Roger Federer za sve njegove fanove

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

johnnyHZ
Kontakt:

Re: Roger Federer za sve njegove fanove

Post Postao/la johnnyHZ » 31 avg 2010, 15:35

Admir_Sa je napisao/la:[youtube][/youtube]

Malo magije, cile mile :D
rijeci ovo nemogu opisati !
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 avg 2010, 18:55

I malog Nadala porede sa njima što je apsurdno... :oops:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2010, 09:36

Vidi što se čude, kao da je Federer ovo prvi put pogodio :roll:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 sep 2010, 11:17

Virtu4l je napisao/la:Vidi što se čude, kao da je Federer ovo prvi put pogodio :roll:
Čak je i komentator rekao " He does it again! " :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 sep 2010, 14:56

Virtu4l je napisao/la:Vidi što se čude, kao da je Federer ovo prvi put pogodio :roll:
Pa kad je prvi put pogadjao govorili su sreca i slicno
nema potpisa

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 sep 2010, 22:47

King rutinski prosao u naredni krug protiv Francuza Mathieu-a s 6-4 6-3 i 6-3. Francuz je igrao odlicno, ali opet to nije dovoljno za Kinga.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 07 sep 2010, 11:40

Federer ponovo bez izgubljenog seta :D , ovaj put je nastradao Melzer 6:3, 7:6, 6:3 8-) 8-)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

public enemy no1.
Kontakt:

Post Postao/la public enemy no1. » 07 sep 2010, 16:05

johnnyHZ je napisao/la:Federer ponovo bez izgubljenog seta :D , ovaj put je nastradao Melzer 6:3, 7:6, 6:3 8-) 8-)
vraga je nastradao..odavno nisam vidio losiju igru Feda...onoliko break prilika da ima Melzer je jednostavno nedopustivo..plus sto je imao srece u tie-breaku 2. seta...Roger mi je najdrazi teniser..i najbolji..ali ce dosta morati popraviti igru i pristup igri zeli li proci Soderlinga..ako ponovi sinocnju igru..nece na dobro...
Maria Kirilenko fan !

SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !

peRFection... love 18

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 sep 2010, 16:17

public enemy no1. je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:Federer ponovo bez izgubljenog seta :D , ovaj put je nastradao Melzer 6:3, 7:6, 6:3 8-) 8-)
vraga je nastradao..odavno nisam vidio losiju igru Feda...onoliko break prilika da ima Melzer je jednostavno nedopustivo..plus sto je imao srece u tie-breaku 2. seta...Roger mi je najdrazi teniser..i najbolji..ali ce dosta morati popraviti igru i pristup igri zeli li proci Soderlinga..ako ponovi sinocnju igru..nece na dobro...
Ma opustio se ba malo, a servis izgleda da je malo probavao neke varijante, nije normalno da u cijelom gemu ne potrefi nijedan prvi servis.

Soderling pada hladno
nema potpisa

public enemy no1.
Kontakt:

Post Postao/la public enemy no1. » 07 sep 2010, 20:31

daj Boze da si u pravu...jer je stvarno lose servis-gejmove imao..u jednom gejmu je Melzer imao meni se cini 5 brejk-prilika...nadam se da je nesto eksperimentisao..i da ce prestati s eksperimentima protiv Robina.. ;)

FED LOVE 17 aBd! 8-)
Maria Kirilenko fan !

SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !

peRFection... love 18

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 sep 2010, 17:05

veceras ce biti jedan od tezih meceva na US openu za RF( a i meni za gledati jer se igra u pola 3 )... zadnji mec je soderling bio bolji od Rogera ... mislim da ce se igrati vise od 3 seta... jedan i drugi imaju odlican servis...tako da ce biti malo break prilika...al nista se nezna mozda nekog i stane servis(nadam se soderlinga) :D :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 sep 2010, 21:36

johnnyHZ je napisao/la:veceras ce biti jedan od tezih meceva na US openu za RF( a i meni za gledati jer se igra u pola 3 )... zadnji mec je soderling bio bolji od Rogera ... mislim da ce se igrati vise od 3 seta... jedan i drugi imaju odlican servis...tako da ce biti malo break prilika...al nista se nezna mozda nekog i stane servis(nadam se soderlinga) :D :D
Dijelim misljenje..mozda i najtezi mec na putu do finala pa cak i eventualno finale sa nadalom...malo se pribojavam vecerasnjeg meca al aBd bice sve kako treba

Zajeban je Soderling.Rogeru na leze ti jaki udaraci sa osnovne linije tipa Soderling,Del Potro,Murray,Berdych..to je vec jasno svima.Al ako bude igra kao veci dio turnira,ocekujem sigurnu pobjedu aBd

GO ROGER

SIMPLY THE BEST
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 09 sep 2010, 09:14

i Roger je sa lakocom , moze se reci, prosao soderlinga i ponovo je FEDEX bez igubljenog seta :D :D :D
i da iskoristim priliku, <<<<<<<<<<Bajram Serif Mubarek Olsun>>>>>>>>>>>>

