FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eno pozvali su studente da ciste snijeg, 4o KM dnevnica. Uprpili se moraju sad spremiti stadion...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ja, sada moraju ocistiti osim ako neko ''iz vrha'' drugi ne donese neku drugu odluku da se pomjera mec za npr sedmicu.Evolution87 je napisao/la:Ako ne ociste teren 0-3
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
ma upravu si , pametnije je ofarbat lopteKapitenK je napisao/la:a kako si ti samo pametan. dusa dragaInijesta je napisao/la: Brate odes u sport life i kupis loptu 10 lopti milja i po , cirkus s njima vazda
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Bio sam ubijedjen u pobjedu, sada nakon ovog me nekako strah da nam se ne odbije ovo prozivanje i ismijavanje..
Male su sanse da se igra sutra, snijeg pada i prognoza je da nece prestajat. Temperatura se veceras u toku noci spusta ispod nule i sve ce smrznut. Najavljen minus i snijeg citav dan i sutra. Realno ocekivat da ce sutra ce uslovi bit jos i gori. Zakljucak ce bit da je domacin uradio sto je bilo u njihovoj moci i da im vrijeme nije dozvolilo da urade vise. Odgodit ce za ko zna kad...
Poslije ove bruke danas meni je vise sasvim svejedno. Ova liga svakako nema smisla. Od nacionalistickih sranja, sudijske organizacije, saveza, crvene lopte.... cirkus vjeruj, rezultat najmanje bitan nazalostZastone je napisao/la:Bio sam ubijedjen u pobjedu, sada nakon ovog me nekako strah da nam se ne odbije ovo prozivanje i ismijavanje..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
-
scudetto89
- Kontakt:
Sta ovo citam kako ce se sutra igrati tekma?, prvo ja radim i koliko jos raje radi i nece moci doci na tekmu, a karte smo platili, doduse moja je mokra bila, raspala se, stvarno ih nabijem na racku za ovaj potez !! 
04.10.2009 !
Ovo ce se zaboraviti za par kola, mozda se nekad spomene za derbi sledeci ali tanko je to sve, isto kao sto je i sa Sirokim bilo..Bordo79 je napisao/la:Poslije ove bruke danas meni je vise sasvim svejedno. Ova liga svakako nema smisla. Od nacionalistickih sranja, sudijske organizacije, saveza, crvene lopte.... cirkus vjeruj, rezultat najmanje bitan nazalostZastone je napisao/la:Bio sam ubijedjen u pobjedu, sada nakon ovog me nekako strah da nam se ne odbije ovo prozivanje i ismijavanje..
Trebamo Davorinu neku parolu posvetit na sjeveru, koliko nam je inspiracije dao za provociranje malenih. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Obavještavamo sve navijače Fudbalskog kluba Sarajevo da će okupljanje navijača za odgođenu utakmicu biti na platou Skenderija u PONEDJELJAK (27.11.) u periodu od 11:30h do 12:00h, kada je zakazan polazak. Naša dužnost je da sutra podržimo naše Sarajevo do nove pobjede.
SVI U KORTEO, SVI SA ŠALOVIMA!
SARAJEVO JEDNO JE!!!
SVI U KORTEO, SVI SA ŠALOVIMA!
SARAJEVO JEDNO JE!!!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- Burberry46
- Kontakt:
Ali je beton ova pjesma, grmi
Jer je bordo Sarajevo!
Jer je bordo Sarajevo!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kad Adžem sutra u svlačionici isprinta skrinšote storyja Velkoskog i oficijalne, pa nas pojedu na terenu. 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Zaraza ziva majke miBurberry46 je napisao/la:Ali je beton ova pjesma, grmi
Jer je bordo Sarajevo!
ZZ
- Orangina85
- Kontakt:
Sta ih je ovo Krste ovoliko naljutio
vidio sam ono za lopte sto je objavio, jel ima jos sta poslije?
Jok, samo lopte.Orangina85 je napisao/la:Sta ih je ovo Krste ovoliko naljutiovidio sam ono za lopte sto je objavio, jel ima jos sta poslije?
Daj drugu epizodu Star in the car, sad ne bi do riječi mogli doći.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A fkt, sad ce nas ubiti na terenu radi ovoga. kuknjava
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
scudetto89
- Kontakt:
Do sada najaca, jos kad se ubrza, sve jace i jace.....moj uzor-S.G je napisao/la:Zaraza ziva majke miBurberry46 je napisao/la:Ali je beton ova pjesma, grmi
Jer je bordo Sarajevo!
Sve oveee godineeeeeee male plave( dame) karamoooo, a papak s juga uvijek plakat ceeeeeeee, jer je Bordo Saraj’voooooo!!!!
04.10.2009 !
Ja sam mišljenja da bi loš teren mogao više nama odgovarati, ponajviše zbog kvaliteta u sredini.
Adukor, Stanojević i Sarić na blagojevića (koji je više kreativac), jednog juniora (hajdarević ako se ne varam) i Ramovića/zebu.
Sutra samo jako i pametno uć u utakmicu i ogadit im fudbal
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Adukor, Stanojević i Sarić na blagojevića (koji je više kreativac), jednog juniora (hajdarević ako se ne varam) i Ramovića/zebu.
Sutra samo jako i pametno uć u utakmicu i ogadit im fudbal
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evo sta je ostalo od moje. Jos je i dobra koliko sam vode iscjedio iz jaknescudetto89 je napisao/la:Sta ovo citam kako ce se sutra igrati tekma?, prvo ja radim i koliko jos raje radi i nece moci doci na tekmu, a karte smo platili, doduse moja je mokra bila, raspala se, stvarno ih nabijem na racku za ovaj potez !!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.