FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Teren je qurac jer ga odrzava firma za odrzavanje obicnih travnjaka. Nikada losiji nije bio.
Naravno, možete pogađati samo jednom cija je briljantna ideja to bila.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Mislim da je Savez kriv za sve. Da nema Lige 12 ne bi bilo ni danasnjeg derbija 
Sutra ce teren biti gori nego protiv Belgije. Ako ga ne osposobimo 0:3 za ublehe jedino ako snijeg bas bas bude padao pa da sudija odgodi ponovo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
pa sto ne dodjose iz te firme da ga pociste ako ga oni odrzavajuNeandertalac je napisao/la:Teren je qurac jer ga odrzava firma za odrzavanje obicnih travnjaka. Nikada losiji nije bio.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Za mene malo iznenađenje je što je Proja na klupi bio, mislio sam da će on biti na lijevom beku, a da će dilema biti na desnom Stana ili Siniša. Hajdarević je počeo umjesto Šabana jer je vjerovatno malo čvršći od njega, a valja se hrvat s onim njihovim igračima. Vjerovatno je Adžem vidio na primjeru naše utakmice iz Tuzle da Šaban možda nije još toliko jak da se nosi sa krkanima u jačim tekmama. Treba uzet i u obzir da nije Šaban odmarao na pauzi jer je imao tekme s mladom repkom.
Anel je povrijedjen. Vjerovatno je zato i poceo Hajdarevic iako je bio planiran Anel.
Nisam znao za to. Samo da se zna ja sam svoje odradio ove hefte, nisam pisao analize da ne zijanimo džaba ali evo snijeg sjeba koncepciju.LjoZee je napisao/la:Anel je povrijedjen. Zato danas nije bio ni na klupi.
Sutra samo slomit nogu velkoskom, a rezultat je u drugom planu 
Dolazim u miru
Želim znati šta je sa onima koji rade sutra i ne mogu doći na utakmicu, hoće li biti povrat novca? Ima li informacija?
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Svi na Makedonca je.o rezultat [emoji38]
ne bih polagao velike nade u povrat novcaUltraSA je napisao/la:Dolazim u miruŽelim znati šta je sa onima koji rade sutra i ne mogu doći na utakmicu, hoće li biti povrat novca? Ima li informacija?
Dino Hasanović je spreman da izvrši zadatak.irfo je napisao/la:Sutra samo slomit nogu velkoskom, a rezultat je u drugom planu
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako se bude igralo sutra uopšte. Veliko je pitanje.
Kako god bit će nezgodna sedmica, zayebana do bola.
Kako god bit će nezgodna sedmica, zayebana do bola.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Rok Elsner * [emoji38]braco je napisao/la:Dino Hasanović je spreman da izvrši zadatak.irfo je napisao/la:Sutra samo slomit nogu velkoskom, a rezultat je u drugom planu
Re: RE: Re: FK Željezničar
Elsneru je zadatak da lopata onaj snijegLjoZee je napisao/la:Rok Elsner * [emoji38]braco je napisao/la:Dino Hasanović je spreman da izvrši zadatak.irfo je napisao/la:Sutra samo slomit nogu velkoskom, a rezultat je u drugom planu
- Sandokan87
- Kontakt:
Ostavi tu ulaznicu za uspomenu. Kakav povrat novca. Ne vracamo ga ni mi, i mi radimo jaro.moj.UltraSA je napisao/la:Dolazim u miruŽelim znati šta je sa onima koji rade sutra i ne mogu doći na utakmicu, hoće li biti povrat novca? Ima li informacija?
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
al najbolje ce biti kad ih mlatnemo sutra poslije ovih podjebavanja 
Samo im pokazati ona story Makedonca i one zvanicne. Proci ce ko Zrinjski prosle sezone. [emoji38]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.