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 09 sep 2010, 09:18

johnnyHZ je napisao/la:i Roger je sa lakocom , moze se reci, prosao soderlinga i ponovo je FEDEX bez igubljenog seta :D :D :D
i tebi BAjram Serif Mubarek Olsun :mrgreen:

sta reci za Rogera all time the champion daj malog srbina :evil:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 09 sep 2010, 09:29

buja je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:i Roger je sa lakocom , moze se reci, prosao soderlinga i ponovo je FEDEX bez igubljenog seta :D :D :D
i tebi BAjram Serif Mubarek Olsun :mrgreen:

sta reci za Rogera all time the champion daj malog srbina :evil:

:D :D :D :D nadam se da ce biti kao prosle god. u cetvrtfinalu :-).... al samo da hoce nadal prooci pa de malo i njega spustimo...mada bi bilo bolje da veceras ispadne tako da mu KING price malo... i onda bio imao sanse da do kraja godine ponovo bude #1 8-) 8-)

public enemy no1.
Kontakt:

Post Postao/la public enemy no1. » 09 sep 2010, 13:24

e ovo je ono sto sam htio vidjeti od Kinga..bez previse zajebancija...nego samo ostro i maksimalno iskoristavati svaku priliku koja se ukaze...5/6 brejk prilika je iskoristio..svaka cast!
idemo dalje...djokovic je redovna musterija bio prethodnih godina...ne vidim zasto ne bi bio i ove.. :D
Maria Kirilenko fan !

SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !

peRFection... love 18

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 sep 2010, 14:16

Hocemo nadala u finalu :D :D 8-) 8-)

valjda nece ispast prije finala u kojem ce ga cekat ROGER THE GREAT 8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 10 sep 2010, 10:54

FEDEX EXPRESS

KRALJU,IDOLU,SAHU MATU....

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 10 sep 2010, 18:07

Kume previse patis za Nadalom ! govoris da on izbjegava mecheve sa Federerom ???? Mislim druze on bukvalno za to nema razlog , na svakoj mogucoj podlozi on je dobijao Federera i bit ce favorit , pa tako i u ovom mogucem finalu ! Prerano vec otpisujes novaka koji je strasan igrac i koji u koliko udje u ritam moze samljet Rogera !!! Pricao o AO 2008, on je nadomak te forme tako da nece biti lagano.Ja bi zelio to finale ali kao naviac Nadala nije mi nuzno da igra sa Fedom u koliko savlada MIchu !Nadal je broj 1 i trenutno najbolji igrac , on je 1 zato sto nije bitno sa kim igra on mora dobiti!Ne podcjenjujem Feda , ali ti to radis sa Nadalom samo tako ! Prisjeti se njihovom barem 1 mecha i te price ce ti pasti u vodu, Nadal je dominantniji u njihovim odnosiam , i uvjek i zauvjek Nadal ce biti bolna tacka Rogera !Koliko god velik bio !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 sep 2010, 18:02

@andres

jesi na mene mislio???nezz kome je upucen ovaj post al ja sam spominjo nadala pa je mozda meni...al svejedno odgovoricu
Kume previse patis za Nadalom !
Ma deleko od tog,cak sta vise jedan sam od rijetkih koji gotivi oba igraca..dva najbolja igraca svih vremena..Roger No 1 naravno 8-) 8-) ..rafa je zvijer
govoris da on izbjegava mecheve sa Federerom ????
Nisam to rekao ali cesto se desavalo da rafa ispada pred duele sa federerom i to uglavnom kad nije u formi,odnosno kad je roger u formi..primjer su zadnja dva turnira baghdatis i murray...itd. slucajno ili ne..a i ranije se to desavalo.Jedina stvar koju ja potenciram i govorim sve ovo vrijeme je da je nadal razliku u pobjedama napravio na zemlji,u vrijeme kad je bio na vrhuncu i kad je bio blagi pad rogera i sto je jos vaznije po meni,roger je i kad je najlosiji bio cesto isao do finala ili u samo zavrsnicu gdje je cesto igrao sa nadalom koji je u tim trenucima bio na vrhu,dok u obrnutoj situaciji nadal nikad nije isaa do kraja i igrao sa rogerom,jer je uvijek ranije ispadao...a sigurno bi gubio veliku vecinu tih meceva. i otud ta razlika u pobjedama,tako izrazena....VECINA JE BILA NA ZEMLJI I VECINA JE BILA KAD JE NADAL BIO NA VRHUNCU A ROGER U PADU FORME...
Nadal je broj 1 i trenutno najbolji igrac
Rafa je imao odlicnu sezonu,malo ga je umor sustigao i osjeti se lagani pad forme...i nema sta zasluzeno je prvi u ovom trenutku.Roger je podigao formu i mislim da je bolji uovom trenutku od nadala...Kao sto rekoh dva najveca tenisera svih vremena i samo zbog tog zelim jos jedno antologijsko finale u kojem ce Roger slavit 8-) 8-) Bice tesko veceras rogeru sa novakom..al ok...da bi osvojio mora i najbolje pobjeđivat...al samo da nadal ne izgubi od yuznog :P 8-)

ROGER FEDERER - POETRY IN MOTION 8-) 8-)

SIMPLY THE BEST

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.