NK Široki Brijeg

oldman
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la oldman » 06 sep 2010, 01:45

Kevine kada nesto napises onda napisi i rezultat a ovako si samo napola kazao.
Bolje da nista nisi ni napisao.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 sep 2010, 08:11

oldman je napisao/la:Kevine kada nesto napises onda napisi i rezultat a ovako si samo napola kazao.
Bolje da nista nisi ni napisao.
2:2. na penale prosli
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 sep 2010, 10:36

Široki osvojio turnir 'Blago Zadro' u Vukovaru

Nogometaši Širokog Brijega pobjednici su Memorijalnog turnira koji se igra u spomen na hrvatskog generala Blagu Zadru u Vukovaru. U finalu su se sastali sa nogometašima Cibalie iz Vinkovaca te nakon regularnog vremena utakmice pri rezultatu 2:2, bolje su izvodili jedanaesterce 13:12 i tako postali pobjednici ovog turnira. Na turniru su sudjelovali Vukovar, Osijek, Cibalia i Široki, javila je HTV.

Cestitke momcima. Trznite se i pocnite malo igrati.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 sep 2010, 14:21

Varea slomio nogu, Pinjuh se nije oporavio (al nije ni od neke koristi), u Vukovaru: Ćorić zglob otišao, Brekalo arkada, Perajica i Ljubić ozljeđeni..

ko ovog Ljubića više drži..iam dvi godine u Širokom, odigrao 2 utakmice i to polovične...

dobra stvar, povratak Wagnera..al smo u **** ionako..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 sep 2010, 14:57

A dobar je Ljubic na svojoj poziciji, stabilan i jak momak, borben, samo sto ga j.ebe sto ne moze dvije utakmice zaredom odigrati, nazalost. A inace, pored ove forme igraca, on bi mi sigurno bio starter na desnom krilu.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 sep 2010, 20:09

Zna li itko kakvo je stanje s nasim omladinskim pogonom.Od nekad najjaceg dosli smo do toga da nam pionire i mlađe pionire pobjeđuje Posušje,redovno Tomislav,Troglav,Uskoplje????Ni kamešnica se više ne može pobjediti.
Što se tiče juniora i kadeta vidim i tu nesto ne stina.Nekakva je svađa izbila u juniorima s Karom i Kokićem.Neki su i suspendirani.Vidim pali smo i po rezultatima.Kad se samo sjetim kad smo osvajali i juniorska i kadetska prvenstva dok je tu bio Zoran Bubalo-Trta.Sada ima desetak juniora i to vecinom nisu iz Širokog.Naši momci se zapostavljaju i bice dobro dok ima 11 igraca,da se makar utakmice mogu odigrati.
PREDSJEDNICE JESU TEBI STRUČNJACI ISTA REKLI ZA OVO????????

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 06 sep 2010, 20:13

Kevin je napisao/la:Varea slomio nogu, Pinjuh se nije oporavio (al nije ni od neke koristi), u Vukovaru: Ćorić zglob otišao, Brekalo arkada, Perajica i Ljubić ozljeđeni..

ko ovog Ljubića više drži..iam dvi godine u Širokom, odigrao 2 utakmice i to polovične...

dobra stvar, povratak Wagnera..al smo u **** ionako..

Ima li ko citav?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 sep 2010, 23:50

ŠB.TRN je napisao/la:Zna li itko kakvo je stanje s nasim omladinskim pogonom.Od nekad najjaceg dosli smo do toga da nam pionire i mlađe pionire pobjeđuje Posušje,redovno Tomislav,Troglav,Uskoplje????Ni kamešnica se više ne može pobjediti.
Što se tiče juniora i kadeta vidim i tu nesto ne stina.Nekakva je svađa izbila u juniorima s Karom i Kokićem.Neki su i suspendirani.Vidim pali smo i po rezultatima.Kad se samo sjetim kad smo osvajali i juniorska i kadetska prvenstva dok je tu bio Zoran Bubalo-Trta.Sada ima desetak juniora i to vecinom nisu iz Širokog.Naši momci se zapostavljaju i bice dobro dok ima 11 igraca,da se makar utakmice mogu odigrati.
pratim skoro redovno..

