FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima kraja ovoj diskusiji ! Svaki naredni komentar koji bude o kupovini tekmi će biti izbrisan. Bezveze se vraćamo u ispričanu priču.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Kako ide **** braco 

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- Elektrika
- Kontakt:
Klasična priča građana koji nisu iz Sarajeva. Ugroženost nesarajlija. Sve pare idu nama u Sarajevu, mi jedemo kavijar, mi svi živimo u stanovima od 250 kvadratnih metara koji sadrže bazen, po danu vozimo Lamborghini, a naveče crne Hummerebrcanska_malta je napisao/la: jeste giganti sto mozete tekme kupovat i sto sve pare vama idu serem se na takav klub

zato bjezi od ovih papaka sa strane, kazu kokuzluk je prelazna bolest

a kad dodju ovdje studirati,pa onda ostanu i dobiju posao ( a sarajlije nemaju posla) pa se kuce prave,stanovi kupuju,itd onda se nezale...ovdje ih svako gleda ko malo vode na dlanu...al nevaljlamo jel de??Elektrika je napisao/la:Klasična priča građana koji nisu iz Sarajeva. Ugroženost nesarajlija. Sve pare idu nama u Sarajevu, mi jedemo kavijar, mi svi živimo u stanovima od 250 kvadratnih metara koji sadrže bazen, po danu vozimo Lamborghini, a naveče crne Hummerebrcanska_malta je napisao/la: jeste giganti sto mozete tekme kupovat i sto sve pare vama idu serem se na takav klub
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
prepucavanja na regionalnoj osnovi ostavite za neki drugi forum.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Koja ti je to izvala "dodju studirat".Pa u Tuzli imas iste faksove kao i u SA.Nemoj vise matereti.johnnyHZ je napisao/la:a kad dodju ovdje studirati,pa onda ostanu i dobiju posao ( a sarajlije nemaju posla) pa se kuce prave,stanovi kupuju,itd onda se nezale...ovdje ih svako gleda ko malo vode na dlanu...al nevaljlamo jel de??Elektrika je napisao/la:Klasična priča građana koji nisu iz Sarajeva. Ugroženost nesarajlija. Sve pare idu nama u Sarajevu, mi jedemo kavijar, mi svi živimo u stanovima od 250 kvadratnih metara koji sadrže bazen, po danu vozimo Lamborghini, a naveče crne Hummerebrcanska_malta je napisao/la: jeste giganti sto mozete tekme kupovat i sto sve pare vama idu serem se na takav klub

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Daj ba raja nemojte se prepucavati bezveze,za svakoga je njegov klub najbolji i najposteniji i tu se nista ne moze promjeniti.Nego svi molimo Boga da nas ne suspenduju u Oktobru,ovi iz RS poslije ovoga sa Cekom iz inata nece usvojiti novi statut sa jednim predsjednikom,a ako dobijemo Francusku imace i njihovu podrsku za suspenziju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
ej sarajlije, da pitam...da li vi tacno znate kad je tekma..u subotu ili nedelju..ja imam u planu doci..al na nekom nasem forumu neko pise subota,neko nedelja....trener jagodic izjavi kako mu ne odgovara sto se igra u subotu,a opet bht1 najavljuje prenos u nedelju..**** lud zbunjenog...
i jos jedno pitanje ako znate,zasto je nama navijacima borca ogranicen broj mjesta pa moram sutra hitati da se prijavim da bi dosao..mislio sam da bar sarajevo ima dovoljno mjesta za goste....
toliko....
i jos jedno pitanje ako znate,zasto je nama navijacima borca ogranicen broj mjesta pa moram sutra hitati da se prijavim da bi dosao..mislio sam da bar sarajevo ima dovoljno mjesta za goste....
toliko....
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
utakmica je u nedeljuradebl je napisao/la:ej sarajlije, da pitam...da li vi tacno znate kad je tekma..u subotu ili nedelju..ja imam u planu doci..al na nekom nasem forumu neko pise subota,neko nedelja....trener jagodic izjavi kako mu ne odgovara sto se igra u subotu,a opet bht1 najavljuje prenos u nedelju..**** lud zbunjenog...
toliko....

ned - 19:30radebl je napisao/la:ej sarajlije, da pitam...da li vi tacno znate kad je tekma..u subotu ili nedelju..ja imam u planu doci..al na nekom nasem forumu neko pise subota,neko nedelja....trener jagodic izjavi kako mu ne odgovara sto se igra u subotu,a opet bht1 najavljuje prenos u nedelju..**** lud zbunjenog...
toliko....
pa ne znam kako da ti kazem ili dokazem...imas zvanicne stranice, imas info kluba..nama tako rekli...al ok...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
http://img834.imageshack.us/f/snc100907165200.jpg/
lijepo lijepo nema sta, MI SMO DIVOVI!!
lijepo lijepo nema sta, MI SMO DIVOVI!!
na sjeveru uvijek spica
U nedelju definitivno praznik za oci i usi,uzivajte:D Bice nas mnogo da prostis 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
Lijepo je Koševo kad Bosna igra i kad je puno , a kad Sarajevo igra ŠPICA ŠPICA ŠPICA !
- Elektrika
- Kontakt:
Prandelli Mirza bi bolju taktiku postavio od Papeta 

-
- Kontakt:
Ne vidim kakve to veze ima sa Fk Sarajevom ?Elektrika je napisao/la:Prandelli Mirza bi bolju taktiku postavio od Papeta

Sutra potpisuje jedan novi oleoooo
ja znam da je brazilac dobio papire i vjerovatno ulazi u drugom poluvremenu protiv borca
bit ce ludnica,valjda potrebno doci ranije na tekmu bar pola sata!

bit ce ludnica,valjda potrebno doci ranije na tekmu bar pola sata!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
benajon je napisao/la:Sutra potpisuje jedan novi oleoooo
Ko je u pitanju da nije Brazilac ?