@HordasOdMalena normalno da ne bi, više naših bilo tamo. A i kako sam čuo, moralo se plivat da bi se kretalo po tribini, moderna tribina zaplavila, ljudi u vodi do koljena stajali.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Idemo na staru vadionu, vi nemate stadion. Ja znam čovjeka koji je živio u svojoj ruševini, bukvalno prokišnjavalo na sve strane, vlaga u zidovima. Proda zemlju s kućicom Arapima i ode u stančić pod kiriju. Rahat sad. Živa istina, nije šuplja.
@HordasOdMalena normalno da ne bi, više naših bilo tamo. A i kako sam čuo, moralo se plivat da bi se kretalo po tribini, moderna tribina zaplavila, ljudi u vodi do koljena stajali.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
HAHAHA HAHAHAZeljo92 je napisao/la:Zalite sto je Krste ono objavio, polomit ce ga na terenu.
Hoces da kazes da ste nekad igrali fudbal ???
Jel ovo znaci da su sudije vec zavrsene ? Jest da je pitanje glupo al eto reda radi...
Vazda ste seljacka ekipa bili, nista novo i nista cudno...
Jest da ste navikli na bazen al mozda vam Krste spremi hladan tus, ono da promijenite malo...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
ko što si ti danas polomio našu raju na istoku jelZeljo92 je napisao/la:Zalite sto je Krste ono objavio, polomit ce ga na terenu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bodi123 je napisao/la:ko što si ti danas polomio našu raju na istoku jelZeljo92 je napisao/la:Zalite sto je Krste ono objavio, polomit ce ga na terenu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa spominjao je da ide na istok da udara nase, pusta muda preko tastature.skoroalen je napisao/la:Idemo na staru vadionu, vi nemate stadion. Ja znam čovjeka koji je živio u svojoj ruševini, bukvalno prokišnjavalo na sve strane, vlaga u zidovima. Proda zemlju s kućicom Arapima i ode u stančić pod kiriju. Rahat sad. Živa istina, nije šuplja.![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Malo si fulio al nema veze...Virtu4l je napisao/la:Ne može se vama desiti, vi nemate stadion, a ovaj na kojem igrate održava neko drugi.simidobar je napisao/la:Da se nama ovo desilo skocio bi komplet kartel Osima zajedno sa savezom, SDA, SDP- om da nam oduzmu 3 boda...
Nismo svi talentovani za prosnju i plakanje, mi smo se vise koncentrisali na fudbal.
Da Bog da pa vi imali I dva stadiona a mi jos jednog Haseta, Papeta, Musemice...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
UltrasZenica
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Sveee, aaa! I crna i bijela, sve!! Za svakog slomljenog Krstu, ubit ćemo 100 Srdjana Stanića!!TobeYarabi je napisao/la:prima li neofarbana?joker90 je napisao/la:Povukli se plavi sa teme, pametni, samo Sando ostao. Trpaju ga ljudi i jaja meću u njega!![]()
![]()
- Evolution87
- Kontakt:
Hahhahahhaahahhahahhah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la:Drug, nebi tuce na istoku.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:
.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Bas mi je drago da objavise snimak, vise drotova od manjejakihProbisvjet je napisao/la:Korteo Manjejaka dobar bio danas, kada su isli sa utakmice!![]()
Kad bi vasi smjeli odigrat tekmu hahahaaahahahah ....Zeljo92 je napisao/la:Zalite sto je Krste ono objavio, polomit ce ga na terenu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
Ovo je na arapskom ispisano bht. Postavljaju standardeavenija je napisao/la:
Gledaj jesu oni formirali reklamu bhtelecom po uzoru na Allianz arenu![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dobro zezanje danas bas ono derby šukanje . meni najjace kaze klub radnicke klase a niko lopate nece

Sve sam vas izmarisobodi123 je napisao/la:ko što si ti danas polomio našu raju na istoku jelZeljo92 je napisao/la:Zalite sto je Krste ono objavio, polomit ce ga na terenu.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Veju, veju pahulje

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mene zeljo92 danas prebi

Zayebi utakmicu, pobi snijeg klice krompira, neće ništa rodit. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sad ce snimak na bht
Pa više bilo naših nego vaših na istoku o čemu pričamoZeljo92 je napisao/la:Sve sam vas izmarisobodi123 je napisao/la:ko što si ti danas polomio našu raju na istoku jelZeljo92 je napisao/la:Zalite sto je Krste ono objavio, polomit ce ga na terenu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Probisvjet
- Kontakt:
Nema vise kanti od Jupola.
Radi se uveliko.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.