juniora nema ni 12, neznam zasto..vecinom je to zasluga Kokića...

bilo ih je par suspendiranih, al su vraćeni...

od ovih sada što igraju imaju samo tri da vrijede, znači ovi što izlaze dogodine:

Golman- onaj mali Robo kako li..(dobar skroz, dobar reflex, brani za BiH ma damar)
Desni bočni - Kara (bolji od Dioga jedno 5 puta, ima glavu, ima brzinu,snagu, igra jednostavno,pametno ima damara)
i najbolji je ovaj polušpica Maći Kvesić..(malo manji visinom, al zato ima loptu u malom prstu, dribling ,tehnika, udaraci izvan 16 i slobodnjaci..ima damara)

njih tri jedino što ja vidim..ovo ostalo ili odustaje, ili je mlađe ili ne zna ništa..

iam još onaj Mrsa, Hrkać se meščini zove s Trna je..onako nije loš..al nema damara..

ali kazem ova tri će vjerojatno u prvu ekipu dogodine...oni odskaču u ovoj ekipi..

e sad, ovaj stoper Kurbaša ima al kolko čujem on ide sad u Hrv..onako..jak, gine na terenu iako ne bas prepametan..ali nosi bas ono..nije loš..mogao bi proći..al eto kazem da čujem da odlazi

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 06 sep 2010, 23:52

E ako vas ne dobijemo vake, nikad necu na ovu temu uc!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 07 sep 2010, 01:13

Kevin je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Zna li itko kakvo je stanje s nasim omladinskim pogonom.Od nekad najjaceg dosli smo do toga da nam pionire i mlađe pionire pobjeđuje Posušje,redovno Tomislav,Troglav,Uskoplje????Ni kamešnica se više ne može pobjediti.
pratim skoro redovno..

od ovih sada što igraju imaju samo tri da vrijede, znači ovi što izlaze dogodine:

Golman- onaj mali Robo kako li..(dobar skroz, dobar reflex, brani za BiH ma damar)
Desni bočni - Kara (bolji od Dioga jedno 5 puta, ima glavu, ima brzinu,snagu, igra jednostavno,pametno ima damara)
i najbolji je ovaj polušpica Maći Kvesić..(malo manji visinom, al zato ima loptu u malom prstu, dribling ,tehnika, udaraci izvan 16 i slobodnjaci..ima damara)

njih tri jedino što ja vidim..ovo ostalo ili odustaje, ili je mlađe ili ne zna ništa..

iam još onaj Mrsa, Hrkać se meščini zove s Trna je..onako nije loš..al nema damara..

ali kazem ova tri će vjerojatno u prvu ekipu dogodine...oni odskaču u ovoj ekipi..

e sad, ovaj stoper Kurbaša ima al kolko čujem on ide sad u Hrv..onako..jak, gine na terenu iako ne bas prepametan..ali nosi bas ono..nije loš..mogao bi proći..al eto kazem da čujem da odlazi
Sve ja te momke znam.Malo sam stariji od njih ali sam sam trenirao s njima i boli me kad vidim gdje nam je se srozala omladinska skola.Ako mislis na Karu ,Antonija,ne vjerujem da on misli ista ozbiljno u nogometu.Izlasci do kasne vecernje sate a vrlo dobar igrač,barem je bio.Robo i Maci su dobri ali ne vjerujem da ce im se dati ugovori.Za Kurbašu sam cuo da je se posvađao s Tonijem Karačićem i Kokićom i da vjerojatno odlazi.Mrsi fali hrabrosti a tehniku i znanje ima,slicno Juri Ivankovicu.Mislim da nikome nece biti ponuđeni ugovori a ako potpišu čeka ih Gošk.Samo mi je malog Zlome zao sto ostade dole a imao vrlo dobre ponude.Kakav je to klub s 12 juniora.Zamisli da ih 3 ne dođe ili se ozljedi.Ova nasa uprava bi trebala malo razmisliti koga su stavili za šefa omladinskog pogona a posebno tko trenira ovu djecu!!! ;) ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 sep 2010, 08:42

ŠB.TRN je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
pratim skoro redovno..

