Gledaj jesu oni formirali reklamu bhtelecom po uzoru na Allianz arenu
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

TobeYarabi je napisao/la:
sta mi ima biti krivo bice sutra u 13h ili na.proljece xD a sto se tice svega Bozije davanje da padne sat orije.tekme.do tad je bilo sve spremno kao sto se vidi na ovom klipu. A za maticne tribine...svaki derbi nama.grmi jug i svi navijaju ne bitmo ko dodje. Ne.moze ocekivati da budu sve HULIGANI. a na.lavoru kad dodjemo na.jug su uglavnom svi koji bodre zelju za razliku od sjevera. Ali neces ti to nikad priznati jbg.avenija je napisao/la:
Gledaj jesu oni formirali reklamu bhtelecom po uzoru na Allianz arenu![]()
Sveee, aaa! I crna i bijela, sve!! Za svakog slomljenog Krstu, ubit ćemo 100 Srdjana Stanića!!TobeYarabi je napisao/la:prima li neofarbana?joker90 je napisao/la:Povukli se plavi sa teme, pametni, samo Sando ostao. Trpaju ga ljudi i jaja meću u njega!![]()
![]()

Jesu l' to vas lobotomci uspjeli ubijedit'?Virtu4l je napisao/la:Pa sad vidimo da i nije tolika bruka koliko se činilo.
E cuj ovog tuljana, vama je ba glavni dio organizacije to kako da sprijecite Horde da dodju na taj krmetnjak... Svaka nasa utakmica na sadaka "stadionu" mora bit problematicna, uvijek ste puni izgovora I razloga, a krivac je il MUP il savez il grad...samo sprejo nije...HajdeZeljozabiGol je napisao/la:da ima.mentaliteta kap u tebi ne bi tako piso sabane. Izjebani ste svaki put..dodje vas 1500 ko da vas je 27.000 doslo tako pricate. na.kosevu niste sjever napunili kad je najljepse vrijeme bilo i subota u 20h. cime se vi dicite sad vas bilo 2000 sa mladosti?dynamodresden1 je napisao/la:sutra ce da se sjebu tek kad ih milja bude na jugu al da ne pricamo nista do sutraRule_hz je napisao/la:sutra vam je karanje na tribini pripremite se
Ne može se vama desiti, vi nemate stadion, a ovaj na kojem igrate održava neko drugi.simidobar je napisao/la:Da se nama ovo desilo skocio bi komplet kartel Osima zajedno sa savezom, SDA, SDP- om da nam oduzmu 3 boda...
Drug, nebi tuce na istoku.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:
.
Ovo je jedna od pobjeda dana koja je prošla nezapaženo u masi! Ja sam oplakao..escobarpablo je napisao/la:Milomir Odović i još 3 prijatelja označavaju ovo sa "sviđa mi se".DenchiNL je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:A zašto ste na stative stavljali traku minirano ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.