Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Brao, pa dosta vise gospodski , dog se za navijace opet ti ogradu stave i uzmu dio zdenke, dozvole im da odgode kup bez ikakvig razloga, jos im sad se treba prilagodit ma **** im treba samo nas gledat kako nam odgovaraBordo79 je napisao/la:ma dosta vise gospodski, treba samo u kontru, dosta vise i njih i saveza

Laznjak je napisao/la:- Mogli smo jučer igrati, samo da je neko bolje razmišljao. Sada se vremenska prognoza može znati u pet minuta i moje je mišljenje da je meč trebao biti odigran jučer, jer se najavljivao snijeg za danas - priča nam Musemić, dok se sa ekipom vraća u jedan hotel na Ilidži.
Kontrolor Izet Čejvanović i delegat susreta Haris Idrizović kazali su, da se prema propozicijama, susret treba igrati sutra u istom terminu od 13 sati.
- Što se mene tiče, može se igrati u bilo koje vrijeme, jer je moja ekipa u formi. Istina je da nije bilo uvjeta za odigravanje susreta, i bolje je da je meč odgođen, jer je postojala velika mogućnost da se neko povrijedi. Uz sve to, dodao bih i slabu organizaciju, jer je bilo mnogo propusta, od lopti, crvene boje, lopata, ali to sada nije bitno. Mi smo spremni da igramo sutra - kazao je Musemić
Ja koliko znam pomjeren je sa subote na nedelju,odnosno nedelja je izabrana jel nisu htijeli da igraju zbog dana drzavnosti koji je jucer bio.SiouxLukavac je napisao/la:A ko je odlučio da se uopšte igra u nedjelju?
Jel i sad pada snijeg, kakva je prognoza u toku dana i sutra, hoćel' se šta popraviti?
SiouxLukavac je napisao/la:A ko je odlučio da se uopšte igra u nedjelju?
Jel i sad pada snijeg, kakva je prognoza u toku dana i sutra, hoćel' se šta popraviti?

Je l' to bila neka nova pjesma?Evolution87 je napisao/la:Male plave karamoooooo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Braachuka, nedimmmm1337 i 22 gosta.