Sve ja te momke znam.Malo sam stariji od njih ali sam sam trenirao s njima i boli me kad vidim gdje nam je se srozala omladinska skola.Ako mislis na Karu ,Antonija,ne vjerujem da on misli ista ozbiljno u nogometu.Izlasci do kasne vecernje sate a vrlo dobar igrač,barem je bio.Robo i Maci su dobri ali ne vjerujem da ce im se dati ugovori.Za Kurbašu sam cuo da je se posvađao s Tonijem Karačićem i Kokićom i da vjerojatno odlazi.Mrsi fali hrabrosti a tehniku i znanje ima,slicno Juri Ivankovicu.Mislim da nikome nece biti ponuđeni ugovori a ako potpišu čeka ih Gošk.Samo mi je malog Zlome zao sto ostade dole a imao vrlo dobre ponude.Kakav je to klub s 12 juniora.Zamisli da ih 3 ne dođe ili se ozljedi.Ova nasa uprava bi trebala malo razmisliti koga su stavili za šefa omladinskog pogona a posebno tko trenira ovu djecu!!! ;) ;)
to za izlaske i oko ugovora neznam..

samo govorim ono sto se na terenu vidi..

nazalost tako je kako jest...čujem da Zloma kvalitetom odskače za dva koplja u GOŠKU, al **** ga..kad su nam takvi..

a Kurbaša je navodno odlucio studirat, uopce nece vise lopte igrat...tako sam ja cuo

al kazem ti 10-11 pravih juniora, ostalo prikljucci iz kadeta..

al eto kad smo vec kod juniora, ima ovaj mali Kvesić...sa Kočerina...on će sigurno biti igrač..samo ako nastavi ovako..njega sam smetnuo

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 07 sep 2010, 10:00

Slažem se za Kvesića,ako misliš na onog narancaste kose.Isti ce biti slucaj kao sa Zlomom,posudba u Gošk pa ako nekad te se sjete mozda dođes biti rezerva na Pecari. :D :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 sep 2010, 11:09

Ne mogu oni odmah ni uci u momcad. Ne ide to tako. Da je to NK Posusje, npr., ok, svaka cast, bilo bi kudikamo ih vise jer bi se na to i morao orijentirati. Ovako, kad pogledas, Široki ima imperativ rezultata, i ti mladi moraju jednostavno cekati priliku i ici na posudbe. Ne znam sta je u tome uopce neobicno ili sto bi im to bilo ispod casti ili sta vec. Eto neki dan pricamo sa par igraca iz seniorskog kadra, i kad im se rijesavala sudbina hoce li ostati ili ici na posudbu, jedan od njih kaze 'ma ja cu vjerovatno odustati ako odem na posudbu'. Pa halo, bolan, smijesno. Ja ne kazem da klub radi savrseno u vezi omladinskog pogona, al pogledaj vecinu ostalih, liga je takva kakva jest da ti moras ganjati uspjeh kako bi prezivio. Nametni se drugdje, dokazi da zasluzujes sansu, i ona bi trebala i doci uz razne preinake strucnog stozera, ali opcenito i razmisljanja tih mladih igraca, jer su im misljenja za k*rac, pa boli me neka stvar da su mi rodjena braca, znam ih i ja vecinom i s brojnima sam i igrao pa nisam impresioniran ostao. Dapce. Široki ima u prvoj momcadi nekoliko svojih igraca, i medju prvih 16 jos vise. Ne moze sad ocekivati bilo tko od tih igraca da ce izaci iz juniorske skole i upasti u prvi sastav NK ŠB, ali sigurno ima nekih koji obecavaju da to u buducnosti mogu biti i apsolutno nista lose ne vidim u tome da provedu godinu, dvije u GOSK-u ako treba, dokazu dole sta mogu i da mogu, pa onda se vrate na Pecaru i dobiju priliku, naravno uz uvjet da je dobiju i iskoriste. Tu je prevelika razlika izmedju seniorskog i juniorskog nogometa bez pravog stasanja, i koliko god nas narod volio fantazirati da bi s takvima bili prvi il sta vec, a sve momci iz omladinskog pogona ili iz samog grada, to tako u realnosti ne ide, jer to tako ne bi ni bilo. No, hajde ti to utuvi prosjecnom gledatelju svog rodjaka, prijatelja, brata, ovoga, onoga na terenu...
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 07 sep 2010, 11:22

