FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FrancescoTotti je napisao/la:Evo sta je ostalo od moje. Jos je i dobra koliko sam vode iscjedio iz jaknescudetto89 je napisao/la:Sta ovo citam kako ce se sutra igrati tekma?, prvo ja radim i koliko jos raje radi i nece moci doci na tekmu, a karte smo platili, doduse moja je mokra bila, raspala se, stvarno ih nabijem na racku za ovaj potez !!![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ocel ko opet da idem sa njim na tekmu

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nece nasih ni 500 sutra biti **** te ovo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
badboy je napisao/la:Male su sanse da se igra sutra, snijeg pada i prognoza je da nece prestajat. Temperatura se veceras u toku noci spusta ispod nule i sve ce smrznut. Najavljen minus i snijeg citav dan i sutra. Realno ocekivat da ce sutra ce uslovi bit jos i gori. Zakljucak ce bit da je domacin uradio sto je bilo u njihovoj moci i da im vrijeme nije dozvolilo da urade vise. Odgodit ce za ko zna kad...

https://weather.com/weather/hourbyhour/l/BKXX0331:1:BK
snijeg prekida padati ujutro, prije, i tokom utakmice neće padati, biće hladno, oblačno i vjertrovito.
Užasni uslovi za igru
Nije da nije smijesno, ali nije bas moro’. Sutra ce ga ganjat po krmetnjaku i kuka i motika. A sto se tice printanja screenova, nema im ko sta printat, sami se sebe stide po komentarima sa njihovog foruma. Provalili su se i obrukali za dugo, sve im je jasno, ne treba im niko nista govorit.Orangina85 je napisao/la:Sta ih je ovo Krste ovoliko naljutiovidio sam ono za lopte sto je objavio, jel ima jos sta poslije?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Rule ko crna mackaRule_hz je napisao/la:ocel ko opet da idem sa njim na tekmu![]()
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
koliko god mezili komsije iskreno nije trebalo da se Krste oglasava po meni nepotrebno . koncentrisi se na igru i teren mi smo 5 u BiH ligi nemaju nasi igraci puno razloga nekog ismijavati
- BernardBarnjak
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la:Jesu nam ove kone cirkus od organizacije a i ekipe, moj @BB, s kim mi dijelimo grad.BernardBarnjak je napisao/la:Braco gumena glava![]()
![]()
Sutra ako bude tekme neće nas ni pola bit ko što je trebalo, prvi ja ne mogu doći u ovom terminu od 13h.
Ma sve je ovo tuzno. Naravno da nas nece biti ni pola. Prvi ja necu moci jer radim. Citao sam i njihov dio foruma, nisu ni oni sretni, barem dio njih.
Antipropaganda sporta.
Husref siguran u sebe
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
I mene je strah sad zbog ovolikog prcanja. Ako je i igračima u glavi ovaj cirkus, moglo bi bit opuštanja sutra. Daj Bože da se nikako ne odigra, teren će bit 5 puta gori nego danas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma nek ih prcamo i mi a i Krle brat zasluzili su prcanje dugogodisnje, nas svakako sta je sve satralo ove sezone i kako smo se ofirali nista nam tesko pasti ne moze
A mislim da ta motivacija igraca zavisi najvise id trenera, a ako iko to zna uradit zna sef Hus
Mene vise strah terena grbavog da nam kakva frljoka ne zaluta, sto se tice igre ne mogu nam parirati nikako
A mislim da ta motivacija igraca zavisi najvise id trenera, a ako iko to zna uradit zna sef Hus
Mene vise strah terena grbavog da nam kakva frljoka ne zaluta, sto se tice igre ne mogu nam parirati nikako
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ja mislim da će ipak s naše strane bit OK posjeta sutra. Po društvenim mrežama ima raje koja prodaje karte, tako da će svako naći nekog od prijatelja ko može doći. Ja sam npr danas pričao s par drugova koji preko fejsa kupuju karte, danas nisu mogli doći a sutra s faksa lagano odoše na tekmu. Tako da mislim da ipak neće bit premalo kako se najavljuje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
NAkon onakvih 20 minuta danas u reziji Hz prije da ce se sjebat posjeta na juguskoroalen je napisao/la:Ja mislim da će ipak s naše strane bit OK posjeta sutra. Po društvenim mrežama ima raje koja prodaje karte, tako da će svako naći nekog od prijatelja ko može doći. Ja sam npr danas pričao s par drugova koji preko fejsa kupuju karte, danas nisu mogli doći a sutra s faksa lagano odoše na tekmu. Tako da mislim da ipak neće bit premalo kako se najavljuje.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
S posla naći kakav stream ako se mogne i to je to, na stadionu neće bit ni 6 milja, moram uplatit ovu Moju Web TV.BernardBarnjak je napisao/la: Ma sve je ovo tuzno. Naravno da nas nece biti ni pola. Prvi ja necu moci jer radim. Citao sam i njihov dio foruma, nisu ni oni sretni, barem dio njih.
Antipropaganda sporta.
Husref siguran u sebe
Najbolje bi bilo kad bi odgodili utakmicu opet i prebacili je za 2 sedmice ili eventualno ostavili za prvu na proljeće.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
i sa kartom i bez karte sutra ce svi uci, idemo ponovit od danas ovo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Btw hvala Mortemu bratu koji me ispostovo maksimalno 
Yebem im djecu nesposobnu ja sutra nikako ne mogu doci
Yebem im djecu nesposobnu ja sutra nikako ne mogu doci
ZZ
Iskreno i ja sumnjam da cu sutra doci, kartu necu prodavati, nek imam za uspomenu na najvecu smijuriju koju sam vidio od kad pratim ovu kukuruz ligu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Samo da pozdravim pickice koje su pokusali presretati korteo i izazvati belaj. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ma hoće dje neće bit premalo. Svi moji haveri što su danas došli sutra ne mogu jer rade, eventualno ako neko izganja zamjenu kakvu i to je to. Slična situacija je vjerovatno i s njihovom starijom publikom na istoku, jedino će doć ova mladja raja.skoroalen je napisao/la:Ja mislim da će ipak s naše strane bit OK posjeta sutra. Po društvenim mrežama ima raje koja prodaje karte, tako da će svako naći nekog od prijatelja ko može doći. Ja sam npr danas pričao s par drugova koji preko fejsa kupuju karte, danas nisu mogli doći a sutra s faksa lagano odoše na tekmu. Tako da mislim da ipak neće bit premalo kako se najavljuje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Osttribine
- Kontakt:
Ma kakvih 6 milja druze, nece biti 2,3 milje plafon ako se bude i odigralo, ponedeljak radni dan, termin ni tamo ni vamo, i sam moram sa posla bjezati sutrabodi123 je napisao/la:S posla naći kakav stream ako se mogne i to je to, na stadionu neće bit ni 6 milja, moram uplatit ovu Moju Web TV.BernardBarnjak je napisao/la: Ma sve je ovo tuzno. Naravno da nas nece biti ni pola. Prvi ja necu moci jer radim. Citao sam i njihov dio foruma, nisu ni oni sretni, barem dio njih.
Antipropaganda sporta.
Husref siguran u sebe
Najbolje bi bilo kad bi odgodili utakmicu opet i prebacili je za 2 sedmice ili eventualno ostavili za prvu na proljeće.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 16 gostiju.