Ovo nigdje na svijetu nema jaro moj

Šta su ono zavezali oko golovaavenija je napisao/la:Ma to je @signore izvalio a oni pokupili da se vadewobly92 je napisao/la:Opet pitam, eto vam pravilnika od NFSBiH, nigdje ne piše da je sudija dužan išta obezbijediti, ni ove lopte, već je to KLUB (to se dalo i logikom zaključiti, a eto vam i zakonski).
Zašto sad šutite u vezi toga, o vi koji ste to pokušali nametnuti ovdje?
Lakše će vam biti da priznate ono što svi znamo i vidimo, idite uz dlaku.
Trebao je sudija i precke i stative oznaciti crvenom bojom, to je ta logika
Vucevich je napisao/la:
Ovo nigdje na svijetu nema jaro moj![]()
![]()
![]()
Je li znas koju lovu uzimaju ovi iz EG, odkad su im otkrili velika nalazista nafte. A stadioni su im napravljeni za Africko prvenstvo u nogometu prije nekoliko godina...BoixosNois1899 je napisao/la:Nacionalni stadion u Ekvatorijalnoj Gvineji.
Samo nek ne puca.
Golem li si, golem!svrakino1921 je napisao/la:![]()
citam i nevjerujem.Golem si Zeljo
Aldine, šprdancije su na prepucavanjima.svrakino1921 je napisao/la:Golem si Zeljo
sta znaci Aldinwobly92 je napisao/la:Aldine, šprdancije su na prepucavanjima.svrakino1921 je napisao/la:Golem si Zeljo
Pa sve je rekao, on je daleko od normalnog..miky_hz je napisao/la:
Mulalić: Van svake pameti je da sam nagazio sudiju, to niko normalan ne bi uradio
Bordo79 je napisao/la:kontam da se sam banujem, rasplakao me covjek koliko placejoker90 je napisao/la:Banujte nas sve, samo da ova tetkica više ne kmeči i ne smara!!
znas li ti sta je zajednicko sljedecim pojmovima, on ne zna- Sprej, Lopta, Lopata, Jupol???
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, AvantiBL, Balorda, galia95, Hrammm1921, JayCatwright, Kaunas, MOCTAP1981, Mocvara1991, MostarReds22, SarajevoAC, svrakino1921, Venom i 147 gostiju.