Zašto Renato,Perajica,Varea ,Baćak i ostali ne idu na posudbe.Ne vidim sta su oni bolji od recimo Zlomislića,Glavine ,Brekala???Trebali bi se malo ugledati na košarkaše.Pa jedan Velež izbaci godisnje 2-3 mlada igraca koji mogu igrati bilo gdje u BiH,a mi ne mozemo ni jednoga.Kakvu šansu su dobili Tomić,Miga,Soldo vratar a ima ih jos puno sto su po posudbama a nikad prve momčadi nece vidjeti.Što se tiče omladinskog pogona samo je Velež gori od nas,a pogledaj kakve uvjete imamo.Znači stvar je trenera i ljudi koji vode našu školu.Posebno je tu kriv predsjednik kojeg nije ni najmanje briga za te mlade nogometaše!!!Pogledaj Zrinjski i njegove igrače,pola ih poniklo u Zrinjskom.A te iste igrače naši su dobijali ko od šale.Potrebne su promjene...........Baćak kao treci vratar iz Posušja dolazi u Široki a Soldo se šalje po posudbama.Znači samo interesi a dobro znamo koji :) :) ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 sep 2010, 11:36

ŠB.TRN je napisao/la:Zašto Renato,Perajica,Varea ,Baćak i ostali ne idu na posudbe.Ne vidim sta su oni bolji od recimo Zlomislića,Glavine ,Brekala???Trebali bi se malo ugledati na košarkaše.Pa jedan Velež izbaci godisnje 2-3 mlada igraca koji mogu igrati bilo gdje u BiH,a mi ne mozemo ni jednoga.Kakvu šansu su dobili Tomić,Miga,Soldo vratar a ima ih jos puno sto su po posudbama a nikad prve momčadi nece vidjeti.Što se tiče omladinskog pogona samo je Velež gori od nas,a pogledaj kakve uvjete imamo.Znači stvar je trenera i ljudi koji vode našu školu.Posebno je tu kriv predsjednik kojeg nije ni najmanje briga za te mlade nogometaše!!!Pogledaj Zrinjski i njegove igrače,pola ih poniklo u Zrinjskom.A te iste igrače naši su dobijali ko od šale.Potrebne su promjene...........Baćak kao treci vratar iz Posušja dolazi u Široki a Soldo se šalje po posudbama.Znači samo interesi a dobro znamo koji :) :) ;)
iako ni sam nisam mišljenja da neki mogu odmah u prvu ekipu već da ih se mora slat na posudbe moram se sloziti sa ovim postom...

znaci, mora se imati neka selekcija..neki su kvalitetniji, neki nisu..meni osobno ni migic ni tomic nisu za prve momcadi ali recimo ova situacija za soldu je toliko jadna da nemoze jadnija bti..i upravo ovo sto kazes..dovodimo druge, placamo ih, dajemo im stan i hranu,trosimo bezze lovu a eto imamo svoje..i sto je najzesce, soldo je stvarno dobar golman...

