabije gol,pogotovo poslije onog sto se desilo Dzeki u Turskoj,svaki normalan trener ce svojim napadacima reci nemoj da vas vidim u nasem 16-tercu.drop je napisao/la:Evo sad citam na naslovnici...odakle sad izvuce Topica za lijevog boka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.