Poire je bio vala najodvratniji nisam ga volio nikako

Moderator/ica: rio_Ferdy88
ma sta ti znasForster je napisao/la:Ma babi Martinu ne moze niko ništa, nek budu sretni ako ne uzme titulu u svim disciplinama![]()
Jednostavno gađa perfektno, vjerovatno je najjači u skijanju
Hahahaha. Evo i ja bas kontam jbt, kad je to bilo. Jbg, gori si ti ako znas Raphaela. A tacno je bio odvratan lik, a par sezona mu Ole nije mogao nista.MElloo je napisao/la:To kad sam gledao zadnji put svabe su dominirale![]()
Poire je bio vala najodvratniji nisam ga volio nikakoBrate kad si ti ovo pratio prije 15 g
Dobri su sportovi nema sta, jos stalno mozes gledat, za vikend od jutra do mraka.branimir85 je napisao/la:nordijsku kombinaciju najmanje pratim od zimski spotrova,tu neuključujem umjetničko klizanjejer sam i to prije znao pogledati,gledao sam samo ove godine kad je bilo SP malo, njemac Frenzel ti dominira, to sam više pratio kad su Gotwald,Ackermann i Maninne vodili borbe
@bvb sad se uozbilji i ponovno očekujem da počmeš pratiti![]()
nije fora da se na sportskom forumu piše samo o 2-3 sporta koje većina prati
preduhitrio si meMElloo je napisao/la:ma sta ti znasForster je napisao/la:Ma babi Martinu ne moze niko ništa, nek budu sretni ako ne uzme titulu u svim disciplinama![]()
btw ovdje primjetim da najvise pisu ljudi koji prat ebiicklizam i sve na eurosportu![]()
Jedino snookera ne mogu tamo nikako
Bog ti pameti dao, ja svaku trku ispratimMElloo je napisao/la:ma sta ti znasForster je napisao/la:Ma babi Martinu ne moze niko ništa, nek budu sretni ako ne uzme titulu u svim disciplinama![]()
btw ovdje primjetim da najvise pisu ljudi koji prat ebiicklizam i sve na eurosportu![]()
Jedino snookera ne mogu tamo nikako
Gledam.evo cijeli dan bas me izyebase u mozak hahabranimir85 je napisao/la:prvo pojedinačne mješane štafete pa momčadske mješane ,stvarno previše za jedan dan
Ja sam sa zimskim sportovima poceo tamo krajem 90ih dok sam jos bio osnovnoskolacMElloo je napisao/la:To kad sam gledao zadnji put svabe su dominirale![]()
Poire je bio vala najodvratniji nisam ga volio nikakoBrate kad si ti ovo pratio prije 15 g
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.