FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 07 sep 2010, 15:45

Ima kraja ovoj diskusiji ! Svaki naredni komentar koji bude o kupovini tekmi će biti izbrisan. Bezveze se vraćamo u ispričanu priču.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 07 sep 2010, 15:50

Kako ide **** braco :D
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 07 sep 2010, 15:57

brcanska_malta je napisao/la: jeste giganti sto mozete tekme kupovat i sto sve pare vama idu serem se na takav klub
Klasična priča građana koji nisu iz Sarajeva. Ugroženost nesarajlija. Sve pare idu nama u Sarajevu, mi jedemo kavijar, mi svi živimo u stanovima od 250 kvadratnih metara koji sadrže bazen, po danu vozimo Lamborghini, a naveče crne Hummere :lol:

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 07 sep 2010, 16:35

zato bjezi od ovih papaka sa strane, kazu kokuzluk je prelazna bolest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 07 sep 2010, 17:17

Elektrika je napisao/la:
brcanska_malta je napisao/la: jeste giganti sto mozete tekme kupovat i sto sve pare vama idu serem se na takav klub
Klasična priča građana koji nisu iz Sarajeva. Ugroženost nesarajlija. Sve pare idu nama u Sarajevu, mi jedemo kavijar, mi svi živimo u stanovima od 250 kvadratnih metara koji sadrže bazen, po danu vozimo Lamborghini, a naveče crne Hummere :lol:
a kad dodju ovdje studirati,pa onda ostanu i dobiju posao ( a sarajlije nemaju posla) pa se kuce prave,stanovi kupuju,itd onda se nezale...ovdje ih svako gleda ko malo vode na dlanu...al nevaljlamo jel de??
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 sep 2010, 17:52

prepucavanja na regionalnoj osnovi ostavite za neki drugi forum.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 07 sep 2010, 17:55

johnnyHZ je napisao/la:
Elektrika je napisao/la:
a kad dodju ovdje studirati,pa onda ostanu i dobiju posao ( a sarajlije nemaju posla) pa se kuce prave,stanovi kupuju,itd onda se nezale...ovdje ih svako gleda ko malo vode na dlanu...al nevaljlamo jel de??
Koja ti je to izvala "dodju studirat".Pa u Tuzli imas iste faksove kao i u SA.Nemoj vise matereti. :lol: :lol: :lol:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 07 sep 2010, 19:24

Daj ba raja nemojte se prepucavati bezveze,za svakoga je njegov klub najbolji i najposteniji i tu se nista ne moze promjeniti.Nego svi molimo Boga da nas ne suspenduju u Oktobru,ovi iz RS poslije ovoga sa Cekom iz inata nece usvojiti novi statut sa jednim predsjednikom,a ako dobijemo Francusku imace i njihovu podrsku za suspenziju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 07 sep 2010, 19:35

ej sarajlije, da pitam...da li vi tacno znate kad je tekma..u subotu ili nedelju..ja imam u planu doci..al na nekom nasem forumu neko pise subota,neko nedelja....trener jagodic izjavi kako mu ne odgovara sto se igra u subotu,a opet bht1 najavljuje prenos u nedelju..**** lud zbunjenog...
i jos jedno pitanje ako znate,zasto je nama navijacima borca ogranicen broj mjesta pa moram sutra hitati da se prijavim da bi dosao..mislio sam da bar sarajevo ima dovoljno mjesta za goste....

toliko....
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Colorado

Post Postao/la Colorado » 07 sep 2010, 19:37

radebl je napisao/la:ej sarajlije, da pitam...da li vi tacno znate kad je tekma..u subotu ili nedelju..ja imam u planu doci..al na nekom nasem forumu neko pise subota,neko nedelja....trener jagodic izjavi kako mu ne odgovara sto se igra u subotu,a opet bht1 najavljuje prenos u nedelju..**** lud zbunjenog...
i jos jedno pitanje ako znate,zasto je nama navijacima borca ogranicen broj mjesta pa moram sutra hitati da se prijavim da bi dosao..mislio sam da bar sarajevo ima dovoljno mjesta za goste....

toliko....
utakmica je u nedelju ;) aaa to je dezinformacijaa da je broj mjesta ogranicen :? :D :D

tumadre

Post Postao/la tumadre » 07 sep 2010, 19:39

radebl je napisao/la:ej sarajlije, da pitam...da li vi tacno znate kad je tekma..u subotu ili nedelju..ja imam u planu doci..al na nekom nasem forumu neko pise subota,neko nedelja....trener jagodic izjavi kako mu ne odgovara sto se igra u subotu,a opet bht1 najavljuje prenos u nedelju..**** lud zbunjenog...

toliko....
ned - 19:30

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 07 sep 2010, 19:58

pa ne znam kako da ti kazem ili dokazem...imas zvanicne stranice, imas info kluba..nama tako rekli...al ok...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 07 sep 2010, 23:27

http://img834.imageshack.us/f/snc100907165200.jpg/
lijepo lijepo nema sta, MI SMO DIVOVI!!
na sjeveru uvijek spica

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 07 sep 2010, 23:28

U nedelju definitivno praznik za oci i usi,uzivajte:D Bice nas mnogo da prostis ;)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 08 sep 2010, 00:44

Lijepo je Koševo kad Bosna igra i kad je puno , a kad Sarajevo igra ŠPICA ŠPICA ŠPICA !

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 08 sep 2010, 00:50

Prandelli Mirza bi bolju taktiku postavio od Papeta 8-)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 sep 2010, 00:54

Elektrika je napisao/la:Prandelli Mirza bi bolju taktiku postavio od Papeta 8-)
Ne vidim kakve to veze ima sa Fk Sarajevom ? ;) On je nekad igrao u Fk Sarajevu. ALi on je sada selektor repke i nema veze sa FKS

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 08 sep 2010, 01:22

Sutra potpisuje jedan novi oleoooo

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 sep 2010, 10:30

ja znam da je brazilac dobio papire i vjerovatno ulazi u drugom poluvremenu protiv borca :D
bit ce ludnica,valjda potrebno doci ranije na tekmu bar pola sata!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 08 sep 2010, 10:59

benajon je napisao/la:Sutra potpisuje jedan novi oleoooo

Ko je u pitanju da nije Brazilac ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nantess, plisek, Rule_hz, Sinfoc1986, skoJaa i 81 gost.