znaci, da uokvirim, nije bit u tome igra ili ne za prvi tim..bit je da li je nas junior kvalitetniji ili ne od ovih sto igraju sada..

evo ja mog ureci, realno..da imamo sad par juniora koji su kvalitetniji ili barem skolovaniji igraci od nekih sto igraju u prvoj ekipi..

primjer. Diogo--bolji je onaj mali Kara od njega, a da ne govorim Dino Ćorić...
Roskam!? - bolji su i Glavina i mali Maći od njega, imaju bolju tehniku, jedino sto je ovaj visok..
Topić!? Brekalo mu moze bti profesor
tamo Barišić...mali Kvesić, neznam di je sad Ivan meščini..pa njega smo poslali dalje, a doveli smo "igračinu" iz Posusja

i takvih primjera ima jos kolko oces

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 07 sep 2010, 11:55

Na kojeg Ivana Kvesića misliš???
Tomića i Migu sam slucajno spomenuo.Ako mi imamo juniora priblizne kvalitete igraču koji je vec u prvih 11 pa jeli bolje da igra taj junior.Prvo sto je mlađi i jos ce napredovati,drugo sto bi igrao za 3 puta manju placu od ovih zvijezdica.Za novac koji bi ustedjeli na našim igračima mogli bi dovesti 2-3 igrača koji bi nosili momčad.Polovnjaci nam ne trebaju.NK.Široki sada u prvih 11 ima mozda dva kvalitetna igrača.Ovo ostalo su polovnjaci.Opet ponavljam,treba se malo ugledati na upravu HKK,iako i tamo moze biti puno bolje :) ;) ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 sep 2010, 11:59

ŠB.TRN je napisao/la:Na kojeg Ivana Kvesića misliš???
Tomića i Migu sam slucajno spomenuo.Ako mi imamo juniora priblizne kvalitete igraču koji je vec u prvih 11 pa jeli bolje da igra taj junior.Prvo sto je mlađi i jos ce napredovati,drugo sto bi igrao za 3 puta manju placu od ovih zvijezdica.Za novac koji bi ustedjeli na našim igračima mogli bi dovesti 2-3 igrača koji bi nosili momčad.Polovnjaci nam ne trebaju.NK.Široki sada u prvih 11 ima mozda dva kvalitetna igrača.Ovo ostalo su polovnjaci.Opet ponavljam,treba se malo ugledati na upravu HKK,iako i tamo moze biti puno bolje :) ;) ;)
Kvesića, generacija je to Migić, Tomić, tu negdje..nisam siguran...lijevi bocni..neznam ni di je sad..

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 07 sep 2010, 12:15

Kevin je napisao/la:
Kvesića, generacija je to Migić, Tomić, tu negdje..nisam siguran...lijevi bocni..neznam ni di je sad..
Može biti samo Josip Kvesić.Igrao jedno vrijeme u Slovačkoj ili Češkoj,nisam siguran.Sada igra za Varteks.Ne znam kako se nije vratio u Široki ali ,valjda mu je Varaždin ponudio bolje uvjete. :mrgreen: :mrgreen:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 07 sep 2010, 16:41

Ako je to taj, što bi se vratio momak kad mu je naš gosp. presjednik sranja radio kada je išao u žilinu... Tražio neke pare od transfera čega li već... I sada da se vrati opet tu nije idiot...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 sep 2010, 16:48

ŠB.TRN je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Može biti samo Josip Kvesić.Igrao jedno vrijeme u Slovačkoj ili Češkoj,nisam siguran.Sada igra za Varteks.Ne znam kako se nije vratio u Široki ali ,valjda mu je Varaždin ponudio bolje uvjete. :mrgreen: :mrgreen:
Ne mislim na toga...ovaj Kvesić je igrao u GOŠKU, u Imotskom, preprošle sezone u Posušju

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.